Ελκυστικά Χαρακτηριστικά για να Προβάλεις στο Φλερτ!

Ποια Είναι Τα Ελκυστικά Χαρακτηριστικά Για Να Προβάλεις Στο Φλερτ;

Σάββατο βράδυ, ώρα για φλερτ και γνωριμίες. Θα βγεις σήμερα έξω να γνωρίσεις κόσμο; Αν όχι, πρέπει.

Αν ΝΑΙ τότε σίγουρα πρέπει να δεις το σημερινό video του Θέμη  για το φλερτ καθώς θα σου θυμίσει τα απαραίτητα ελκυστικά χαρακτηριστικά που πρέπει να προβάλεις, ειδικώς όταν φλερτάρεις με μια γυναίκα που σου αρέσει.

#1. Πόσο ρόλο παίζει αυτό που προβάλεις στο φλερτ σε σχέση με αυτό που λες;
#2. Πώς μπορείς με μια απλή κίνηση να δείχνεις έτοιμος να κοινωνικοποιηθείς;
#3. Που πρέπει να κοιτάζεις όταν επικοινωνείς;
#4. Πώς δείχνεις εύκολα ότι διασκεδάζεις που επικοινωνείς;
#5. Πώς μπορείς ελκυστικά να χρησιμοποιείς τα χέρια σου;
#6. Πώς ακριβώς πρέπει να είναι η στάση του σώματός σου στο φλερτ;
#7. Ποια λάθη κάνεις όταν νιώθεις αμήχανα που δεν είναι καθόλου ελκυστικά;
#8. Τι απόσταση είναι λογικό να κρατάς από μια γυναίκα όταν της μιλάς;

Μπορείς να δεις τον Θέμη μαζί με Χρήστο & Σπύρο και στην εκπομπή Apla + Andrika, το πρώτο ελληνικό podcast αποκλειστικά για τον Άνδρα. Δες εδώ.

Αν Σου Άρεσε Το Video 

βιντεο για το φλερτ

 

Στείλε το σε κάποιον φίλο σου που πιστεύεις πως θα τον βοηθήσει να εξελιχθεί στο φλερτ και όχοι μόνο. Φυσικά αν θες να δεις και άλλα κάνε Subscribe στο κανάλι μας πατώντας εδώ.

Επίσης μπορείς να μας ακολουθήσεις στα παρακάτω μέσα:

FB 
INSTAGRAM 
NEWSLETTER
TWITTER 
RSS 

Δες το σε HD 1080. Και με υπότιτλους!

Κάνε follow στο instagram @menofstyle.gr ή πατώντας εδώ.

Κοινωνικόποίηση Και Φλερτ Σε Μια Μικρή Πόλη

Ο Θέμης μεγάλωσε σε μια μικρή πόλη, αντιμετωπίζοντας τις δυσκολίες που αυτό σημαίνει από άποψη κοινωνικοποίησης.

Όταν βρέθηκε στην μεγάλη πρωτεύουσα, η διαδικασία του να γνωρίσει ανθρώπους και του φλερτ, δεν θα μπορούσε παρά να είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Με όπλο το πείσμα του και τον πληθωρικό χαρακτήρα του, ο Θέμης κατάφερε να μετατραπεί, όχι μόνο σε έναν εκπληκτικά επικοινωνιακό με το περιβάλλον του Άνδρα αλλά και έναν πολύτιμο συνεργάτη του Men Of Style, εξελισσόμενος μέσα από τα προγράμματα εκπαίδευσής του.

Στους μήνες εκπαίδευσης που πέρασε σε coaching level, ο Θέμης έχει βοηθήσει δεκάδες ανθρώπους να εξελιχθούν στο φλερτ  και να έρθουν σε επαφή με τον καλύτερό τους εαυτό.

Τι Θα Μάθεις Για το Φλερτ Μαζί Μας

φλερτ

 

Μάθε να καταλαβαίνεις τις γυναίκες και το φλερτ μαζί τους καλύτερα μέσα από τις εμπειρίες σου. Μάθε από τη συμπεριφορά τους αν ενδιαφέρονται, ή αν όχι, μάθε να το δέχεσαι και να προχωράς στην επόμενη που είναι διαθέσιμη, μαθαίνοντας όμως πάντα κάτι καινούριο για το φλερτ και την επικοινωνία.

Τη στιγμή λοιπόν που θα νιώσεις έτοιμος να βελτιώσεις τις ικανότητες σου στο φλερτ έχεις πολλές επιλογές. Ξέρεις ότι είναι δική σου ευθύνη η αυτοβελτίωσή σου. Από τη μια, όλα εξαρτώνται από ένα πρώτο βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Από την άλλη όμως σε ό, τι αφορά τους ανθρώπους, είναι όλα υποκειμενικά.

Άλλαξε τη ζωή σου και μάθε να προσεγγίζεις τις γυναίκες που σου αρέσουν. 

Με τη δική σου πρωτοβουλία και με τη δικές μας συμβουλές για το φλερτ θα αξιοποιήσεις αυτές τις ικανότητες στο έπακρο!

Γνώρισε τον Θέμη από κοντά (Δωρεάν Συνεδρία). Δες εδώ.

Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Ανδρικής Εξέλιξης. Δες εδώ

Στείλε τις απορίες σου και θα απαντήσουμε άμεσα. Δες εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.