Γιατί δεν Κάνουν Προσέγγιση οι Γυναίκες

Συχνά αναρωτιέσαι γιατί  η προσέγγιση να είναι πάντα αντρική υπόθεση. Ας ξεκινήσουμε δηλώνοντας το αυτονόητο, ότι δηλαδή οι γυναίκες δεν προσεγγίζουν. Η αλήθεια είναι πως δεν πέφτει μεγάλο βάρος στις γυναίκες.

Οι Γυναίκες Δεν Κάνουν Προσέγγιση Όταν Βγαίνουν Έξω

Αν βγαίνεις συχνά έξω, λίγο ή πολύ, θα έχεις καταλάβει πως πολύ σπάνια θα σε προσεγγίσει μια γυναίκα. Τις περισσότερες φορές είσαι εσύ αυτός που θα κάνει την κίνηση για να εκφράσεις τις προθέσεις σου και αν κάποια φορά γίνει το ανάποδο, θα παρατηρήσεις πως ο τρόπος της δεν θα είναι τόσο ξεκάθαρος.

προσέγγιση

 

 

Με λίγα λόγια, το βάρος του φλερτ και της πρώτης προσέγγισης πέφτει κατά κύριο λόγο στον άντρα, ο οποίος, καλώς ή κακώς, πρέπει να βρει τον κατάλληλο τρόπο, να προσεγγίσει την γυναίκα που του αρέσει. Πρέπει να βρει την αυτοπεποίθηση, να οργανώσει τη στρατηγική του και κυρίως να βρει τι θα πει. 

Ποιος Είναι Ο Λόγος Που Οι Γυναίκες Δεν Κάνουν Προσέγγιση;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που μια γυναίκα δεν κάνει προσέγγιση. Ίσως δεν αισθάνεται αρκετή αυτοπεποίθηση. Ίσως είναι θέμα εγωισμού.

Τι είναι αυτό που αποτρέπει τις γυναίκες από το να κάνουν αυτές το πρώτο βήμα; Τα περιμένουν απλά όλα έτοιμα, στο πιάτο ή πρόκειται για μια πιο περίπλοκη περίπτωση;  Αυτά και πολλά ακόμα στο σημερινό επεισόδιο από το ελληνικό podcast Apla+Anrika.

 

Γίνε συνδρομητής στα παρακάτω για να λαμβάνεις ειδοποιήσεις για κάθε νέο επεισόδιο.

YouTube 

iTunes 

Spotify 

TuneIn

Facebook 

Κάνε follow στο instagram @menofstyle.gr ή πατώντας εδώ.

Τι Είναι Το Apla+Andrika;

apla+andrika

 

Ψάχνοντας το τι πραγματικά έχει σημασία για εμάς, καταλήξαμε πως η ανδροπαρέα είναι κάτι ιερό.

Είναι οι κολλητοί σου, που μοιράζεσαι μαζί τους τις σκέψεις σου για τα επαγγελματικά, το φλερτ, τις γυναίκες, τα όνειρα σου και μέσα από την τριβή που παρέχει η ανδρική ειλικρίνεια, περνάς απίστευτα ενώ παράλληλα σε κάνει σοφότερο.

Όμως η ανδροπαρέα δεν μπορεί να είναι μαζί σου σε κάθε στιγμή της ημέρας.

Ή μήπως μπορεί;

Συζήτηση Για Την Προσέγγιση Και Όχι Μόνο

Τo Menofstyle.gr για άλλη μια φορά πρωτοπορεί με σκοπό να δημιουργήσει την μεγαλύτερη και πιο ποιοτική ανδροπαρέα.

Στο video που παρακολούθησες συζητήσαμε ένα φλέγον ζήτημα, γιατί δεν κάνουν προσέγγιση οι γυναίκες. Σίγουρα έμαθες πολλά, το σημαντικό όμως είναι ότι μπαίνεις σε διαδικασία να το σκεφτείς. Αυτό και όχι μόνο.

Αν θέλεις να λάβεις μέρος σε μια κουβέντα με όλα τα καυτά θέματα πάνω στο φλερτ, την ανθρώπινη συμπεριφορά και την προσωπική εξέλιξη περνώντας εκπληκτικά την ώρα σου, τότε το Apla+Andrika είναι η παρέα που έψαχνες.

Μαζί θα γελάσουμε, θα μιλήσουμε για θέματα όπως δεν μιλούν πουθενά και θα αναλύσουμε ζητήματα της καθημερινότητας μας με τρόπο που θα μας βελτιώσει και θα μας κάνει να ξεχαστούμε.

Το Apla+Andrika είναι κάτι σαν τις διακοπές που θέλεις να κάνεις με τους κολλητούς σου γνωρίζοντας πως οι στιγμές που θα περάσεις μαζί τους θα μείνουν αξέχαστες.

Χωρίς σενάριο, περιορισμούς ή λογοκρισία, ο Σπύρος, ο Χρήστος και ο Θέμης θα σου κάνουν παρέα κάθε εβδομάδα από κάθε πλατφόρμα για να μπορείς να απολαμβάνεις και εσύ την ανδροπαρέα όπως σε βολεύει. Δες το σημερινό video με θέμα την προσέγγιση και περιμένουμε τα σχόλιά σου.

Γνώρισέ μας από κοντά (Δωρεάν Συνεδρία). Δες εδώ.

Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Ανδρικής Εξέλιξης. Δες εδώ.

Στείλε τις απορίες σου και θα απαντήσουμε άμεσα. Επικοινώνησε εδώ.

Διάβασε το βιβλίο ”Άνδρας Αξίας”. Παράγειλέ το εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.