Δημιουργώντας σύνδεση.

” Kατάκτησε το μυαλό της ! Το σώμα της απλά θ’ ακολουθήσει “.

Ωραία είσαι σίγουρος ότι σε γουστάρει! Για να είσαι εκεί μαζί της σίγουρα σου αρέσει και εσένα. Είναι η στιγμή που θέλεις να την κάνεις να νιώσει ότι ταιριάζετε πραγματικά. Να νιώσει σύνδεση μαζί σου.

Εξάλλου αυτό νιώθουν 2 άνθρωποι που έλκονται ο ένας από τον άλλο.

Αφού ήδη γνωρίζει ότι έχεις αξία και θέλει να κάνει σεξ μαζί σου σε αυτή την φάση είναι απαραίτητο να την μετακινήσεις. Να την απομονώσεις κάπου «πιο ήσυχα» όπου θα μπορέσεις να δημιουργήσεις την απαραίτητη σύνδεση που θέλει να νιώσει.

Είναι βασικό να νιώθει ήδη έλξη και τουλάχιστον ασφάλεια μαζί σού ώστε ν’ αφεθεί κατά την διάρκεια της επαφής σας.

Kάνε την να νιώσει ότι δεν γνωριστήκατε τυχαία..
Kάνε την να νιώσει ότι δεν γνωριστήκατε τυχαία..

Υπάρχουν διάφορα είδη σύνδεσης. Φυσική, Συναισθηματική, Λογική, Κοινωνική.

Και αναλόγως της σχέσης που θέλεις να δημιουργήσεις μαζί της μπορείς να επενδύσεις και στο ανάλογο είδος!
Μπορεί να θέλεις κάποια με την οποία θα κάνετε μόνο σεξ, οπότε θα επικεντρωθείς κυρίως στη φυσική και στα λογική σύνδεση. Αρκετές γυναίκες θα κάνουν ευχαρίστως σεξ μαζί σου χωρίς να ζητάνε τίποτα παραπάνω, εάν νιώθουν φυσικά και λογικά συνδεδεμένες μαζί σου!

Φυσική σύνδεση :  Να της φέρεις στο μυαλό το σεξ ως μια αμοιβαία σύνδεση των σωμάτων σας. Από το να χορεύεται μαζί ερωτικά έως το να της κρατάς το χέρι, να την φιλάς, να την αγγίζεις παντού μέχρι το σεξ. Με αυτόν τον τρόπο θα νιώθει ήδη σωματική σύνδεση μαζί σου και συνηθισμένη στην παρουσία σου πολύ κοντά της !

Συναισθηματική σύνδεση : Να επικοινωνείς ότι νοιάζεσαι για το πώς νιώθει, ότι καταλαβαίνεις τα συναισθήματα της. Δημιούργησε μια συναισθηματική σύνδεση με το να μάθεις φοβίες και όνειρα της. Ακόμα και αρνητικά συναισθήματα αρκούν. Πχ πες της για το πώς χάθηκες όταν έκανες κατασκήνωση με τους γονείς σου ή όταν έχασες το αγαπημένο σου κατοικίδιο κλπ.

Λογική Σύνδεση : Ερέθισε το λογικό της μέρος λέγοντας αστεία, μιλώντας για ενδιαφέροντα θέματα του επιστητού ακόμα και ανεξήγητο ή μεταφυσικό! Οι έξυπνες γυναίκες αρέσκονται να μαθαίνουν πράγματα από άνδρες που σκέφτονται διαφορετικά. Δεν έχει να κάνει με επίδειξη γνώσεων αλλά με την κατανόηση της σκέψης και των απόψεων του άλλου.

Κοινωνική σύνδεση :  Κάποιες γυναίκες είναι ιδιαιτέρως κοινωνικές. Βγαίνουν συνέχεια έξω και προσέχουν πολύ την εικόνα τους. Είναι απαραίτητο γι’ αυτήν να ξέρει ότι το καταλαβαίνεις αυτό και ότι θα κερδίσει κάτι από την συναναστροφή μαζί σου. Μπορείτε να μιλήσετε για κινηματογράφο και τα μαγαζιά που σας αρέσουν, συμπεριφορές ανθρώπων που γουστάρετε ή απεχθάνεστε , μέρη που θέλετε να πάτε και γιατί. Δεν μιλάμε για κουτσομπολιό αλλά αν σε ρωτήσει για ένα κοινωνικό άρθρο που διάβασε μπορείς να της πεις την γνώμη σου!

Με το να δημιουργήσεις σύνδεση αρχίζεις και μπαίνεις για τα καλά στο μυαλό της. Θα σηκώσει το τηλέφωνο γιατί ξέρει ποιος είσαι και ένοιωσε ξεχωριστά μαζί σου, θα έρθει παρέα μαζί σου στο club ή σπίτι σου όταν είσαι μόνος και κάνοντας το αυτό συχνά και με την κάθε γυναίκα που γνωρίζεις θα φτάσεις σε ένα επίπεδο όπου η ικανότητα  σου να κάνεις οποιαδήποτε γυναίκα προσεγγίζεις να νιώσει άνετα μαζί σου θα εγγυάται και την συνέχειά της βραδιάς σου μαζί της όπως εσύ την θέλεις !

Σε επόμενα άρθρα θ’ αναλύσω πολλά περισσότερα για την σύνδεση. Βασικές συμπεριφορές που την ενισχύουν, χαρακτηριστικά που την διέπουν, βασικές λέξεις που είναι καλό να λέγονται και επηρρεάζουν άμεσα το μυαλό της κλπ.

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.