Ξέχνα όσα Ήξερες! 3 Συνήθειες που Πρέπει να Διαγράψεις για Πετυχημένο Φλερτ

Υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες που διέπουν το φλερτ και το κατατάσσουν στην κατηγορία του πετυχημένου ή αποτυχημένου. Κατά τη δική μου άποψη δεν έχει την ίδια αξία το να φλερτάρεις γνωρίζοντας κάποιους βασικούς κανόνες που θα σου φέρουν τα αποτελέσματα που θέλεις, με το να φλερτάρεις χωρίς να έχεις υπόψιν σου τους κανόνες αυτούς.

Η έλξη είναι κάτι που δημιουργείται για διάφορους λόγους και υπάρχουν διάφοροι παράγοντες για τους οποίους αποφασίζει μια γυναίκα εάν θα σε βάλει ή όχι στο friendzone. Το θέμα δεν είναι μόνο το πώς είσαι όταν είσαι μαζί της, το θέμα είναι και η ατμόσφαιρα και η κατάσταση που δημιουργείς και το πώς την κάνεις να αισθάνεται.

Πολλές φορές δημιουργούμε άθελά μας με τη συμπεριφορά μας μια αρνητική κατάσταση η οποία απωθεί τις γυναίκες. Ωστόσο, ένας από τους βασικούς κανόνες της έλξης είναι το να έχεις την ικανότητα να δημιουργείς μια ισχυρή πραγματικότητα και ένα θετικό κλίμα που κάθε γυναίκα θέλει να είναι μέρος του.

Το φλερτ είναι μια ευχάριστη διαδικασία και έτσι θα πρέπει να το αντιμετωπίζουμε.

Βέβαια δεν αρκεί απλά να φλερτάρεις. Πρέπει και να ξέρεις πότε είναι πετυχημένο φλερτ. Ωστόσο, μερικές φορές καταλήγουμε σε συμπεριφορές οι οποίες μάς φέρνουν τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θέλουμε και αξίζουμε.

Και οι συμπεριφορές μας και η ατμόσφαιρα που δημιουργούμε εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από τις συνήθειές μας. Μέσα από τις συνήθειες διαμορφώνουμε μια πραγματικότητα η οποία όχι μόνο σχηματίζει τη δική μας καθημερινότητα, αλλά και την εικόνα που έχουν οι άλλοι για εμάς.

Όσον αφορά το φλερτ και την ερωτική έλξη υπάρχουν συνήθειες που μας εμποδίζουν από το να φλερτάρουμε επιτυχημένα και να δούμε τα αποτελέσματα που θέλουμε με τις γυναίκες. Είναι πολύ σημαντικό να θυμόμαστε ότι οι συνήθειες μας εκφράζουν κάποια στοιχεία του χαρακτήρα μας τα οποία είτε δημιουργούν έλξη είτε όχι.

Το θετικό είναι ότι όλες τις συνήθειες μας τις δημιουργούμε εμείς και μπορούμε να τις σταματήσουμε προκειμένου να βελτιωθεί η εξωτερική μας εικόνα και αυτό που προβάλλουμε. Το θέμα είναι να ψάξεις βαθιά και με ειλικρίνεια τον εαυτό σου και να αντιληφθείς το γιατί αφήνεις αυτές τις συνήθειες να ορίζουν τη ζωή σου και τι σε εμποδίζει από το να τις κόψεις μια και καλή.

Ωστόσο, εάν σε έχει ήδη απορρίψει μια γυναίκα ίσως δεν είναι ωφέλιμο να συνεχίσεις να την διεκδικείς. Αυτή είναι άλλη μια συνήθεια που πρέπει να κόψεις. Δες το επεισόδιο από το ελληνικό podcast Apla + Andrika σχετικά με το πόσο πρέπει να επιμείνεις μετά την απόρριψη.

Συνέχισε να διαβάζεις και θα ανακαλύψεις τις 3 συνήθειες που πρέπει να κόψεις για να φλερτάρεις πετυχημένα.

 

#1. Σταμάτα Να Παρακαλάς Τη Γυναίκα Που Φλερτάρεις

Πετυχημένο φλερτ πως να το πετύχεις;

Είναι απαραίτητο να κατανοήσουμε ότι καμία γυναίκα δεν θέλει δίπλα της έναν άντρα που την παρακαλεί για να είναι μαζί του. Προκειμένου να μην μπεις στο friend zone πρέπει να αποφύγεις αυτήν την παγίδα.

Οι περισσότεροι άντρες έχουν συνηθίσει να παρακαλούν τη γυναίκα την οποία φλερτάρουν. Δεν το κάνουν συνειδητά, το κάνουν ασυνείδητα. Οι ίδιοι δεν το αντιλαμβάνονται και δεν το καταλαβαίνουν.

Πιστεύουν ότι φαίνονται δυναμικοί και ισχυρά αρσενικά.

Ωστόσο, η γλώσσα σώματός τους τους προδίδει. Τα vibes που εκπέμπουν στο αντίθετο φύλο είναι αυτά της απελπισίας. Αυτή όμως η αίσθηση δεν δημιουργεί έλξη και απωθεί τις γυναίκες.

Για να σταματήσεις να παρακαλάς τη γυναίκα κατά τη διάρκεια του φλερτ πρέπει να νιώθεις ότι αξίζεις να είναι μαζί σου. Αυτό είναι ένα βασικό κομμάτι του φλερτ και της έλξης. δεν μπορείς να ελπίζεις σε πετυχημένο φλερτ, εάν η στάση που έχεις δεν εκπέμπει την αυτοπεποίθηση που θα έπρεπε.

 

Δημιουργείται έλξη σε μια γυναίκα όταν νιώθει ότι ο άντρας που έχει δίπλα της δεν αποζητά την προσοχή της και δεν περιμένει από εκείνην να τον κάνει να νιώθει ότι αξίζει.

 

Γι’ αυτό όταν φλερτάρεις με μια γυναίκα μην σκέφτεσαι ότι την έχεις ανάγκη  γιατί αυτόματα φτάνεις να έχεις μια παρακλητική στάση προς εκείνην.

 

#2. Σταμάτα Να Ντύνεσαι Ακατάλληλα Και Να Είσαι Απεριποίητος Όταν Φλερτάρεις

ντύσου κατάλληλα

Μια άσχημη συνήθεια που πρέπει επειγόντως να διαγράψεις είναι το να φλερτάρεις απεριποίητος και ατημέλητος. Η εμφάνιση είναι ένα βασικό στοιχείο της έλξης και παίζει μεγάλο ρόλο στην πρώτη εντύπωση που θα δώσεις.

Η γυναίκα που προσέγγισες σίγουρα θα προσέξει τα ρούχα που φοράς ή το αν συνολικότερα είσαι περιποιημένος. Θυμήσου ότι έχεις μόνο μια ευκαιρία να κάνεις μια καλή πρώτη εντύπωση.

Επειδή δεν μπορείς ποτέ να ξέρεις πού θα γνωρίσεις την κατάλληλη για εσένα γυναίκα, θα πρέπει να κάνεις το στυλ μέρος της ζωή σου. Απέκτησε αυτή την πολύ χρήσιμη συνήθεια του να ενημερώνεσαι για τις τάσεις τις μόδας και να είσαι μονίμως ντυμένος με ωραία, καθαρά ρούχα.

Εάν ξεκινήσεις αυτή τη συνήθεια άμεσα θα δεις τεράστια διαφορά  στα αποτελέσματά σου με το αντίθετο φύλο.

Η εμφάνιση σου στο πετυχημένο φλερτ παίζει καθοριστικό ρόλο. Δες το βίντεο του Θέμη για το πώς το πώς μπορείς να πας το καθημερινό σου στυλ στο επόμενο επίπεδο.

Επομένως, κόψε την συνήθεια του να φοράς ό,τι είναι εύκαιρο εκείνη τη στιγμή και μάθε να συνδυάζεις τα ρούχα σου.

#3. Σταμάτα Να Είσαι Αγέλαστος Και Υπερβολικά Σοβαρός

χιουμορ και πετυχημένο φλερτ

Μια κακιά συνήθεια που έχουμε όλοι οι άντρες όταν φλερτάρουμε είναι το ότι είμαστε ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ σοβαροί. Δεν χαμογελάμε, δεν κάνουμε αστεία και γενικότερα είμαστε ανέκφραστοι.

Αυτό συνήθως συμβαίνει γιατί έχουμε άγχος και νευρικότητα κατά τη διάρκεια της προσέγγισης και αποκτάμε τη συνήθεια του να γινόμαστε σοβαροί.

Το αποτέλεσμα είναι να φαινόμαστε επιθετικοί και γενικότερα να εκπέμπουμε μια πιο αρνητική ενέργεια.

Το χαμόγελο και οι εκφράσεις του προσώπου μας παίζουν μεγάλο ρόλο στην έλξη και στο φλερτ. Εάν δεν χαμογελάς η γυναίκα δεν μπορεί να σε εκλάβει ως ένα θετικό και ευφυές άτομο.

Απέκτησε λοιπόν τη συνήθεια να χαμογελάς και να εκφράζεις θετικά συναισθήματα στη συναναστροφή σου με τις γυναίκες. Δεν είναι δύσκολο. Απλά πρέπει να το έχεις λίγο περισσότερο στο μυαλό σου.

Στο πετυχημένο φλερτ υπάρχουν πολλά πράγματα που παίζουν ρόλο και είτε αυξάνουν είτε μειώνουν την έλξη.

Κόψε αυτές τις τρεις επιζήμιες συνήθειες και ξεκίνα από σήμερα  να αποκτάς τις αντίστοιχες ωφέλιμες.

Μην κάνεις τη γυναίκα να νιώθει ότι την παρακαλάς για λίγη προσοχή και αξία. Μην ντύνεσαι με ακατάλληλο τρόπο και μην βγαίνεις να φλερτάρεις απεριποίητος. Μάθε να χαμογελάς και να εκφράζεις θετικά συναισθήματα κατά τη διάρκεια της προσέγγισης.

Όλα παίζουν ρόλο. Μην αμελείς τίποτα από τα παραπάνω. Ξεκίνα σήμερα τη διαδικασία βελτίωσης και εξέλιξής σου.

Αν θες να μάθεις περισσότερα για το πώς μπορείς να διαμορφώσεις τις συνήθειές σου για μια καλύτερη καθημερινότητα, δες εδώ.

Βρες και διάβασε το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας εδώ.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.