Ξέχνα τις Ατάκες για Γυναίκες: 8 Τρόποι να την Κερδίσεις Πραγματικά

Ξέχνα τις Ατάκες για Γυναίκες: 8 Τρόποι να την Κερδίσεις Πραγματικά

Ξέχνα Τις Ατάκες Για Γυναίκες

Οι περισσότεροι από εμάς, ειδικά στην αρχή της επαφής μας με το φλερτ, ψάχνουμε τις τέλειες, ιδανικές, πανέξυπνες ατάκες για γυναίκες που θα απογειώσουν την ερωτική έλξη και θα κάνουν κάθε γυναίκα να τρελαθεί μαζί μας.

Ενώ αυτό είναι λογικό, στην πορεία και όσο ερχόμαστε σε επαφή με τις γυναίκες που μας αρέσουν, συνειδητοποιούμε ότι το τι λέμε μετράει, αλλά όχι τόσο όσο νομίζουμε.

Ξεκινώντας να φλερτάρω, πίστευα ότι εάν βρω την τέλεια ατάκα η γυναίκα θα διαπιστώσει το πόσο έξυπνος είμαι και είναι πολύ πιο πιθανό να θελήσει να βγει ραντεβού μαζί μου και να κάνει σεξ.

Νόμιζα ότι αυτό που θα με κάνει να κερδίσω μια γυναίκα είναι το τι της λέω, η τέλεια ατάκα. Πίστευα ότι μέσω αυτής θα της δείξω το πόσο αστείος, έξυπνος και διαφορετικός είμαι και ότι θα την εντυπωσιάσω.

Στα μάτια μου, το τι θα πω ήταν πολύ πιο σημαντικό από το ποιος είμαι συνολικά ως άνθρωπος, την αξία που έχω και τη συνολική συμπεριφορά μου.

Το αποτέλεσμα ήταν ότι συχνά απογοητευόμουν όταν δεν είχα κάτι αστείο και έξυπνο να πω ή όταν οι καταστάσεις στον ερωτικό τομέα δεν εξελίσσονταν όπως είχα στο μυαλό μου. Δες το βίντεο του Θέμη σχετικά και δες αν όλα αυτά σε κρατάνε πίσω.

Τι συνειδητοποίησα όμως στην πορεία;

Το τι θα πεις μετράει. Οκ. Πίσω από τις λέξεις, όμως, κρύβεται η συνολική εικόνα που έχεις για τον εαυτό σου, η αυτοπεποίθησή σου, η ποιότητά σου, η αξία σου, η άποψή σου για τη ζωή. Και αυτά έχουν πολύ μεγαλύτερη αξία από τις τέλειες ατάκες για γυναίκες που μπορεί κατά καιρούς να εφεύρεις.

Όσο αναπτύσσω τις ικανότητές μου στο φλερτ και έρχομαι σε επαφή με τις γυναίκες συνειδητοποιώ ότι για να κερδίσεις πραγματικά τη γυναίκα που σου αρέσει χρειάζεται να αναπτύξεις κάποια χαρακτηριστικά και κάποιες συμπεριφορές πολύ συγκεκριμένες.

Και αυτές οι συμπεριφορές και οι ικανότητες μετρούν πολύ περισσότερο από τις ατάκες για γυναίκες.

Τι ανακάλυψα, λοιπόν, ότι έλκει τις γυναίκες περισσότερο από την τέλεια ατάκα;

#1. Ξέχνα Τις Ατάκες Για Γυναίκες : Δημιούργησε Ένα Ευχάριστο Και Θετικό Κλίμα

Επειδή στην καθημερινότητά μας βομβαρδιζόμαστε από αρνητικούς ανθρώπους και αρνητικές καταστάσεις, ξεχωρίζεις αυτόματα στα μάτια μίας γυναίκας όταν έχεις την ικανότητα να δημιουργήσεις ένα θετικό κλίμα.

Επιπλέον, η θετικότητα εκφράζει ότι έχεις την ικανότητα να αντιμετωπίσεις τις δύσκολες καταστάσεις με αισιοδοξία και ότι δεν το βάζεις κάτω στα δύσκολα.

Μία γυναίκα θέλει να νιώσει ότι, εάν συνεχιστεί η μεταξύ σας σχέση, θα κερδίσει από αυτή και θα ζει μια ευχάριστη ζωή και καθημερινότητα.

Κανένας άνθρωπος δεν θέλει να ζει μέσα στην μιζέρια και την γκρίνια.

Επίσης, το να έχεις την ικανότητα να δημιουργήσεις ένα θετικό και ευχάριστο κλίμα κατά τη διάρκεια της επαφής σας δείχνει ότι έχεις υψηλή κοινωνική και συναισθηματική ευφυία προκειμένου να διαχειριστείς την ενέργεια μιας γνωριμίας.

Ένας άνθρωπος που έχει την ικανότητα να δημιουργήσει θετικό κλίμα σε μια σχέση δείχνει ότι είναι αρκετά έξυπνος ώστε να επηρεάσει τα δικά του συναισθήματα αλλά και των γύρω του και να προσφέρει αξία στους συνανθρώπους του.

#2. Ξέχνα Τις Ατάκες Για Γυναίκες Και Δείξε Δυναμισμό

Τι σημαίνει να είσαι ένας δυναμικός Άνδρας Αξίας;

Σημαίνει δύο πολύ βασικά πράγματα.

#1. Να είσαι αποφασιστικός.

#2. Να παίρνεις πρωτοβουλίες.

Εκτός από αυτό, σημαίνει να έχεις άποψη και να την εκφράζεις ελεύθερα.

Μια όμορφη γυναίκα θα θέλει να είναι δίπλα σε έναν άντρα ο οποίος είναι ισχυρός ως χαρακτήρας και ξέρει να παίρνει τις κατάλληλες αποφάσεις την κατάλληλη στιγμή.

Το να είμαι δυναμικός άντρας σημαίνει ότι ξέρω τι θέλω και το διεκδικώ μέχρι τέλους.

Δεν επηρεάζομαι από τις συνθήκες και τους γύρω μου, αλλά μπορώ να σκεφτώ τι είναι καλύτερο για εμένα και να το διεκδικήσω με κάθε τρόπο.

Και πίστεψέ με, κάτι που ανακάλυψα μετά από χρόνια επαφής μου με το αντίθετο φύλο είναι ότι οι γυναίκες έλκονται σε τεράστιο βαθμό από δυναμικούς άντρες που είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και ξέρουν πού πηγαίνουν.

#3. Ξέχνα Τις Ατάκες Για Γυναίκες : Επικοινωνιακές Δεξιότητες

Επειδή οι γυναίκες ψάχνουν αρσενικά που έχουν υψηλή κοινωνική και συναισθηματική ευφυία, το να έχεις επικοινωνιακές δεξιότητες οι οποίες είναι ιδιαίτερα εξελιγμένες σε φέρνουν πολύ μπροστά στο παιχνίδι του φλερτ.

Το να είσαι κοινωνικός και να μπορείς να “σταθείς” σε ένα κοινωνικό πλαίσιο και να επικοινωνήσεις αποτελεσματικά με τους υπόλοιπους ανθρώπους δείχνει ότι έχεις υψηλή αντίληψη και επομένως διαθέτεις την ικανότητα να αντιμετώπισεις δύσκολες καταστάσεις με ήρεμο τρόπο εάν χρειαστεί.

Και αυτό είναι ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά που ψάχνει μια γυναίκα σε έναν άντρα.

#4. Σταθερότητα Στις Αποφάσεις

Οκ, είπαμε, το να παίρνεις αποφάσεις είναι εξαιρετικά σημαντικό.

Το να είσαι σταθερός στις αποφάσεις που παίρνεις, όμως, σε ανεβάζει πολύ ψηλότερα στην κοινωνική κλίμακα και επομένως στα μάτια της.

Πρέπει να είσαι σίγουρος για κάθε απόφαση που παίρνεις και να την υποστηρίζεις μέχρι τέλους.

Αυτό δεν σημαίνει ότι θα γίνεσαι ξεροκέφαλος και ισχυρογνώμων. Εάν δεις ότι κάτι δεν βγαίνει, φυσικά και αλλάζεις πορεία.

Ωστόσο, εάν αλλάζεις γνώμη κάθε δέκα λεπτά και παίρνεις μια απόφαση που στη συνέχεια αναιρείς, η γυναίκα αντιλαμβάνεται ότι:

#1. Είσαι ανασφαλής ή αναποφάσιστος.

#2. Δεν μπορεί να σε εμπιστευτεί

#3. Δεν μπορεί να στηριχτεί πάνω σου

Όπως καταλαβαίνεις, η σταθερότητα στις αποφάσεις, τις απόψεις και τις επιλογές σου, καθώς και το να υποστηρίζεις τον εαυτό σου είναι εξαιρετικά σημαντικά χαρακτηριστικά προκειμένου να κερδίσεις πραγματικά μια γυναίκα.

#5. Αυθεντικότητα

Ένας από τους κανόνες του φλερτ και της ζωής συνολικότερα είναι ότι όσο πιο αυθεντικός είσαι, τόσο περισσότερο οι γύρω σου θα σε εμπιστεύονται και θα νιώθουν ασφάλεια κοντά σου.

Το να είσαι αυθεντικός σημαίνει ότι το ποιος είσαι συνάδει και ταυτίζεται με τις πράξεις σου και τα λόγια σου.

Εάν για παράδειγμα της λες “Δεν σε έχω ανάγκη” αλλά ταυτόχρονα την παίρνεις δέκα τηλέφωνα τη μέρα, λογικό είναι η γυναίκα να σκεφτεί ότι δεν είσαι αυθεντικός.

Ένας άντρας που δεν είναι αυθεντικός δείχνει ότι δεν είναι ειλικρινής με τον εαυτό του και τους γύρω του.

Ότι φοβάται να δείξει τις πραγματικές πτυχές του χαρακτήρα του και της προσωπικότητάς του. Ότι προσπαθεί να εντυπωσιάσει τη γυναίκα γιατί νιώθει ότι δεν είναι αρκετός και γιατί έχει χαμηλή αξία.

Δείχνει επίσης ότι κάτι κρύβει. Και φυσικά, ότι δεν μπορεί να εμπιστευτεί και να αφεθεί, γιατί είναι ανασφαλής.

Ενώ όλα αυτά είναι άκρως φυσιολογικά και τα νιώθουν οι περισσότεροι άνθρωποι, κάνουν μια γυναίκα να χάσει την εμπιστοσύνη της στον άντρα και να νιώθει ότι δεν μπορεί να στηριχτεί πάνω του.

Επομένως, όσο τέλειες κι αν είναι οι ατάκες για γυναίκες που χρησιμοποιείς, εάν δεν είσαι αυθεντικός δεν πρόκειται να την κερδίσεις πραγματικά.

#6. Βάλε Ξεκάθαρα Όρια Και Υποστήριξέ Τα

Η οριοθέτηση είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας στην έλξη.

Ένας άντρα που ξέρει να βάζει ξεκάθαρα όρια και να τα υποστηρίζει είναι ένας Άνδρας Αξίας.

Είναι ένας άντρας που έχει κριτήρια και δεν υποχωρεί, ούτε λέει “ναι” σε όλα.

Γι’ αυτό, πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι δεν σε ωφελεί το να της κάνεις όλα τα χατίρια και να μην εκφράζεις ξεκάθαρα ότι κάτι σε ενοχλεί.

Με το να υποχωρείς μονίμως είναι σαν να της λες “Είμαι ανασφαλής και σου λέω μονίμως “ναι” προκειμένου να μου δώσεις λίγη αξία και προσοχή”.

Κι αυτό φυσικά είναι μονόδρομος στο να την χάσεις.

Ξέχνα τις Ατάκες για Γυναίκες: 8 Τρόποι να την Κερδίσεις Πραγματικά

#7. Δημιούργησε Μια Ισχυρή Πραγματικότητα

Πώς μπορεί μια γυναίκα να νιώθει ότι μπορεί να στηριχτεί πάνω σου και ότι είναι ασφαλής δίπλα σου όταν δεν έχεις τη δική σου πραγματικότητα;

Τι εννοώ;

Σε μια σχέση πρέπει και οι δύο να έχουν και άλλα ενδιαφέροντα, χόμπυ και παρέες και μια πραγματικότητα που να είναι ισχυρή. Αυτό ωφελεί στο να μην “γαντζώνονται” ο ένας πάνω στον άλλο.

Σε περίπτωση που είσαι όλη μέρα μαζί της, μιλάτε συνέχεια, έχετε μόνο κοινές παρέες και δεν έχεις χρόνο και χώρο για τον εαυτό σου, το πιο πιθανό είναι ότι η γυναίκα θα νιώσει ότι την έχεις ανάγκη και ότι είναι το μοναδικό σου στήριγμα.

Αυτό, πέρα από το ότι δεν είναι καθόλου ελκυστικό, της δημιουργεί ένα τεράστιο βάρος.

Το καλύτερο είναι να έχεις τη δική σου ζωή και να μπορείς να είσαι ανεξάρτητος ωστέ να μην βασίζεσαι πάνω της. Αυτό θα αυξήσει το ενδιαφέρον και των δυό σας στη σχέση και θα κάνει και εσένα να νιώθεις καλύτερα με τον εαυτό σου.

Είναι πολύ σημαντικό να έχεις τη δική σου πραγματικότητα. Τους φίλους σου, τις παρέες σου, την εργασία σου, τα ενδιαφέροντά σου. Δείχνει ότι έχεις στόχους και φιλοδοξίες, ότι μπορείς να βασιστείς στα πόδια σου και ότι μπορείς να υποστηρίξεις τον εαυτό σου κι αν χρειαστεί, κι εκείνη.

 

#8. Δεν Θέλεις Να Την Κερδίσεις

Στην πραγματικότητα, δεν πρέπει να θέλεις να την κερδίσεις.

Το καλύτερο είναι να θέλετε ο ένας να κερδίσει τον άλλον.

Τι εννοώ;

Μην την βλέπεις σαν βραβείο ή σαν τρόπαιο. Μην έχεις ανάγκη την προσοχή και την αποδοχή της.

Ένας από τους βασικούς τρόπους να την κερδίσεις πραγματικά είναι να συνειδητοποιήσεις την αξία σου και το ότι κι εκείνη πρέπει να σε κερδίσει.

Επομένως, μην μπαίνεις στο τρυπάκι να υπερπροσπαθείς να την εντυπωσιάσεις ή να δείξεις ότι είσαι κάτι που δεν είσαι.

Αξίζεις να είσαι μαζί της όπως κι εκείνη αξίζει να είναι μαζί σου.

Συνειδητοποίησε ότι έχεις επιλογές.

Συνολικά, αυτοί οι 8 τρόποι είναι πολύ πιο αποτελεσματικοί από τις ατάκες για γυναίκες.

Ωστόσο, η κάθε σχέση είναι διαφορετική και έχει συγκεκριμένο τρόπο που λειτουργεί με βάση το πώς ξεκίνησε και το πώς εξελίσσεται. Δες το επεισόδιο από το ελληνικό podcast Apla+Andrika με καλεσμένο τον κ. Σμυρνάκη σχετικά με τα τέσσερα επίπεδα διαπραγμάτευσης.

Η τέλεια ατάκα ενδεχομένως να λειτουργήσει εκείνη τη στιγμή, όμως για να έχεις μια γυναίκα δίπλα σου μακροχρόνια χρειάζεται να δημιουργήσεις άλλες συμπεριφορές και χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν τέλειες ατάκες για γυναίκες, όπως έχουμε πει ξανά.

Υπάρχουν μόνο Άντρες Αξίας και η πεποίθηση ότι ο καθένας από εμάς αξίζει και μπορεί να διεκδικήσει το καλύτερο.

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα και να αυξήσεις τις πιθανότητές σου με τις γυναίκες, δες εδώ.

Και φυσικά, μπορείς να παραγγείλεις το βιβλίο Άνδρας Αξίας, εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.