Είμαι Κοινωνικός Αλλά Δυσκολεύομαι στο Φλερτ

Γίνεται ένας κοινωνικός και ενθουσιώδης χαρακτήρας να δυσκολεύεται να φλερτάρει; Δεν είναι παράδοξο να μιλάς με όλους αλλά να μην μπορείς να το πας ερωτικά;

Ακούγεται παράξενο, αλλά συχνά ένας άνθρωπος εξωστρεφής και κοινωνικός ίσως να μην τα καταφέρνει όσο καλά θα επιθυμούσε στο φλερτ. Γίνεται ένας κοινωνικός και ενθουσιώδης χαρακτήρας να δυσκολεύεται να φλερτάρει;

Δες το σημερινό επεισόδιο από το ελληνικό podcast Apla+Andrika.

Είσαι ένας κοινωνικός άνθρωπος που δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα στις κοινωνικές του επαφές, επικοινωνεί άνετα με τον κύκλο του, ανταλλάσσει εύκολα απόψεις, φιλοφρονήσεις ή οποιουδήποτε άλλου είδους σχόλια με τον οποιοδήποτε, αλλά όταν έρχεται η ώρα να κινηθεί ερωτικά, τα βρίσκει σκούρα. Δεν πρόκειται για κάποιου είδους πρόβλημα ή δυσλειτουργία, αλλά όπως θα καταλάβεις παρακολουθώντας το σημερινό επεισόδιο του Apla+Andrika, πρόκειται για κάτι κοινό που πολλοί άντρες αντιμετωπίζουν.

Η φράση

Δυσκολεύομαι στο φλερτ.

είναι μια πραγματικότητα για πολλούς άνδρες, κοινωνικούς και μη.

Ερωτήσεις Σχετικά Με Το Φλερτ Και Την Κοινωνικότητα

φλερτ

Τι μπορώ να κάνω για να βελτιωθώ στο κομμάτι του φλερτ, αν είμαι κοινωνικός, αλλά δυσκολεύομαι να κινηθώ ερωτικά; Πώς εκλαμβάνεται αυτή μου η επιφυλακτική στάση από τη γυναίκα;

Αυτά και πολλά άλλα ερωτήματα, θα απαντηθούν στο σημερινό επεισόδιο.

Γίνε συνδρομητής στα παρακάτω για να λαμβάνεις ειδοποιήσεις για κάθε νέο επεισόδιο.

YouTube
iTunes
Spotify
TuneIn
Facebook

Τι Είναι Το Apla + Andrika;

Image result for apla+andrika

Ψάχνοντας το τι πραγματικά έχει σημασία για εμάς, καταλήξαμε πως η ανδροπαρέα είναι κάτι ιερό.

Είναι οι κολλητοί σου, που μοιράζεσαι μαζί τους τις σκέψεις σου για τα επαγγελματικά, το φλερτ, τις γυναίκες, τα όνειρα σου και μέσα από την τριβή που παρέχει η ανδρική ειλικρίνεια, περνάς απίστευτα ενώ παράλληλα σε κάνει σοφότερο.
Όμως η ανδροπαρέα δεν μπορεί να είναι μαζί σου σε κάθε στιγμή της ημέρας.

Ή μήπως μπορεί;

Τo Menofstyle.gr για άλλη μια φορά πρωτοπορεί με σκοπό να δημιουργήσει την μεγαλύτερη και πιο ποιοτική ανδροπαρέα.

Τι Έμαθες Για Το Φλερτ Στο Σημερινό Επεισόδιο

φλερτ

Το φλερτ είναι συναρπαστική εμπειρία όταν είναι με μια γυναίκα που σου αρέσει. Απολαμβάνεις μαζί της την επαφή σας και τη δημιουργία σύνδεσης και έλξης. Πως είναι δυνατόν να κρύβεσαι πίσω από τους περιορισμούς σου και να χάνεις μια τέτοια εμπειρία; Κάτι που πρέπει να γνωρίζεις για τη ζωή είναι ότι είναι πολύ μικρή για να αφήνεις τη δική σου να σε προσπεράσει.

Από τη στιγμή που είσαι ήδη επαρκώς κοινωνικός με επικοινωνιακές δεξιότητες , ξεκίνα να εφαρμόζεις αυτά που ξέρεις και στις προσεγγίσεις σου. Όσοι έχουν κάνει ό, τι καλύτερο μπορούν, δεν το μετανιώνουν ποτέ. Και όλα ξεκινούν από ένα απλό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση.

Σύντομα θα απογειώσεις τα ερωτικά σου αποτελέσματα!

Αν θέλεις να λάβεις μέρος σε μια κουβέντα με όλα τα καυτά θέματα πάνω στο φλερτ, την ανθρώπινη συμπεριφορά και την προσωπική εξέλιξη περνώντας εκπληκτικά την ώρα σου, τότε το Apla+Andrika είναι η παρέα που έψαχνες.

Μαζί θα γελάσουμε, θα μιλήσουμε για θέματα όπως δεν μιλούν πουθενά και θα αναλύσουμε ζητήματα της καθημερινότητας μας με τρόπο που θα μας βελτιώσει και θα μας κάνει να ξεχαστούμε.
Το Apla+Andrika είναι κάτι σαν τις διακοπές που θέλεις να κάνεις με τους κολλητούς σου γνωρίζοντας πως οι στιγμές που θα περάσεις μαζί τους θα μείνουν αξέχαστες.

Χωρίς σενάριο, περιορισμούς ή λογοκρισία, ο Σπύρος, ο Χρήστος και ο Θέμης θα σου κάνουν παρέα κάθε εβδομάδα από κάθε πλατφόρμα για να μπορείς να απολαμβάνεις και εσύ την ανδροπαρέα όπως σε βολεύει.

Γνώρισέ μας από κοντά (Δωρεάν Συνεδρία). Δες εδώ.

Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Ανδρικής Εξέλιξης. Δες εδώ.

Στείλε τις απορίες σου και θα απαντήσουμε άμεσα. Δες εδώ.

Apla Kai Andrika is the only Greek #Podcast show for Men available in video and audio format in all Platforms

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.