Συζήτηση με μια Γυναίκα που σου Αρέσει! Τι Πρέπει να Προσέξεις

Ξεκίνησες συζήτηση με μια γυναίκα που σου αρέσει αλλά δεν ξέρες τα να κάνεις; Διάβασε τα χρειάζεται να προσέξεις.

Ξεκίνα Συζήτηση Με Μια Γυναίκα Που Σου Αρέσει Άμεσα

Το να ξεκινήσεις συζήτηση με μια γυναίκα που σου αρέσει, μπορεί να γίνει ανησυχητικά δύσκολο μερικές φορές. Δεν χρειάζεται όμως να είναι και περίπλοκο.

Για να γίνει πιο απλό όλο το εγχείρημα, πρέπει να αναλυθούν και να εξηγηθούν ορισμένες λεπτομέρειες. Γιατί είναι φυσιολογικό, αν κάποιον άνδρα τον αγχώνει το πώς θα ξεκινήσει μία συζήτηση με μία γυναίκα που του αρέσει, πόσο πιο πολύ θα τον αγχώσει η ιδέα να αρχίσει να την φλερτάρει και να την διεκδικεί, ή να ζητήσει το νούμερό της.

φλερτ με γυναίκα

Γιατί Αγχώνεσαι Με Τις Γυναίκες

Ο λόγος που σαν άνδρας συνήθως αγχώνεσαι όταν σκέφτεσαι ή κάνεις απόπειρα να ξεκινήσεις μία συζήτηση με μια γυναίκα που σου αρέσει, είναι ότι:

 1. Την θεωρείς βραβείο – ότι δηλαδή, κυρίως εσύ κερδίζεις αν τα καταφέρεις και όχι και η γυναίκα.
 2. Το αποτέλεσμα (να την “κερδίσεις”) έχει μεγάλη σημασία για σένα – και το σημαντικότερο, αρκετά μεγαλύτερη σημασία από ότι έχει για τη γυναίκα.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να συνειδητοποιήσεις, πριν αποπειραθείς να ξεκινήσεις συζήτηση με μία γυναίκα που σου αρέσει, είναι ότι μία γυναίκα που θα επιλέξει να προχωρήσει μία ερωτική γνωριμία μαζί σου, θεωρεί ότι κερδίζει και η ίδια.

Ας ξεκινήσουμε όμως με ένα αιώνιο ερώτημα του άνδρα: «Τι να της πω».

Πώς Να Ξέρω Τι Να Πω Στη Γυναίκα Στην Αρχή

τι να πω με μια γυναίκα

Ας ξεκινήσουμε από την αρχή, λοιπόν: πώς αρχίζεις τη συζήτηση με μία γυναίκα. Πριν όμως αναλύσω το πώς θα πεις την πρώτη σου λέξη, την πρώτη φράση, την πρώτη σου πρόταση, θα σου πω τι να ΜΗΝ κάνεις:

 1. Μην το υπεραναλύεις.
 2. Μην το πολυσκέφτεσαι.
 3. Mην πεις κάτι που δεν εννοείς ή που δεν το πιστεύεις. Φρόντισε να είσαι ειλικρινής.

Δεν έχει τόση σημασία η πρώτη κουβέντα, όση μπορεί να νομίζεις. Σίγουρα έχει σημασία να πεις κάτι να σπάσει ο πάγος. Να φανεί αυθόρμητο. Να νιώσει η γυναίκα ότι θέλει να απαντήσει. Όχι όμως κάτι παραπάνω.

Πώς Να Φανείς Αυθόρμητος Με Μια Γυναίκα;

αυθόρμητος με μια γυναίκα

Τώρα που βγήκε από τη μέση το τι να μην κάνουμε, ας δούμε τι μπορούμε να κάνουμε:

 • Σχολίασε το πρώτο πράγμα που παρατήρησες πάνω της, χαμογέλασε, πες γεια και συστήσου.
 • Σχολίασε το πρώτο πράγμα που παρατήρησες γύρω σας, χαμογέλασε, πες γεια και συστήσου.
 • Χαμογέλασε, πες γεια και συστήσου.
 • Χαμογέλασε, κάνε ένα αυθεντικό κομπλιμέντο, πες γεια και συστήσου.

Ναι, μπορεί να είναι τόσο απλό.

Λίγο χιούμορ, ένα ωραίο χαμόγελο και μία καλή χειραψία. Θα μπορούσα να δώσω και χιλιάδες παραδείγματα, αλλά δε θέλω να αφήσω το αίσθημα ότι η ατάκα είναι το ζητούμενο. Επειδή, πολύ απλά, δεν είναι.

Κάτι πολύ απλό όπως

Καλησπέρα. Σε είδα, μου άρεσες και δεν μπορούσα να μην έρθω να σου συστηθώ.

είναι αρκετό.

Η αρχή λοιπόν, έχει γίνει.

Εκτός αν φοβάσαι την απόρριψη, οπότε θα χρειαστεί να ρίξεις μια ματιά στο παρακάτω βίντεο για να βρεις τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση.

Πώς Να Δείξω Αυτοπεποίθηση Με Μια Γυναίκα

Αυτοπεποίθηση. Μία λέξη, χιλιάδες απορίες. Ενώ συζητάς με μία γυναίκα που σου αρέσει, σίγουρα καταλαβαίνεις πως πρέπει να δείξεις αυτοπεποίθηση.
Να δείξεις ότι νιώθεις άνετα που συζητάς μαζί της και ότι δεν έχεις ΑΝΑΓΚΗ να της μιλήσεις, όσο και αν το απολαμβάνεις και θέλεις να συνεχίσεις να της μιλάς.
Τρεις πρακτικές συμβουλές να δείξεις αυτοπεποίθηση ενώ φλερτάρεις με μία γυναίκα που σου αρέσει:

#1. Συγκεντρώσου Στην Επιθυμία Σου.

Ξέχασε τους φόβους και τις ανασφάλειες που μπορεί να έχεις, γενικά ή ειδικά (δηλαδή που στη συγκεκριμένη περίπτωση σου γεννήθηκαν από τη συγκεκριμένη γυναίκα που σου αρέσει).

Συγκεντρώσου στην επιθυμία σου να γνωρίσεις αλλά και να κερδίσεις τη συγκεκριμένη γυναίκα. Να θυμάσαι, πως όταν μας αρέσει μια γυναίκα, φοβόμαστε να της δείξουμε ή δεν ξέρουμε τον τρόπο. Όπως μπορείς να δεις στο παρακάτω βίντεο, μπορέις να έχεια κι εσύ τη γυναίκα που σου αρέσει όμως.

#2. Σκέψου Τι Θέλεις Να Μάθεις Από Τη Γυναίκα Με Την Οποία Συζητάς.

Τι χαρακτηριστικά βρίσκεις ελκυστικά σε μία γυναίκα. Ο σκοπός σου, τώρα που συζητάς μαζί της, είναι να μάθεις αν η γυναίκα έχει τα χαρακτηριστικά που σε ενδιαφέρουν.
Αυτό θα σου αποσπάσει την προσοχή από το άγχος αν εσύ έχεις τα χαρακτηριστικά που η γυναίκα θα ήθελε, καθώς και από την αγχωτική απορία ποια είναι αυτά τα χαρακτηριστικά που μπορεί να ήθελε.

#3. Συζήτησε Για Πράγματα Που Σε Ενδιαφέρουν Και Σε Ενθουσιάζουν.

ενδιαφέρουσα συζήτηση

Δημιούργησε όμορφο κλίμα και να είσαι έτοιμος να μοιραστείς θετικά συναισθήματα. Μην ξεχνάς πως, ότι αισθάνεσαι, το αισθάνεται και η γυναίκα που έχεις απέναντί σου – ή δίπλα σου.

Η Σημασία Του Αγγίγματος Και Της Σωστής Σωματικής Κλιμάκωσης Με Μια Γυναίκα

Όσο περισσότερο έχεις αγγίξει μία γυναίκα, σύμφωνα με επιστημονική έρευνα, τόσο πιο έντονα και θετικά συναισθήματα καθώς και αναμνήσεις, θα έχει η συγκεκριμένη γυναίκα μαζί σου.
Το άγγιγμα μπορείς να το διαχωρίσεις σε τέσσερα βασικά στάδια:
Το κοινωνικό άγγιγμα, το φιλικό, το ρομαντικό και το σεξουαλικό. Πιο αναλυτικά:

άγγιγμα και σημασία

 • Κοινωνικό Άγγιγμα: Είναι ο τρόπος με τον οποίο αγγίζεις έναν συνεργάτη σου. Το κοινωνικό άγγιγμα έχει ως σκοπό να εξοικειωθεί η γυναίκα με το άγγιγμά σου, χωρίς να νιώσει ότι κλιμακώνεις γρήγορα ή ότι είσαι πέραν του δέοντος επιθετικός.
 • Φιλικό Άγγιγμα: Είναι ο τρόπος που σε αγγίζει ένας φίλος σου ή μία φίλη σου. Το άγγιγμα που και πάλι δε θα θεωρήσει ως ερωτικό, αλλά θα δείχνει ότι έχετε κάποια οικειότητα και άνεση μεταξύ σας.
 • Ρομαντικό Άγγιγμα: Τώρα το άγγιγμά σου είναι ερωτικό. Η γυναίκα, σε αυτό το σημείο, από τον τρόπο που την αγγίζεις καταλαβαίνει ότι ενδιαφέρεσαι ερωτικά.
 • Σεξουαλικό Άγγιγμα: Το σεξουαλικό άγγιγμα έρχεται μετά το ρομαντικό άγγιγμα και πια το κλίμα είναι έντονα ερωτικό, αισθησιακό και σεξουαλικό. Τα χέρια εξερευνούν ερωτογενείς ζώνες. Καταλήγει στη σεξουαλική πράξη.

Φυσικά, όπως θα καταλαβαίνεις, σε μία γνωριμία σε δημόσιο χώρο, θα φτάσεις έως και το ρομαντικό άγγιγμα, σε ένα ευνοϊκό σενάριο.

Σε περίπτωση που θέλεις να μάθεις ακόμα περισσότερα για το πώς να ξεκινήσεις συζήτηση με μία γυναίκα που σου αρέσει, σε περιμένω για μία δωρεάν συνάντηση στα γραφεία μας. Μέχρι τότε, να είσαι καλά.

Τέλος, από τις εμπειρίες που θα αποκτήσεις μέσα από τις προσεγγίσεις σου πάντως θα ξεχωρίσεις γρήγορα από τους άλλους. Είναι πάντα προτιμότερο να δοκιμάζεις να ξεκινήσεις τη συζήτηση με μια ωραία γυναίκα παρά να είσαι εγκλωβισμένος από το άγχος ότι δεν θα πάει καλά. Στο κάτω κάτω αν δεν ενδιαφέρεται, προχώρα στην επόμενη!

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Αν θέλεις να γίνεις ακόμα καλύτερος στο φλερτ μπορείς να κοιτάξεις εδώ.

Ένας Άνδρας Αξίας ξέρει τι θέλει και πώς να το αποκτήσει. Διάβασε το βιβλίο μας. Παράγγειλέ το εδώ.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.