Ζωή Χωρίς Σεξ Μέρος 1: Βάζοντας τα Κατάλληλα Θεμέλια

σεξ και γυναίκες.

Κάθε φορά που κάνεις μια προσέγγιση, το αν θα κάνεις σεξ ή όχι είναι μια μεταβλητή που κρίνεται απαραίτητο να αναλυθεί. Κτά τη διάρκεια της προσέγγισης προβάλεις μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μια ολόκληρη ζωή.

σεξ και γυναίκες.

Το πώς διαχειρίζεσαι και το πώς αισθάνεσαι για την ζωή σου μεταλαμπαδεύεται στιγμιαία στις γυναίκες που σε ελκύουν και θέλεις να κάνεις σεξ μαζί τους. Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως αν ξέρουμε τι να πούμε θα ανοίξει αυτόματα τις πύλες του Παραδείσου.

Η αλήθεια είναι πως η γνώση του να ξέρεις τι να πεις απλά σε κάνει να αισθάνεσαι πιο άνετα με μια κατάσταση που σου προκαλεί άγχος.

Από την μια είναι λογικό. Όταν δεν έχεις εμπειρία σε κάτι, οι υποθέσεις στήνουν έναν περίεργο χορό στο κεφάλι σου και εσύ απλά παίρνεις τον ρόλο της μαριονέτας.

Αν βάλεις στην εξίσωση πως το σεξ είναι απλά ένα φάντασμα που σε στοιχειώνει, η έλλειψη αυτή παίρνει τρομακτικές διαστάσεις και σε σπρώχνει σε βιαστικά συμπεράσματα που απλά χειροτερεύουν την κατάσταση.

Τί Πίστευα Για Την Έλλειψη Σεξ 

Στο παρελθόν, ξόδευα πολύ χρόνο (άδοξα) προσπαθώντας να σπάσω τον κώδικα έλλειψης σεξ στην ζωή μου. Ειδικά στην αρχή, πίστευα πως η συστηματική προσέγγιση γυναικών ήταν η λύση.

Κατά ένα ποσοστό είχα δίκιο ακόμα και αν δεν το ήξερα. Η προσέγγιση ήταν το μοναδικό εργαλείο που είχα στα χέρια μου για να φλερτάρω και ένας καλός λόγος να βγω από το σπίτι και να πάρω μια γεύση του τι σημαίνει να ζεις ανθρώπινα.

Ωστόσο, οι πρώτοι μήνες ήταν απογοητευτικοί. Κατά τη διάρκεια τους, παρόλο που η προσέγγιση ήταν στο βασικό μενού της καθημερινότητας μου, τα αποτελέσματα ήταν μηδαμινά.

Χρειάστηκε χρόνος, ατελείωτες απορρίψεις και κυρίως ένα εσωτερικό ταξίδι για να καταφέρω να βρω την θέση μου στην ίδια μου την ζωή.

Πριν συνεχίσεις, δες το παρακάτω video για να σου λυθούν σημαντικές απορίες.

2 Κυρίαρχοι Λόγοι Που Το Σεξ Λείπει Από Την Ζωή Σου

σεξ και γυναίκες.

Η αλήθεια είναι πως όταν έχεις το σεξ που θέλεις στην ζωή σου, αισθάνεσαι πως ακόμα ένα κομμάτι του συνολικού παζλ βρίσκεται στην θέση του.

Μπορεί να μην είναι η σημαντικότερη προτεραιότητα σου (και καλά κάνει) όμως είναι μια φυσική ανάγκη που όταν δεν ικανοποιείται, θολώνεις και σε πιάνουν τα νεύρα σου.

Με το συγκεκριμένο άρθρο έχω σκοπό να προσεγγίσω από διαφορετική οπτική το ζήτημα του σεξ. Παρόλο που έχω κάνει στο παρελθόν κάποιες αναλύσεις επί του θέματος, βγήκα πρόσφατα στο συμπέρασμα πως έχω αμελήσει κάποια σημαντικά θέματα.

Και αυτά σου παρουσιάζονται παρακάτω.

#1. Γονείς – Ελικόπτερα Και Τοξικός Προγραμματισμός

Οι γονείς – ελικόπτερα παρουσιάζουν μια συγκεκριμένη συμπεριφορά υπέρ – προστασίας. Για αρχή, ποιος θα μπορούσε να διαφωνήσει;

Το παιδί του καθενός είναι ότι σημαντικότερο και είναι απόλυτα λογικό. Όμως, πολλές φορές η υπέρ – προστασία έχει κάποιες σοβαρές επιπτώσεις.

Είναι απαραίτητο να αντιμετωπίζεσαι σαν παιδί όταν είσαι παιδί.

Όσο όμως μεγαλώνεις, θα πρέπει να πάρεις το πράσινο φως να δημιουργήσεις την δική σου ζωή και να αναλάβεις τις δικές σου ευθύνες.

Σίγουρα η Κοινωνικοοικονομική κατάσταση της Χώρας έχει βάλει μεγάλο χέρι στην κατάσταση. Όμως είναι απαραίτητο να αναλαμβάνουμε, κατά καιρούς, και τις δικές μας ευθύνες.

Όταν από παιδί δεν σε αφήνουν να πάρεις πρωτοβουλίες, αποφάσεις και να εξερευνήσεις των κόσμο γύρω σου, τα πράγματα θα πάρουν την δική τους τροπή. Και δεν αναφέρομαι μόνο στον τομλεα του σεξ στη ζωή μας.

Όμως Κάποια Στιγμή Πρέπει Να Γίνουμε Άνδρες.

Δεν γίνεται να κυνηγάς μια ολόκληρη ζωή την επιβεβαίωση των γονιών.

Όταν μεγαλώνεις μέσα σε συγκεκριμένες νόρμες, είναι λογικό να μάθεις να κινείσαι μέσα σε αυτές και αφού ενηλικιωθείς.

Πάρε καλούς βαθμούς, δώσε εξετάσεις να περάσεις σε ένα καλό Πανεπιστήμιο, βρες μια καλή δουλειά (Δημόσιος Υπάλληλος), πήγαινε στο δικό σου σπίτι, βρες μια καλή κοπέλα και παντρέψου.

Οι γονείς μας έμαθαν πως το να κινούμαστε με ασφάλεια είναι το βασικότερο. Και ξαναλέω. Δεν διαφωνώ.

Οποιοσδήποτε γονιός αισθάνεται πως η ασφάλεια του παιδιού του είναι μια προσωπική σταυροφορία. Και συμφωνώ απόλυτα.

Όταν αποφάσισα να σταματήσω από την πρώτη μου δουλειά και να κάνω μετάβαση στις Πωλήσεις, οι γονείς μου ήταν οι πρώτοι που έφεραν αντιρρήσεις.

« Θα αφήσεις την ασφάλεια της δουλειάς σου για να κυνηγήσεις κάτι που δεν είναι σίγουρο; »

Ναι, είχαν δίκιο. Οι Πωλήσεις είναι ότι πιο νευρωτικό έχω κάνει στην ζωή μου. Η καθημερινή πίεση και η αμφιβολία στέκονταν σαν σκιά συνεχώς πάνω από το κεφάλι μου.

Όμως υπάρχει μια καλά κρυμμένη αλήθεια στα παρασκήνια.

Το να μείνω στην προηγούμενη μου δουλειά ήταν αυτό που ήθελαν εκείνοι, ΟΧΙ εγώ.

Απλά είχε σταματήσει να με αντιπροσωπεύει και το να δουλεύω υπάλληλος ήταν κάτι που ήθελα απεγνωσμένα να ξεφύγω.

Όταν ήρθε η ώρα να ξεκινήσω την δική μου Εταιρεία, οι γονείς μου ήταν πάλι εκεί.

« Τόσο κόπο έκανες να δημιουργήσεις κάτι στις Πωλήσεις και θα το αφήσεις για να ξεκινήσεις από την αρχή; »

Δεν θα σου πω ψέματα. Όταν το στενό σου περιβάλλον επιβεβαιώνει τις αμφιβολίες που υπάρχουν ήδη στο μυαλό σου, αισθάνεσαι πως περπατάς πάνω σε τεντωμένο σχοινί.

Οι γονείς προσπαθούν να μας προστατεύσουν και για αυτό είμαι ευγνώμων.

Όμως καμία επιτυχία δεν έρχεται χωρίς ρίσκο, αμφιβολία και ανασφάλεια.

Καμία επιτυχία δεν έρχεται από την βολή που σου παρέχει ένα ζεστό περιβάλλον.

Για να πετύχεις θα πρέπει να πολεμήσεις γιατί κανένας και τίποτα δεν πρόκειται να σου χαριστεί.

Δεν θα κάνεις σεξ αν δεν προσεγγίσεις, δεν θα κάνεις σεξ αν δεν εκφράσεις πως αυτό θέλεις και δεν θα κάνεις σεξ αν συνεχίσεις να είσαι παρατηρητής μιας ζωής που η θέση σου είναι αυτή του πρωταγωνιστή.

Δεν γίνεται να εξαρτάσαι μια ζωή από την επιβεβαίωση της άποψης των άλλων.

Θα χρειαστεί να αποκτήσεις δική σου γνώμη.

Δεν γίνεται μια ζωή να περιμένεις κάποιον να σε πάρει από το χέρι και να σε βάλει στην θέση που θέλεις να βρίσκεσαι.

Θα πρέπει να το διεκδικήσεις.

Αν θέλεις να κάνεις σεξ θα πρέπει να κάνεις κάτι για αυτό. Γιατί αυτό θέλεις και γιατί εσύ το αποφάσισες.

#2. Η Βολή Του Δωματίου Σου

Διαδίκτυο, video games, social media και πορνογραφικό υλικό σε αμέτρητα Gigabytes.

Όλα τα παραπάνω μπορεί να φαίνονται χρήσιμα και ίσως να είναι. Όμως πουλάνε χωρίς να το καταλαβαίνουμε μια πολύ ακριβή ψευδαίσθηση.

Μια βολική ζωή στο πάτημα ενός κουμπιού.

Μπορείς να παρακολουθήσεις μια συζήτηση πιπεράτου ενδιαφέροντος με όλες τις αλήθειες και τα ψέματα για το πορνό. Δες αυτό το επεισόδιο από το ελληνικό podcast Apla+Andrika.

Το να κάνεις σεξ με μια γυναίκα και όχι με μια οθόνη ΔΕΝ είναι βολικό.

Απαιτεί να ξεβολευτείς, να βγεις από το σπίτι και να αντιμετωπίσεις κατάματα τα θέματα που σε απασχολούν εδώ και χρόνια.

Τα τελευταία χρόνια στην Ιαπωνία έχει δημιουργηθεί μια νέα πάθηση όπου μετρά ένα εκατομμύριο Ιάπωνες να κάνουν να βγουν από το σπίτι για χρόνια.

Όμως αυτό δεν είναι ζωή. Υπάρχουν απίστευτες εμπειρίες που μπορείς να ζήσεις το κάθε λεπτό και το σεξ είναι μια από αυτές.

Πως Δημιουργείς Μια Ζωή Όπου Το Σεξ Είναι Επιλογή

Σε αυτό το σημείο, θέλω να αναφέρω μια πολύ κρίσιμη παγίδα που έπεσα στο παρελθόν και μετάνιωσα.

Ασχολήθηκα μόνο με το κάνω περισσότερο σεξ και όχι συνολικά με την ζωή μου.

Τα βασικότερα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να εξασκήσεις με τις γυναίκες είναι:

#1. Να ξεπεράσεις το άγχος προσέγγισης

#2. Να ασχολείσαι με γυναίκες που είναι διαθέσιμες

#3. Να αυξήσεις την επιθετικότητα σου

#4. Να αναβαθμίσεις το στυλ σου και την εξωτερική σου εμφάνιση

Συμπερασματικά, υπάρχει ακόμα μια κατηγορία που αν την δουλέψεις δεν θα σε βοηθήσει μόνο στην σεξουαλική σου ζωή αλλά συνολικά και μάλιστα την θεωρώ από τις πιο σημαντικές. Αυτή είναι η ανάπτυξη κοινωνικών δεξιοτήτων την οποία θα αναλύσω στο δεύτερο μέρος.

Για αυτό μείνε συντονισμένος.

Περιμένω τις απόψεις σου εδώ. Μην ξεχάσεις να κάνεις εγγραφή στο Newsletter μας. Θα λάβεις Δωρεάν ένα απίστευτα χρήσιμο E – Book.

Να είσαι καλά φίλε

Ο Χρήστος γρήγορα στην ενήλικη ζωή του συνειδητοποίησε πως η πραγματική ουσία της σωστής επικοινωνίας με τις γυναίκες, δεν βρίσκεται ούτε σε ατάκες ούτε σε συστήματα και ότι αυτά είναι μόνο η αρχή για το ξεκίνημα μιας νέας ζωής και κρίσιμων εσωτερικών αλλαγών και εξελίξεων σε οποιοδήποτε τομέα. Στρέφοντας το ενδιαφέρον του στις δομές διαχείρισης Σχέσεων, αποφάσισε να επεκτείνει τις γνώσεις του πάνω στην Ψυχολογία, ώστε να συνδέσει τις πλούσιες εμπειρικές γνώσεις που ήδη υπήρχαν με τεχνογνωσίες που θα του επέτρεπαν μια βαθύτερη κατανόηση της διαπροσωπικής επαφής μεταξύ των δύο φύλων. Ο Χρήστος είναι ιδρυτικό μέλος και υπεύθυνος του προγράμματος εκπαίδευσης του MenOfStyle.gr