Δέκα τρόποι να γίνεις άμεσα και γρήγορα καλύτερος με τις γυναίκες

Ακολούθα τις παραπάνω συμβουλές και την ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΗΜΕΡΑ θα γίνεις καλύτερος με τις γυναίκες και πιο αποδοτικός στις επικοινωνίες σου μαζί τους.

Σίγουρα μερικές φορές θα αναρωτιέσαι, τι δεν πάει καλά; Γιατί δεν έχεις τις γυναίκες που θέλεις στη ζωή σου και γιατί τις απολαμβάνουν κάποιοι άλλοι που δεν έχουν και τίποτα καλύτερο από εσένα;

Η απάντηση είναι απλή. Υπάρχουν κάποια πραγματάκια που οι γυναίκες αντιλαμβάνονται πολύ καλύτερα από εσένα. Ναι, σίγουρα έχει να κάνει με όσα λες ή κάνεις και κάποια από αυτά δεν είναι ελκυστικά ή δεν εμπνέουν το ενδιαφέρον. Αλλά παράλληλα έχει να κάνει και με το τι εκπέμπεις σαν άνθρωπος αλλά κυρίως σαν άντρας.

Αν αναρωτιέσαι, τι θα μπορούσες άμεσα να αλλάξεις στις εξόδους σου για να γίνεις καλύτερος με τις γυναίκες, πιο αποδοτικός και να έχεις περισσότερες ευκαιρίες να κερδίσεις το ενδιαφέρον τους αλλά και να έχεις εν τέλει την γυναίκα που θες δίπλα σου, υπάρχουν πολύ εύκολα και γρήγορα tipsγια να τα καταφέρεις.

Στην επόμενή σου έξοδο λοιπόν φρόντισε να κάνεις τα ακόλουθα:

  1. Πρόσεξε την υγιεινή σου και την εμφάνιση. Ντύσου σωστά ανάλογα με το μέρος. Φόρα κάτι όμορφο και καθαρό αλλά φρόντισε να ταιριάζει και με την περίσταση.
  2. Μπες μέσα στο μαγαζί χαμογελώντας και με αυτοπεποίθηση. Η εκπομπή σιγουριάς και θετικότητας είναι μεγάλο ατού του άντρα.
  3. Διάλεξε ένα τραπέζι που να είναι σχετικά κεντρικά ώστε να έχεις πρόσβαση σε αρκετές γυναικείες παρέες αλλά και να είσαι σε εύκολη θέα. Δεν θες να είσαι ο τύπος που κάθεται στη γωνία παρατηρώντας όλους τους άλλους. Θες να είσαι αυτός που παρατηρούν οι άλλοι.
  4. Φρόντισε να μιλήσεις με το προσωπικό και σε τόνο ελαφρώς πιο φιλικό από το μέσο πελάτη. Ρώτα πως πάει η νύχτα τους ως τώρα και κάνε μια κουβέντα ενός δύο λεπτών. Το προσωπικό μπορεί να είναι εργαλείο που θα σε βοηθήσει την ώρα που προσεγγίζεις κοπέλες.
  5. Ξεκίνα να μιλάς με οποιονδήποτε και για άσχετα θέματα ώστε να λυθεί η γλώσσα σου. Είσαι στην καλύτερη επικοινωνιακή σου φάση όταν έχεις ήδη εκκινήσει δύο με τρεις κουβέντες οπότε η προσέγγισή σου επικοινωνιακά θα είναι πιο αποτελεσματική.
  6. Μη κερνάς χωρίς να υπάρχει λόγος ή αν δεν έχει τουλάχιστον προχωρήσει αρκετά η συζήτηση με την κοπέλα. Καλύτερη στιγμή να κεράσεις κάτι είναι στο πρώτο ραντεβού, όταν αυτό γίνει. Δεν θες στην πρώτη γνωριμία σας στην πρώτη προσέγγιση να είσαι όπως όλοι που την κερνούν σφηνάκι από μακριά με σκοπό να δωροδοκήσουν την εύνοιά της. Και μόνο που θα πας να της μιλήσεις είναι αρκετό.
  7. Μην αφήνεις την παρέα σου μόνη της για ώρες επειδή απλά μιλάς με μια γυναίκα. Αν για οποιοδήποτε λόγο έχεις παρέα που σε περιμένει, οποιαδήποτε κουβέντα σε άλλο τραπέζι πάνω από 30 λεπτά, δείχνει στην γυναίκα ότι το θες τόσο πολύ που παραμελείς αυτά που έχουν αξία για σένα όπως η παρέα σου.
  8. Να συνοδεύεσαι είτε από μεικτές παρέες με γυναίκες, είτε από άνδρες υψηλής αξίας που γνωρίζουν και θα σε βοηθήσουν στο παιχνίδι σου. Αυτό είναι ένα από τα σημαντικότερα λάθη που κάνουν οι νέοι. Βγαίνουν έξω με ανθρώπους που δεν τους βοηθούν ή δεν τους προτρέπουν να γνωρίσουν νέες γυναίκες. Ακόμα και όταν το κάνουν, η συνεισφορά τους είναι αρνητική σε τέτοιο βαθμό που όχι μόνο δεν καταφέρνουν κάτι για τον εαυτό τους αλλά χαλούν και τις δικές σου προοπτικές.
  9. Να συστήνεσαι και να είσαι άνετος με κάθε νέο μέλος που μπαίνει στην παρέα ακόμα και αν είναι το αγόρι της που ήρθε να στο χαλάσει. Το να είσαι άνδρας σημαίνει το να δείχνεις ότι είσαι κοινωνικός και να έχεις το θάρρος των επιλογών σου αλλά και των επιθυμιών σου. Η ευγένεια είναι απαραίτητη, ο φόβος περιττός.
  10. Να έχεις μαζί σου κάποιον από εμάς. Ο καλύτερος τρόπος να αναπτύξεις τις ικανότητές σου άμεσα σε λίγες ώρες. Θα σε πλαισιώνει η καλύτερη ομάδα δεξιοτεχνών της προσέγγισης και θα είναι μαζί σου σε όλες τις επικοινωνίες που κάνεις με τις γυναίκες. Θα νιώθεις τη σιγουριά και την αυτοπεποίθηση που έχουμε εμείς και θα μεταδίδεται σε όλες τις γυναίκες. Ειδικοί δίπλα σου να ενισχύουν την προσπάθειά σου και την εικόνα σου με εγγυημένα αποτελέσματα και καλή διάθεση. Κλείσε το πρόγραμμα που σου ταιριάζει εδώ.

Κάνε τα παραπάνω και την ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΗΜΕΡΑ οι πιθανότητές σου να έχεις το τηλέφωνο της κοπέλας που σου αρέσει στο μέρος που επέλεξες για την έξοδό σου θα είναι περισσότερες από ποτέ.

Lord

Spiros
administrator
Εκτός από επικοινωνιακός, ο Spiros είναι μια αξιόπιστη και φερέγγυα προσθήκη σε κάθε ομάδα, είτε έχει την ηγεσία είτε όχι. Η αποτελεσματική Διαχείριση Κρίσεων και η εξαιρετική διαχείριση της Πίεσης, που προκύπτουν από τα χρόνια εργασιακής του εμπειρίας σε απαιτητικό – ανταγωνιστικό περιβάλλον, εμπνέει την αίσθηση της επιτυχίας σε όλα τα μέλη της ομάδας .