Υπηρεσίες του Men Of Style

Οι Υπηρεσίες του Men Of Style προσφέρουν όλα τα εφόδια που χρειάζεσαι για να γίνεις αποτελεσματικότερος στο φλερτ και να δεις την αλλαγή που πάντα ήθελες. Είσαι έτοιμος για το επόμενο βήμα;

Flirting Academy

Μια από τις Αποτελεσματικότερες Υπηρεσίες του Men Of Style. Το πιο Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Φλερτ και Αυτοβελτίωσης για τον Άντρα.

Θεωρια

Στις Υπηρεσίες του Men Of Style, και συγκεκριμένα στο Flirting Academy, θα λάβεις όλη τη γνώση και την εμπειρία που χρειάζεσαι για να φλερτάρεις πετυχημένα. Κουράστηκες να κοιτάς την γυναίκα που σου αρέσει και να διστάζεις να την προσεγγίσεις; Θέλεις να μάθεις τις αρχές που διέπουν το φλερτ ώστε να φλερτάρεις πετυχημένα; Τα ολοκληρωμένα μας μαθήματα πάνω στο φλερτ σού παρέχουν την απαραίτητη γνώση που θα σε βοηθήσει φλερτάρεις όπως σου αξίζει!

Role Playing

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα δοκιμάσεις τις θεωρητικές σου γνώσεις στην πράξη με γυναίκα Coach! Ζήσε μια μοναδική εμπειρία φλερτάροντας μια γυναίκα σε προστατευμένο περιβάλλον, δοκιμάζοντας τον εαυτό σου στο φλερτ και μαθαίνοντας πως να βελτιστοποιήσεις την λεκτική και μη λεκτική επικοινωνία σε πρακτικό επίπεδο.

Infield

Παρ’ όλο που η θεωρία είναι πολύ σημαντική… Ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις τις γνώσεις σου στην ΠΡΑΞΗ. Σε δύο μοναδικά βράδια μαζί μας θα προσεγγίσεις όσες γυναίκες δεν έχεις προσεγγίσει σε όλη σου την ζωή! Με εμάς δίπλα σου θα ζήσεις μια εμπειρία που θα σε κάνει να αλλάξεις τον τρόπο που έβλεπες τον εαυτό σου και το φλερτ μέχρι τώρα. Ποτέ δεν ξέρεις που θα καταλήξει η βραδιά…

Αναλυση Video

Πριν περάσεις στην πράξη, σε προετοιμάζουμε για τις νέες σου εμπειρίες με τον πιο ολοκληρωμένο τρόπο εκμάθησης. Ανακάλυψε πώς να προσεγγίζεις και να φλερτάρεις αποτελεσματικά μια άγνωστη γυναίκα σε πρακτικό επίπεδο, μέσα από επιλεγμένα βίντεο. Με πραγματικές προσεγγίσεις από τους Εκπαιδευτές μας, αποκωδικοποιούμε βήμα προς βήμα το κάθε στάδιο μιας πετυχημένης προσέγγισης.

Shopping

Έχεις την γνώση, έχεις την εξάσκηση. Τι σου μένει; Το στυλ. Μια βόλτα στα μαγαζιά παρέα με ειδικό στο στυλ Coach θα σε βοηθήσει να μάθεις να ντύνεσαι με τρόπο που είναι ελκυστικός στο αντίθετο φύλο και κυρίως που σου ταιριάζει και σου αρέσει. Μεταμορφώσου!

Ετοιμος

Η νέα σου πραγματικότητα είναι έτοιμη. Πλέον έχεις όλη την γνώση και την εμπειρία που χρειάζεσαι ώστε να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις στο φλερτ και τις γυναίκες. Και κυρίως, έχεις τα κατάλληλα θεμέλια για να δημιουργήσεις μια ΝΕΑ, ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ. Γιατί η ζωή είναι πολύ πιο απολαυστική όταν διεκδικείς αυτό που σου αξίζει.

Flirting Bootcamp

Μάθε τα πάντα για το φλερτ και τις γυναίκες στο πιο αποτελεσματικό ταχύρρυθμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα! Ποτέ το φλερτ δεν ήταν τόσο απλό.

anestis-spiros-xristos

Θεωρία

Στις Υπηρεσίες του Men Of Style, και συγκεκριμένα στο Πρόγραμμα του Flirting Bootcamp, σου δίνεται η ευκαιρία να λάβεις μοναδική γνώση και εμπειρία. Πώς ανταποκρίνεται συναισθηματικά μια γυναίκα και τι πρέπει να αποφεύγεις όταν φλερτάρεις; Τι δημιουργεί τελικά έλξη στις γυναίκες; Είναι το φλερτ κάτι δύσκολο και προορισμένο μόνο για όσους έχουν φυσικό ταλέντο με τις γυναίκες; Έχεις τις ερωτήσεις, έχουμε τις απαντήσεις. Ολοκληρωμένα ταχύρρυθμα μαθήματα πάνω στο φλερτ, τη διαχείριση πίεσης και τον φόβο προσέγγισης και απόρριψης. Ανακάλυψε την μαγεία του φλερτ!

Read More

Παραδείγματα με Βίντεο

Η θεωρία από μόνη της δεν είναι ποτέ αρκετή! Γι' αυτό σου παρέχουμε παραδείγματα με βίντεο από πραγματικές δικές μας προσεγγίσεις, μέσα από τα οποία θα έχεις την ευκαιρία να κατανοήσεις σε βάθος τον κώδικα αλληλεπίδρασης των δύο φύλων όταν φλερτάρουν , καθώς και το τι καθιστά το φλερτ πετυχημένο. Εάν αναρωτιέσαι ποιος είναι ο σωστός τρόπος προσέγγισης μια γυναίκας, τώρα θα σου λυθεί κάθε απορία.

Read More

Role Playing με Γυναίκα Coach

Είσαι έτοιμος για την πρώτη σου προσέγγιση; Θέλεις να δεις πώς αντιδράει μια γυναίκα όταν την φλερτάρεις, καθώς και πώς μπορείς να γίνεις πιο πετυχημένος στο φλερτ; Νιώθεις άβολα όταν έχεις γυναίκες γύρω σου και θέλεις επιτέλους να το ξεπεράσεις; Έχουμε την λύση! Στις Υπηρεσίες του Men Of Style θα έρθεις σε επαφή με το Role Playing. Ένα πρακτικό μάθημα σε προστατευμένο περιβάλλον με γυναίκα Coach, η οποία θα σε βοηθήσει να έρθεις σε επαφή με τις αντιδράσεις και τις συμπεριφορές των γυναικών όταν φλερτάρεις και να ξεπεράσεις τις αδυναμίες σου. Ξεκίνα σήμερα.

Read More

Εφαρμογή στην Πράξη

Ετοιμάσου να ζήσεις μια μοναδική εμπειρία μαζί μας! Ζήσε ένα αξέχαστο βράδυ προσεγγίζοντας δεκάδες γυναίκες σε 3 μόλις ώρες. Δες πώς είναι το να αποκτάς αυτό που θέλεις από το φλερτ και τις γυναίκες. Εφάρμοσε όλα όσα έχεις μάθει στην πράξη και ζήσε μια μοναδική περιπέτεια. Τίποτα δεν συγκρίνεται με το να διεκδικείς αυτό που σου αξίζει. Είσαι έτοιμος;

Read More

Διαχείριση Σχέσεων

Κουράστηκες να βρίσκεσαι σε σχέσεις που σε καταπιέζουν; Βαρέθηκες να νιώθεις πως δεν έχεις την ικανότητα να εκφράσεις τις ανάγκες σου και να κατανοήσεις τις ανάγκες μιας γυναίκας; Θέλεις να δημιουργήσεις υγιείς και ποιοτικές σχέσεις με τις γυναίκες που σου αξίζουν; Για σένα που διεκδικείς το καλύτερο από κάθε είδος σχέσης με το αντίθετο φύλο, σου προσφέρουμε μια από τις πιο πρωτοποριακές Υπηρεσίες του Men Of Style. Ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα Διαχείρισης Σχέσεων. Μπορείς και αξίζεις να έχεις το καλύτερο, ξεκινώντας από ΣΗΜΕΡΑ

Διαχείριση Σχέσεων

Κουράστηκες να βρίσκεσαι σε σχέσεις που σε καταπιέζουν; Βαρέθηκες να νιώθεις πως δεν έχεις την ικανότητα να εκφράσεις τις ανάγκες σου και να κατανοήσεις τις ανάγκες μιας γυναίκας; Θέλεις να δημιουργήσεις υγιείς και ποιοτικές σχέσεις με τις γυναίκες που σου αξίζουν; Για σένα που διεκδικείς το καλύτερο από κάθε είδος σχέσης με το αντίθετο φύλο, σου προσφέρουμε ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα Διαχείρισης Σχέσεων. Μπορείς και σου αξίζει να έχεις το καλύτερο, ξεκινώντας από ΣΗΜΕΡΑ

Online Flirting

Γνωρίζεις πώς να φλερτάρεις πετυχημένα τις γυναίκες που σου αρέσουν Online; Ανακάλυψε τον κόσμο του φλερτ στα Social Media και μάθε τακτικές και μεθόδους που θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις τις ικανότητες προσέγγισης γυναικών στο Instagram, το Facebook, το Twitter και όχι μόνο!

Συνεδρίες

Ξεκίνα ΣΗΜΕΡΑ το ταξίδι της εξέλιξής σου, κάνοντας μια ΔΩΡΕΑΝ συνεδρία μαζί μας! Σου προσφέρουμε προσωπικές συμβουλές για οτιδήποτε σε απασχολεί σχετικά με το φλερτ και την επαφή σου με τις γυναίκες, με συνεδρίες ειδικά προσαρμοσμένες σε ΕΣΕΝΑ. Κάνε την πρώτη σου δωρέαν συνεδρία σήμερα

Κλείσε Τώρα!

Συμπλήρωσε την παρακάτω σύντομη φόρμα και θα σε καλέσουμε άμεσα να κλείσουμε την πρώτη ΔΩΡΕΑΝ συνεδρία!


    Συνεδρίες

    Ξεκίνα ΣΗΜΕΡΑ το ταξίδι της εξέλιξής σου, κάνοντας μια ΔΩΡΕΑΝ συνεδρία μαζί μας! Σου προσφέρουμε προσωπικές συμβουλές για οτιδήποτε σε απασχολεί σχετικά με το φλερτ και την επαφή σου με τις γυναίκες, με συνεδρίες ειδικά προσαρμοσμένες σε ΕΣΕΝΑ. Κάνε την πρώτη σου δωρέαν συνεδρία σήμερα

    Κλείσε Τώρα!

    Συμπλήρωσε την παρακάτω σύντομη φόρμα και θα σε καλέσουμε άμεσα να κλείσουμε την πρώτη ΔΩΡΕΑΝ συνεδρία!