Υπάρχουν Μαγικές Ατάκες

Κάνε follow στο instagram @menofstyle.gr ή πατώντας εδώ : http://bit.ly/2vQXjGS

Ήρθε η ώρα να μιλήσεις με τη γυναίκα που σου αρέσει και τρως το κεφάλι σου να βρεις την κατάλληλη ατάκα. Αξίζει;

Στο σημερινό βίντεο συζητάμε κατά πόσο είναι αποτελεσματικό να χρησιμοποιούμε ατάκες στο φλερτ. Θα έχεις δει πολλούς άντρες να χρησιμοποιούν κάποιες από αυτές τις ατάκες στην προσπάθειά τους να εντυπωσιάσουν μια γυναίκα και να τραβήξουν την προσοχή της. Θα έχεις παρατηρήσει επίσης πως μια τέτοια μέθοδος σπάνια έως ποτέ θα είναι αποτελεσματική καθώς χρησιμοποιώντας μια ατάκα δεν είσαι αυθεντικός, αλλά προσποιείσαι.

Έλα ένα βήμα κοντά στο σωστό φλερτ και την κατάλληλη έκφραση των προθέσεών σου παρακολουθώντας το σημερινό βίντεο του Θέμη σε ένα πολύ διαφορετικό shooting scenery.
Μην ξεχάσεις, φυσικά, να αφήσεις ένα σχόλιο από κάτω με μια δικιά σου εμπειρία με «μαγική» ατάκα.

Μπορείς να δεις τον Θέμη μαζί με Χρήστο & Σπύρο και στην εκπομπή Apla + Andrika, το πρώτο από τα ελληνικά podcast αποκλειστικά για τον Άνδρα : https://goo.gl/Bah6H6

**————————-**
Αν σου άρεσε το video, στείλε τον σε κάποιον φίλο σου που πιστεύεις πως θα τον βοηθήσει. Φυσικά αν θες να δεις και άλλα κάνε Subscribe στο κανάλι μας πατώντας εδώ : https://goo.gl/Xrk1XX

Επίσης μπορείς να μας ακολουθήσεις στα παρακάτω μέσα:

FB : http://www.facebook.com/MenOfStylegr
INSTAGRAM : http://www.instagram.com/MenOfStyle.gr
NEWSLETTER : https://www.menofstyle.gr/newsletter
TWITTER : http://www.twitter.com/Men_Of_Style_Gr
RSS : https://www.MenOfStyle.gr/feed

Δες το σε HD 1080. Και με υπότιτλους!

**————————-**

Γνώρισε τον Θέμη από κοντά (Δωρεάν Συνεδρία): https://www.menofstyle.gr/synantisi

Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Ανδρικής Εξέλιξης : https://www.menofstyle.gr/flirting-Academy/

Στείλε τις απορίες σου και θα απαντήσουμε άμεσα: https://www.menofstyle.gr/contact

**————————-**

Ο Θέμης μεγάλωσε σε μια μικρή πόλη, αντιμετωπίζοντας τις δυσκολίες που αυτό σημαίνει από άποψη κοινωνικοποίησης.

Όταν βρέθηκε στην μεγάλη πρωτεύουσα, η διαδικασία του να γνωρίσει ανθρώπους, δεν θα μπορούσε παρά να είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Με όπλο το πείσμα του και τον πληθωρικό χαρακτήρα του, ο Θέμης κατάφερε να μετατραπεί, όχι μόνο σε έναν εκπληκτικά επικοινωνιακό με το περιβάλλον του Άνδρα αλλά και έναν πολύτιμο συνεργάτη του Men Of Style, εξελισσόμενος μέσα από τα προγράμματα εκπαίδευσής του.

Στους μήνες εκπαίδευσης που πέρασε σε coaching level, ο Θέμης έχει βοηθήσει δεκάδες ανθρώπους να εξελιχθούν και να έρθουν σε επαφή με τον καλύτερό τους εαυτό.

#φλερτ #ατάκα #απόρριψη

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.