Γουστάρει Η Κολλητή Της Σχέσης Μου – Apla+Andrika #075

Η κοπέλα σου σε συστήνει στη κολλητή της, η οποία σε βλέπει λίγο…διαφορετικά.

Η σχέση σου αποφασίζει να σε γνωρίσει στις φίλες της ή ακόμα και στην αδελφή της και από την πρώτη στιγμή αντιλαμβάνεσαι κάποια παράξενα σημάδια από τη μεριά μιας συγκεκριμένης φίλης ή και αδελφής, που ίσως θα ήταν καλύτερα για όλους να μην εκπέμπονταν.

Τί Συμβαίνει Με Την Κολλητή Της;

κολλητή

Ποια είναι, αρχικά, αυτά τα σημάδια; Τι σημαίνουν και φυσικά, πώς τα διαχειρίζεσαι;

Για κάποιους αποτελεί σενάριο επιστημονικής φαντασίας, για κάποιους μια πραγματικότητα που διηγούνται συχνά όταν αναφέρονται σε μια πρώην τους. Τι σημαίνει όμως για σένα;

Μην ξεχάσεις να αφήσεις ένα σχόλιο παρακάτω, έτσι ώστε να δούμε και να συζητήσουμε μαζί σου την πιο παράξενη φάση που σου έχει τύχει με την κολλητή της δικιάς σου.

Γίνε συνδρομητής στα παρακάτω για να λαμβάνεις ειδοποιήσεις για κάθε νέο επεισόδιο.

YouTube

iTunes

Spotify

TuneIn

Facebook 

Κάνε follow στο instagram @menofstyle.gr ή πατώντας εδώ

Τι Είναι Το Apla+Andrika;

Image result for apla + andrika

Ψάχνοντας το τι πραγματικά έχει σημασία για εμάς, καταλήξαμε πως η ανδροπαρέα είναι κάτι ιερό.

Είναι οι κολλητοί σου, που μοιράζεσαι μαζί τους τις σκέψεις σου για τα επαγγελματικά, το φλερτ, τις γυναίκες, τα όνειρα σου και μέσα από την τριβή που παρέχει η ανδρική ειλικρίνεια, περνάς απίστευτα ενώ παράλληλα σε κάνει σοφότερο.

Όμως η ανδροπαρέα δεν μπορεί να είναι μαζί σου σε κάθε στιγμή της ημέρας.

Ή μήπως μπορεί;

Τo Menofstyle.gr για άλλη μια φορά πρωτοπορεί με σκοπό να δημιουργήσει την μεγαλύτερη και πιο ποιοτική ανδροπαρέα.

Κι Όταν Κάνει Κίνηση Η Κολλητή;

κολλητή

 

Στο σημερινό επεισόδιο από το ελληνικό podcast Apla+Andrika συζητήσαμε τους τρόπους με του οποίους καταλαβαίνεις ότι σε γουστάρει η κολλητή της κοπέλας σου. Για να βεβαιωθείς φυσικά ότι δεν είναι όλα στο μυαλό σου…

Το πως θα το διαχειριστείς θα το αποφασίσεις εσύ, αφού προηγουμένως έχεις σκεφτεί σοβαρά τις συνέπειες των αποφάσεών σου. Στο κάτω κάτω αν ανταποκριθείς στο φλερτ της, η μισή ντροπή δική σου…

Αστειεύομαι. Καλό είναι σαν Άνδρας Αξίας να έχεις ξεκάθαρες απόψεις και προθέσεις για αυτά τα ζητήματα. σκοπός σου είναι να αυξάνεις την αξία σου με το να ξέρεις τι θέλεις και πως να το αποκτήσεις.

Αν θέλεις να λάβεις μέρος σε μια κουβέντα με όλα τα καυτά θέματα πάνω στο φλερτ, την ανθρώπινη συμπεριφορά και την προσωπική εξέλιξη περνώντας εκπληκτικά την ώρα σου, τότε το Apla+Andrika είναι η παρέα που έψαχνες.
Μαζί θα γελάσουμε, θα μιλήσουμε για θέματα όπως δεν μιλούν πουθενά και θα αναλύσουμε ζητήματα της καθημερινότητας μας με τρόπο που θα μας βελτιώσει και θα μας κάνει να ξεχαστούμε.

Κλείνοντας, το Apla+Andrika είναι κάτι σαν τις διακοπές που θέλεις να κάνεις με τους κολλητούς σου γνωρίζοντας πως οι στιγμές που θα περάσεις μαζί τους θα μείνουν αξέχαστες.

Χωρίς σενάριο, περιορισμούς ή λογοκρισία, ο Σπύρος, ο Χρήστος και ο Θέμης θα σου κάνουν παρέα κάθε εβδομάδα από κάθε πλατφόρμα για να μπορείς να απολαμβάνεις και εσύ την ανδροπαρέα όπως σε βολεύει.

Γνώρισέ μας από κοντά (Δωρεάν Συνεδρία) Δες εδώ.

Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Ανδρικής Εξέλιξης. Δες εδώ.

Στείλε τις απορίες σου και θα απαντήσουμε άμεσα. Δες εδώ.

Διάβασε το βιβλίο ”Άνδρας Αξίας”. Παράγγειλε εδώ.

Kαλή συνέχεια

#Menofstylegr #menofstyle #aplakaiandrika

Apla Kai Andrika is the only Greek #Podcast show for Men available in video and audio format in all Platforms

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.