Ζήτα της να Βγείτε Ραντεβού: Που το Χάνουν οι Περισσότεροι

Έφτασε η ώρα να ζητήσεις από την γυναίκα που σου αρέσει να βγείτε ραντεβού. Μην το αφήσεις στην τύχη. Διάβασε τι πρέπει να κάνεις.

Πώς να της ζητήσω να βγούμε ραντεβού; Για πολλά χρόνια ήταν και για εμένα ένα μεγάλο μυστήριο που αναζητούσα λύση.

Ενώ ήξερα ότι μπορεί να έχω κάποιες καλές πιθανότητες μαζί της για να την ξαναδώ πάντα το σκεφτόμουν υπερβολικά παραπάνω μπαίνοντας σε ένα φαύλο κύκλο αντιδράσεων.

Και ένας από τους λόγους που συμβαίνει αυτό είναι: Επειδή δεν είσαι σίγουρος ότι θα σου απαντήσει θετικά.
Όμως σκεπτόμενος όλα αυτά, μέσα σε μεγάλη πίεση: Δεν καταλάβαινα την απόσταση που έπρεπε να διανύσω μέχρι να της ζητήσω να βγούμε ραντεβού.

Δεν έχει να κάνει με κάποια μαγική ατάκα. Ούτε με κάποιο σημάδι που έπρεπε να περιμένω από εκείνη μέχρι να κάνω την κίνηση μου. Αλλά με τον τρόπο έκφρασης μου και την ειλικρινή στάση απέναντι στον εαυτό μου σε πρώτη φάση.

Δημιούργησε Τις Κατάλληλες Συνθήκες Για Να Βγείτε Ραντεβού
φλερτ

Ξεχνάμε λοιπόν πολλές φορές την ουσία.

Για ποιό λόγο να θέλει να βγει μαζί μου μία γυναίκα;

Μόλις απαντήσεις σε αυτήν την καθοριστική ερώτηση: Θα έχεις φτιάξει το πλάνο που χρειάζεται μέχρι να κανονίσεις να βγεις μαζί της.

Είναι καίριας σημασίας πρόβλημα για την γυναίκα να μην σε ξέρει καλά. Αλλά πολύ μεγαλύτερο – να μην σε ξέρει καθόλου. – Εκτός και αν μιλάμε για κάτι εντελώς επιπόλαιο – Με αποτέλεσμα να προβάλλει σε κάθε περίπτωση και τις ανάλογες αντιστάσεις όταν θα της ζητήσεις να την ξαναδείς.

Έτσι λοιπόν δύο στοιχεία που θα σου δώσουν σημαντική βοήθεια είναι:

#1. Οικειότητα Στο Ραντεβού

Την χρειαζόμαστε όλοι, για να αισθανόμαστε περισσότερο άνετοι με τους γύρω μας.

Άλλοι την πετυχαίνουν ταχύτερα και ευκολότερα, άλλοι λιγότερο και άλλοι ελάχιστα.

Οι λόγοι είναι κυρίως κοινωνικοί. Και αυτό το αντιλαμβάνεται κανείς από τον τρόπο έκφρασης που έχουν οι άνθρωποι από διαφορετικές γεωγραφικές περιοχές. Από άλλους εργασιακούς χώρους ή ακόμα και από διαφορετικές ηλικιακές ομάδες.

φλερτ

Για παράδειγμα, διαφορετικά δημιουργεί οικειότητα ένας barman από έναν άλλον άνδρα που δεν συχνάζει σε τέτοια bar ή παρόμοια μαγαζιά και εργάζεται στον χώρο οικείας του σε υπολογιστή.

Ο πρώτος έχει ξοδέψει περισσότερο χρόνο με αγνώστους. Και έχει μεγαλύτερη τριβή στην νυχτερινή ζωή όντας εξοικειωμένος με αυτήν. Ενώ ο άλλος μπορεί να είναι εξαιρετικός στην δουλεία του. Αλλά έχει αμελήσει την διαδικασία του φλέρτ με συχνότητα.

Απόλυτα δεν μπορεί να μιλήσει κανείς, φυσικά και τα περιστατικά που αναφέρω είναι τυχαία, αλλά μιλάω για την γενικότερη εικόνα για να αντιληφθείς αυτό που θέλω να σου πω.

Αυτό που πρέπει να βελτιώσεις και αυτό που θέλεις, είναι να σε γνωρίσει λίγο παραπάνω από τον προηγούμενο άνδρα που της μίλησε πέντε λεπτά πριν και της είπε τα ίδια με τόσους άλλους.

Αν δεν γνωρίζει λοιπόν τίποτα για εσένα, αρχικά γατί να θέλει να σε ξαναδεί;

#2. Έλξη Και Ραντεβού

Αφού κατάφερες με κόπο και σύντομα να κερδίσεις ως τον βαθμό που είναι αυτό εφικτό κάποια οικειότητα μαζί της, διστάζεις να γίνεις ελκυστικός, μένεις στην άνεση και ίσως στην ζώνη φιλίας.

Ακόμα και αν έχεις πάει καλά ως εκεί, η γυναίκα μπορεί να αναρωτάται για ποιο λόγο την προσέγγισες τελικά;

Γιατί αν δεν δημιουργήσεις έλξη, τότε τι πήγες να της πεις; Εκτός και αν δεν σου άρεσε κάτι από κοντά, όμως μεταξύ μας, συνήθως δεν υπάρχει πειστική δικαιολογία για αυτό.

Ποια Είναι Τα Δικά Σου Κριτήρια Για Να Βγεις Ραντεβού Μαζί Της;
Έφτασε η ώρα να ζητήσεις από την γυναίκα που σου αρέσει να βγείτε ραντεβού. Μην το αφήσεις στην τύχη. Διάβασε τι πρέπει να κάνεις.

Μην είσαι συνεχώς υπό καθεστώς κρίσης από τους άλλους και πέρνα στην αντεπίθεση με πραγματικά μελετημένες σκέψεις που έχεις, για να ευχαριστηθείς την διαδικασία του φλερτ και να αποδέχεσαι ή να απορρίπτεις συμπεριφορές.

Δεν είμαστε όλοι ίδιοι, ούτε σκεφτόμαστε τα ίδια, όμως μπορείς να έχεις κάποια δεδομένα στο μυαλό σου και πως θα τα αναζητάς από την γυναίκα που σου αρέσει.

#1. Ταιριάζετε;

Αν βλέπεις ότι υπάρχει χημεία μεταξύ σας, καταλαβαίνεις αμέσως ότι με την συγκεκριμένη γυναίκα όσα σε ενώνουν μπορεί να είναι πραγματικά πολύ δυνατά στοιχεία για να συνεχίσεις να την φλερτάρεις.

Από το είδος μουσικής και τον τρόπο διασκέδασης, το φαγητό ή τα ταξίδια, μέχρι και τις δουλειές σας, πολλά θέματα υπάρχουν για να βεβαιωθείς ότι ταιριάζεται σαν πρώτη εικόνα μαζί.

#2. Ενδιαφέρεται;

Μία γυναίκα που πραγματικά ενδιαφέρεται, αν κάνεις όλα εκείνα που πρέπει και έχεις παρουσιάσει τον ευατό σου σωστά, θα σου δώσει λόγους για να προχωρήσει το φλέρτ στο επόμενο επίπεδο.

ενδιαφερεται;

Θέλει να ξέρει για εσένα κάποια πράγματα πριν σε συναντήσει ξανά και θα ρωτήσει για αυτά, όμως εκτός από το τυπικό ενδιαφέρον που σπάνια κρύβουν (δεν θα έχαναν τον χρόνο τους να σε ρωτάνε πράγματα για εσένα μόνο από ευγένεια) της έχει δημιουργήσει κάποια έλξη για το άτομο σου.

#3. Σου Αρέσει;

Το σενάριο να βγεις με μία κοπέλα απλά επειδή δεν παίζει κάτι καλύτερο τον τελευταίο καιρό δεν είναι αυτό που θέλεις στα αλήθεια και το γνωρίζεις καλά.

Φρόντισε η γυναίκα που φλερτάρεις να σου αρέσει πραγματικά, για να αξίζει την προσπάθεια, την αφοσίωση σου και τα θέλω σου.

Ζήτα Να Την Ξαναδείς Όταν Της Προτείνεις Ραντεβού
Έφτασε η ώρα να ζητήσεις από την γυναίκα που σου αρέσει να βγείτε ραντεβού. Μην το αφήσεις στην τύχη. Διάβασε τι πρέπει να κάνεις.

Μην επικεντρώνεσαι στο να πάρεις το τηλέφωνο της και να φύγεις.

Το έχουν κάνει πολλοί άλλοι πριν από εσένα και δεν είναι κολακευτικό για την γυναίκα που φλερτάρεις.

Α) Ζήτα το απλά και όμορφα, όπως τα λέτε μέχρι εκείνη την ώρα να τα ξαναπείτε και κάποια άλλη στιγμή οι δυό σας.

Β) Μην σε ανησυχεί τι θα απαντήσει, καθώς εάν έχεις κάνει όσα ήθελες και είσαι ειλικρινής μαζί της εκφράζοντας με ωραίο τρόπο τις προθέσεις σου, είναι σίγουρο ότι έχεις κάνει ότι έπρεπε από μεριάς σου.

Γ) Μην δεχτείς για οποιονδήποτε λόγο να μεταφερθεί η συζήτηση σε άλλο μέσο επικοινωνίας, εκτός από αυτό που θα ήθελες πραγματικά (το τηλέφωνο της).

Με αυτό τον τρόπο, είτε θέλει να σε αποφύγει είτε να διαπιστώσει αν μπορεί να αναλάβει εκείνη την πρόοδο ή την διακοπή της μελλοντικής σας επικοινωνίας.

Δες και τα λάθη που κάνεις στο πρώτο ραντεβού για να έχεις καλύτερη άποψη μόλις το κανονίσετε. 

Συνοψίζοντας, όποια στρατηγική κι αν ακολουθείς στο φλερτ για να ζητήσεις ραντεβού από μια ωραία γυναίκα που σου αρέσει, αυτό που θα κάνει τη διαφορά είναι η αυτοπεποίθηση καθώς δηλώνεις αποφασιστικά τις προθέσεις σου. Διεκδίκησε τη γυναίκα που θες και κάνε τη διαφορά ως Άνδρας Αξίας που είσαι. Ξέρεις τι θέλεις και πώς να το αποκτήσεις.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερους τρόπους για να δημιουργείς έλξη τότε δες εδώ.

Διάβασε το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας. Βρες το εδώ.

Καλή συνέχεια

alex
author
Όταν η αυτοβελτίωση και η προσωπική ανάπτυξη γίνεται καθημερινότητα με πειθαρχία, πείσμα και επιμονή, τότε μπορείς όχι μόνο να αποκτήσεις ποιοτικές γυναίκες στη ζωή σου αλλά και να γίνεις instructor στην μοναδική Εταιρεία Ανδρικής Αυτοβελτίωσης στην Ελλάδα. Ο Αλέξανδρος, από μαθητής έγινε δάσκαλος και η πορεία του εμπνέει τους ανθρώπους που αναλαμβάνει.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.