Flirting Bootcamp

Το Flirting Bootcamp είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι προκειμένου να μάθεις να φλερτάρεις πετυχημένα και κυρίως, να το απολαμβάνεις.
Μήπως σε σοκάρει και μόνο η ιδέα να προσεγγίσεις και να φλερτάρεις μια άγνωστη γυναίκα; Αν μπορούσες να μάθεις πώς να εκφράζεις ερωτικό ενδιαφέρον με ελκυστικό τρόπο, τι θα επέλεγες; Να μείνεις στάσιμος ή να εξελιχθείς σε έναν από τους πιο σημαντικούς τομείς στην ζωή σου;

Ζήσε την Εμπειρία ΣΗΜΕΡΑ με το Flirting Bootcamp ΔΕΣ ΤΟ VIDEO

Μάθε Περισσότερα

Το Flirting Bootcamp είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι εάν θέλεις να αυξήσεις εκθετικά τα αποτελέσματά σου με τις γυναίκες. Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και πολύ σύντομα θα επικοινωνήσει μαζί σου κάποιος από τους εξειδικευμένους Εκπαιδευτές μας για μια ΔΩΡΕΑΝ ολοκληρωμένη ενημέρωση. Μάθε τα πάντα για τις γυναίκες και το φλερτ με ένα κλικ


φλερτ men of style

Τι είναι το Flirting Bootcamp;

Καλωσόρισες στην κορυφαία αντρική παρέα που μπορεί να σου παρέχει την πιο ολοκληρωμένη εμπειρία εκπαίδευσης. Αν βαρέθηκες να νιώθεις μόνος, ήρθε η ώρα να ανακαλύψεις ένα νέο κόσμο όπου το φλερτ είναι μια αβίαστη ικανότητα. Σε τέσσερα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα, θα ζήσεις το πιο ταχύρρυθμο και αποτελεσματικό πρόγραμμα εκμάθησης φλερτ στην Ελλάδα. Εσύ ακόμα να γίνεις μέλος του;

Θεωρια

Στο Flirting Bootcamp θα μάθεις πώς να εκφράζεις έναν ελκυστικό εαυτό, ποιοι τρόποι σκέψης και συμπεριφορών δημιουργούν στιγμιαία έλξη και πώς να αποφεύγεις τα λάθη που κάνουν οι περισσότεροι όταν φλερτάρουν και οδηγούν στην απόρριψη.

Video Learning

Μέσα από τα βίντεο θα ζήσεις πώς είναι το φλερτ υπό πραγματικές συνθήκες και τι χρειάζεται να κάνεις για να φλερτάρεις αποδοτικά. Θα παρακολουθήσεις δικές μας, πραγματικές προσεγγίσεις και θα δεις τις πραγματικές δυναμικές που διέπουν το πετυχημένο φλερτ.

Role Playing

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα έχεις την ευκαιρία να φλερτάρεις σε ασφαλές περιβάλλον με γυναίκα Coach και να μάθεις τον επικοινωνιακό κώδικα του αποδοτικού φλερτ και της αλληλεπίδρασης με μια γυναίκα.

προσεγγιση

Θα ζήσεις ένα αξέχαστο βράδυ προσεγγίζοντας τις γυναίκες που πάντα ήθελες αλλά δίσταζες να κάνεις την πρώτη κίνηση. Σου προσφέρουμε την επιτομή της εμπειρικής κατανόησης με μια εμπειρία τριών ωρών που θα θυμάσαι για πάντα!

Τι Μοναδικά Extra Bonuses Παίρνεις από το Πρόγραμμα Flirting Bootcamp

Εξέλιξη, αυτοπεποίθηση, γνώση, εμπειρίες. Αυτά είναι μόνο μερικά από αυτά που κερδίζεις στο Bootcamp του Men Of Style. ΑΛΛΑ! Δεν μένουμε μόνο εκει. Σου παρέχουμε 6 επιπλέον Υπηρεσίες εντελώς δωρεάν, για να είσαι καλυμμένος πάντα και παντού.

Τηλεφωνική Yποστήριξη

ΜΟΝΟ για τα VIP μέλη μας, ένας μήνας εντελώς δωρεάν τηλεφωνικής υποστήριξης, ώστε να παίρνεις τις συμβουλές και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι για να συνεχίσεις τις επιτυχίες με το αντίθετο φύλο. Είμαστε μαζί σου!

Προχωρημένα Group

Μετά το πέρας του προγράμματος, θα έχεις την δυνατότητα πρόσβασης σε προχωρημένα groups μαθητών ώστε να έχεις την κατάλληλη παρέα για να συνεχίσεις τις βραδιές όπως αυτή του Bootcamp.

Ειδικές Αποστολές και Ασκήσεις

Τι κι αν το Bootcamp ολοκληρώθηκε; Εσύ έχεις πρόσβαση σε εξειδικευμένες ασκήσεις και αποστολές, ώστε να είσαι πάντα σε φόρμα. Γιατί η εξέλιξη δεν σταματάει ΠΟΤΕ!

Το Υλικό του Σεμιναρίου

Επειδή πολλές φορές ξεχνάμε... Σου παρέχουμε δωρεάν ολόκληρο το υλικό του σεμιναρίου, ώστε να έχεις πάντα πρόσβαση στην μαγική γνώση του φλερτ και να μπορείς να χτίζεις καθημερινά μια καλύτερη πραγματικότητα!

Βιβλίο για το Φλερτ

Για σένα που παρακολούθησες το Bootcamp και θέλεις κι άλλο... ΔΩΡΟ ένα μοναδικό βιβλίο που περιλαμβάνει αναλυτικά όλα τα βήματα για να αποκτήσεις τις επικοινωνιακές δεξιότητες που πάντα ήθελες. Μια απίστευτη γνώση συσσωρευμένη σε μερικές μόνο σελίδες!

Υλικό με Βίντεο

Είσαι έτοιμος να βουτήξεις στην μαγεία του φλερτ; 18 μοναδικά βίντεο με όλες τις λεπτομέρειες και τις γνώσεις που χρειάζεσαι για να γίνεις ακόμα καλύτερος με τις γυναίκες! Είμαστε μαζί σου, πάντα και παντού

Έχεις αναρωτηθεί μέχρι πού μπορείς να φτάσεις;

Χρειάζονται μόνο
3 απλά βήματα

Έρχεσαι σε Επαφή Μαζί μας

Τα πράγματα είναι απλά: Συμπληρώνεις την φόρμα επικοινωνίας και έρχομαστε άμεσα σε επαφή μαζί σου για να κλείσουμε ένα ραντεβού στα γραφεία μας ή μέσω υπολογιστή!

Επιλογή Προγράμματος

Στα γραφεία μας θα διαλέξουμε το πρόγραμμα που ταιριάζει σε ΕΣΕΝΑ! Προσαρμοσμένο στις ανάγκες σου και σε αυτά που θέλεις να πετύχεις, το πρόγραμμα που θα επιλέξουμε μαζί θα σε βοηθήσει να κερδίζεις από την ζωή αυτό που θέλεις.

Εκμάθηση Θεωρίας και Εφαρμογή

Η μεγάλη ώρα έφτασε! Τα μαθήματα ξεκινάνε. Πλέον θα μπορείς να αποκωδικοποιήσεις την συμπεριφορά και την σκέψη κάθε γυναίκας και μετά να τα εφαρμόσεις όλα στην πράξη βγαίνοντας ένα βράδυ μαζί μας για να ζήσεις μια μοναδική εμπειρία.

BootCamp_Steps_Coaches_Themis_Christos_Larger_Small_Stripe

Τι Θα Μάθεις

Πώς να Επικοινωνείς Σωστά με μια Γυναίκα

Εάν κολλάς όταν μιλάς με μια γυναίκα... Εάν δεν ξέρεις τι να πεις και ξεμένεις από θέματα όταν φλερτάρεις... Έχουμε την λύση! Σου παρέχουμε μια δοκιμασμένη επικοινωνιακή δομή, ώστε να λύσεις το θέμα σου στο λεκτικό κομμάτι και να έχεις πάντα τι να πεις. Τέλος οι αμήχανες στιγμές.

Πώς να Ξεπερνάς τους Φόβους σου

Τι είναι αυτό που σε εμποδίζει να μιλήσεις σε μια όμορφη γυναίκα; Φοβάσαι να την προσεγγίσεις και να εκφράσεις τις προθέσεις σου; Φοβάσαι την απόρριψη; Ξεπέρασε τα όλα μαζί μας.

Τα Μυστικά της Έλξης

Μάθε αυτά που ελάχιστοι άντρες γνωρίζουν! Από τι έλκεται μια γυναίκα; Ποια είναι τα αρρενωπά χαρακτηριστικά που βρίσκει ελκυστικά σε έναν άντρα; Τι σκέφτεται για σένα και πώς μπορείς να δημιουργήσεις ΕΛΞΗ, ώστε να βγεις μια για πάντα από τη φιλική ζώνη; Όλες οι απαντήσεις σε ένα μοναδικό πρόγραμμα

Πώς να Αναβαθμίσεις το Στυλ σου

Επειδή η εμφάνιση μετράει... Σου προσφέρουμε μοναδική γνώση γύρω από την μόδα και το στυλ σε συνδυασμό με μια βόλτα στα μαγαζιά με εξειδικευμένο στο στυλ Εκπαιδευτή μας, ώστε να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου!

Πώς να Προσεγγίζεις Όποια Γυναίκα Θέλεις

Δημιούργησε συγκλονιστικές αναμνήσεις, ζώντας την απόλυτη εμπειρία φλερτ μαζί μας! Προσεγγίζουμε παρέα αμέτρητες γυναίκες σε ένα αξέχαστο βράδυ, διεκδικώντας αυτό που πάντα ήθελες. Ξεπέρασε τον εαυτό σου, ΣΗΜΕΡΑ

BootCamp_Academy_Steps_Coaches_Petros_Stelios_Eua
φλερτ men of style

Συχνές Ερωτήσεις

  • 1 Πόσο Διαρκεί το Πρόγραμμα;

    Το Flirting Bootcamp διαρκεί 4 ημέρες, αν και δεν είναι απαραίτητο τα μαθήματα να είναι συνεχόμενα, στην ίδια εβδομάδα. Συνήθως αυτό κρίνεται από διάφορους παράγοντες και θα σου προτείνουν οι Εκπαιδευτές τι είναι καλύτερο για εσένα.

  • 2 Μήπως είμαι πολύ Μικρός ή πολύ Μεγάλος για κάτι Τέτοιο;

    Εάν έχεις κλείσει τα 18, τότε είσαι στην κατάλληλη ηλικία. Δεν υπάρχει ιδανική ηλικία για να βελτιώσεις τις επικοινωνιακές σου δεξιότητες και να κατανοήσεις τις γυναίκες και το φλερτ.

  • 3 Πώς θα είμαι Σίγουρος ότι θα έχω Αποτελέσματα από το Πρόγραμμα;

    Το χειρότερο σενάριο είναι στο τέλος του προγράμματος να έχεις ανέβει τρία επίπεδα. Πρώτον, θα μάθεις να αντιμετωπίζεις τον φόβο της προσέγγισης. Δεύτερον, θα νιώθεις άνετα όταν φλερτάρεις. Τρίτον, θα ξέρεις τι να πεις και μέχρι ποιο σημείο να επιμένεις. Το καλύτερο σενάριο το γνωρίζεις ήδη. Ορισμένοι μαθητές μας έχουν φτάσει στο επίπεδο Εκπαιδευτή και είναι μέλος της ομάδας MOS.

Είσαι Έτοιμος να Ζήσεις την Αλλαγή;

Θέλεις να αυξήσεις εκθετικά τα αποτελέσματά σου με τις γυναίκες; Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και πολύ σύντομα θα επικοινωνήσει μαζί σου κάποιος από τους εξειδικευμένους Εκπαιδευτές μας για μια ΔΩΡΕΑΝ ολοκληρωμένη ενημέρωση. Μάθε τα πάντα για τις γυναίκες και το φλερτ με ένα κλικ

Μάθε Περισσότερα