5 Προϊόντα Για Απίστευτο Ξύρισμα!

Κάνε Το Πιο Απίστευτο Ξύρισμα Της Ζωής Σου

Στο σημερινό video ο Χρήστος μας αναφέρει 5 προϊόντα για σωστό ξύρισμα που πρέπει να δοκιμάσουμε, σύμφωνα με την προσωπική του άποψη και φυσικά μέσα από προσωπική εμπειρία.

Επίσης, μας δίνει πρακτικά tips για να βελτιώσεις την εμπειρία του ξυρίσματος και να αποφύγεις όσο είναι δυνατόν τους ερεθισμούς κατά το ξύρισμα από τα σκληρά γένια.

Πιο συγκεκριμένα:

#1. Gillette – Fusion Proglide Flexball,
#2. Omega 48 – Professional Pure Bristle Shaving Brush,
#3. Floid – Mentolado Vigoroso,
#4. Cella – Crema da barba (Almond Shaving Cream),
#5. Yves Rocher – Sensitive Homme After Shave Balm

Ποια είναι η εμπειρία σου με τα συγκεκριμένα προϊόντα;

Σχολίασε με τη σειρά σου, ποια έχεις να μας προτείνεις και ίσως κάνουμε κάποιο video για αυτά. Εσύ πως απολαμβάνεις την εμπειρία από το δικό σου ξύρισμα;

*Το παρόν video δεν αποτελεί πληρωμένη διαφήμιση των προϊόντων που αναφέρονται και η παραγωγή του δεν είναι αποτέλεσμα καμίας συνεργασίας με τις εταιρείες παραγωγής, εισαγωγής ή πώλησής τους. Η αναφορά σε αυτές γίνεται με καλή πίστη και σκοπός του video είναι να δώσει στον θεατή την άποψη του Χρήστου για αυτές που ο ίδιος έχει χρησιμοποιήσει.

Μπορείς να δεις τον Χρήστο, μαζί με Θέμη & Σπύρο και στην εκπομπή Apla + Andrika, το πρώτο ελληνικό  podcast αποκλειστικά για τον Άνδρα. Δες εδώ.

Κάνε follow στο instagram @menofstyle.gr ή πατώντας εδώ

Απίστευτο Ξύρισμα : Αν Σου Άρεσε Το Video 

συμβουλές για ξύρισμα

Αν θες να δεις και άλλα κάνε Subscribe στο κανάλι μας πατώντας εδώ .

Επίσης μπορείς να μας ακολουθήσεις στα παρακάτω μέσα:

FB
INSTAGRAM
NEWSLETTER
RSS

Δες το σε HD 1080. Και με υπότιτλους!

Προγράμματα Διδασκαλίας: Φλερτ Και Πραγματική Επικοινωνία

Ο Χρήστος είναι ιδρυτής και Υπεύθυνος Εκπαιδεύσεων της πρώτης εταιρείας Ανδρικής Εξέλιξης στην Ελλάδα, του MenOfStyle.gr!

Τα προγράμματα διδασκαλίας του βασίζονται στην πεποίθησή του πως η πραγματική ουσία της σωστής επικοινωνίας με τις γυναίκες, δεν βρίσκεται ούτε σε ατάκες φλερτ, ούτε σε συστήματα και ότι αυτά μπορούν να είναι μόνο η αρχή για το ξεκίνημα μιας νέας ζωής για τον κάθε άνδρα και κρίσιμων θετικών εσωτερικών αλλαγών και εξελίξεων σε οποιοδήποτε τομέα.

ξύρισμα και έλξη

Η δουλειά του έχει παρουσιαστεί μέσα από τα μεγαλύτερα ελληνικά ΜΜΕ και περιλαμβάνει αρθρογραφία, διαλέξεις, σεμινάρια και πρακτικά μαθήματα με μεθοδολογίες και πρακτικές που θα επιτρέψουν στον μαθητή να αποκτήσει βαθύτερη κατανόηση της επιτυχημένης διαπροσωπικής επικοινωνίας μεταξύ των δύο φύλων στο φλερτ  αλλά και της εξέλιξης του εαυτού του.

Κι εσύ μπορείς να γίνεις ο καλύτερος στο φλερτ ακολουθώντας τις συμβουλές από τους καλύτερους. Είναι πολύ πιθανό να σου φαίνεται δύσκολο το πρώτο βήμα, αλλα από ένα βήμα ξεκινάνε όλα τα ταξίδια.

Γνώρισε τον Χρήστο από κοντά (Δωρεάν Συνεδρία). Δες εδώ.

Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Ανδρικής Εξέλιξης. Δες εδώ.

Στείλε τις απορίες σου και θα απαντήσουμε άμεσα. Δες εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.