Δύο Ξεκάθαρα Σημάδια Πως Δεν Ενδιαφέρεται! (Φταίει Εκείνη ή Εσύ;)

Στο σημερινό video ο Χρήστος αναφέρεται σε δύο ξεκάθαρα σημάδια που μας λένε ότι μια γυναίκα δεν ενδιαφέρεται ερωτικά για εμάς, αλλά που πολλές φορές τείνουμε να τα αμελούμε για πολλούς λόγους.

Είναι συχνό φαινόμενο η γυναίκα να εκφράζει το ενδιαφέρον της ή την έλλειψη αυτού, με απλά σημάδια που επικοινωνούν καθαρά μηνύματα, αλλά ως άνδρες να επιλέγουμε να μην τους δίνουμε την απαραίτητη σημασία είτε για λόγους εγωισμού ή για λόγους επιβεβαίωσης ή επειδή οι ελπίδες μας και η προσδοκίες μας για το συγκεκριμένο φλερτ να είναι ακόμα ψηλά.

Ο Χρήστος αναλύει τα παραπάνω και δίνει απαντήσεις σε ερωτήσεις όπως:

Για ποιους λόγους αμελείς τις ενδείξεις που σου προσφέρει μια γυναίκα όταν δεν ενδιαφέρεται;
Ποιες είναι οι συχνότερες ενδείξεις έλλειψης ενδιαφέροντος κατά τη διάρκεια της πρώτης επικοινωνίας σας;
Πότε δημιουργείται ακριβώς το μεγαλύτερο πρόβλημα για εσένα;
Τι ακριβώς σημαίνει “ανταλλάξαμε τηλέφωνα” και γιατί δεν πρέπει να μένεις σε αυτό ως επιβεβαίωση του ενδιαφέροντός της;
Τι πρέπει να προσέχεις για το αν υπάρχει ή όχι ενδιαφέρον από την μεριά της, ακόμα και αν υπάρχει μια καλή ροή στην επικοινωνία σας;
Γιατί είναι στο χέρι σου να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση και πώς;
Γιατί συνεχίζεις την επικοινωνία ακόμα και όταν βλέπεις ότι δεν προχωράει και πολύ;
Πώς θα πρέπει να ερμηνεύσεις την ανταπόκρισή της στην ερωτική κλιμάκωση του ενδιαφέροντός σου;
Τι ρόλο παίζουν τα κριτήριά σου σε αυτό;

 

**————————-**

Ο Χρήστος είναι dating coach, ιδρυτής και Υπεύθυνος Εκπαιδεύσεων της πρώτης εταιρείας Ανδρικής Εξέλιξης στην Ελλάδα, του MenOfStyle.gr!

Τα προγράμματα διδασκαλίας του βασίζονται στην πεποίθησή του πως η πραγματική ουσία της σωστής επικοινωνίας με τις γυναίκες, δεν βρίσκεται ούτε σε ατάκες ούτε σε συστήματα και ότι αυτά μπορούν να είναι μόνο η αρχή για το ξεκίνημα μιας νέας ζωής για τον κάθε άνδρα και κρίσιμων θετικών εσωτερικών αλλαγών και εξελίξεων σε οποιοδήποτε τομέα.

Η δουλειά του έχει παρουσιαστεί μέσα από τα μεγαλύτερα ελληνικά ΜΜΕ και περιλαμβάνει αρθρογραφία, διαλέξεις, σεμινάρια και πρακτικά μαθήματα με μεθοδολογίες και πρακτικές που θα επιτρέψουν στον μαθητή να αποκτήσει βαθύτερη κατανόηση της επιτυχημένης διαπροσωπικής επικοινωνίας μεταξύ των δύο φύλων αλλά και της εξέλιξης του εαυτού του.

 

**————————-**
Mη ξεχάσεις να κάνεις SUBSCRIBE στο κανάλι μας. Είναι δωρεάν και είναι σημαντικό για εμάς.

Επίσης μπορείς να μας ακολουθήσεις στα παρακάτω μέσα:

FB : http://www.facebook.com/MenOfStylegr
INSTAGRAM : http://www.instagram.com/MenOfStyle.gr
YOUTUBE: http://www.youtube.com/MenOfStyleGreece
NEWSLETTER : https://www.menofstyle.gr/newsletter
TWITTER : http://www.twitter.com/Men_Of_Style_Gr
RSS : https://www.MenOfStyle.gr/feed

Δες το σε HD 1080 – Διαθέσιμοι υπότιτλοι / Captions Available

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.