Ζώνη Άνεσης, Καλό Παιδί και Πώς Να Αποκαλύπτεις την Αλήθεια – Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο!

Πώς Να Αποκαλύπτεις Την Αλήθεια

Τα αποσπάσματα του παρόντος video είναι από την διάλεξη που έδωσε ο Χρήστος, υπεύθυνος εκπαιδεύσεων του Men Of Style, στα πλαίσια κύκλου μαθημάτων για την Διαχείριση Σχέσεων του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου και έλαβε χώρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Θέματα : Ζώνη Άνεσης, Καλό Παιδί και Πώς Να Αποκαλύπτεις την Αλήθεια

Μπορείτε να δείτε ΔΩΡΕΑΝ όλη την διάλεξη διάρκειας περίπου 2 ωρών εδώ.

Ζώνη Άνεσης και πως να την επεκτείνεις, Καλό Παιδί και το συμβόλαιο που κάνεις με τον εαυτό σου και με τους άλλους και Πώς Να Αποκαλύπτεις την Αλήθεια σου αλλά και την αλήθεια του άλλου.

Μπορείς να δεις τον Χρήστο, μαζί με Θέμη & Σπύρο και στην εκπομπή Apla+Andrika, το πρώτο ελληνικό podcast  αποκλειστικά για τον Άνδρα.

Αν σου άρεσε το video και θες να δεις και άλλα κάνε Subscribe στο κανάλι μας πατώντας εδώ. 

Επίσης μπορείς να μας ακολουθήσεις στα παρακάτω μέσα:

FB 
INSTAGRAM 
NEWSLETTER 
RSS 

Δες το σε HD 1080. Και με υπότιτλους!

Ο Χρήστος Και Η Διάλεξη Για Το Πως Να Αποκαλύπτεις Την Αλήθεια

διάλεξη

Ο Χρήστος είναι ιδρυτής και Υπεύθυνος Εκπαιδεύσεων της πρώτης εταιρείας Ανδρικής Εξέλιξης στην Ελλάδα, του MenOfStyle.gr!

Τα προγράμματα διδασκαλίας του βασίζονται στην πεποίθησή του πως η πραγματική ουσία της σωστής επικοινωνίας με τις γυναίκες, δεν βρίσκεται ούτε σε ατάκες ούτε σε συστήματα και ότι αυτά μπορούν να είναι μόνο η αρχή για το ξεκίνημα μιας νέας ζωής για τον κάθε άνδρα και κρίσιμων θετικών εσωτερικών αλλαγών και εξελίξεων σε οποιοδήποτε τομέα.

Η δουλειά του έχει παρουσιαστεί μέσα από τα μεγαλύτερα ελληνικά ΜΜΕ και περιλαμβάνει αρθρογραφία, διαλέξεις, σεμινάρια και πρακτικά μαθήματα με μεθοδολογίες και πρακτικές που θα επιτρέψουν στον μαθητή να αποκτήσει βαθύτερη κατανόηση της επιτυχημένης διαπροσωπικής επικοινωνίας μεταξύ των δύο φύλων αλλά και της εξέλιξης του εαυτού του, καθώς και τη δική του αλήθεια.

Κάνε follow στο instagram @menofstyle.gr ή πατώντας εδώ.

Γνώρισε τον Χρήστο από κοντά (Δωρεάν Συνεδρία). Δες εδώ

Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Ανδρικής Εξέλιξης. Δες εδώ

Στείλε τις απορίες σου και θα απαντήσουμε άμεσα. Δες εδώ.

Ανέβασε την αξία σου στο φλερτ, διαβάζοντας το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας. Βρες το εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.