Σπύρος Ανδριανός

Συνιδρυτής του Men Of Style, Ομιλητής, Συγγραφέας

Σπύρος Ανδριανός

Συνιδρυτής του Men Of Style, Ομιλητής, Συγγραφέας

"Ανέλαβε δράση. Μόνο έτσι θα επιτύχεις τους στόχους σου".

Τι είναι αυτό που κινητοποιεί τους ανθρώπους να αναλάβουν δράση και να πετύχουν κάθε τους στόχο; Πώς μπορεί μια ομάδα, ανεξαρτήτως μεγέθους, να γίνει ένα, να λειτουργήσει αρμονικά και τελικά, να πετύχει; Θα μπορούσε ένα project να ξεκινήσει από το μηδέν και να γίνει άμεσα επιτυχημένο, ακόμα κι αν οι συνθήκες δεν είναι απαραίτητα οι κατάλληλες;

Κάθε ομιλία του Σπύρου Ανδριανού προσφέρει άμεσες απαντήσεις και λύσεις πάνω σε αυτά τα θέματα. Συνιδρυτής του Men Of Style, ομιλητής και συγγραφέας, ο Σπύρος είναι ένας άνθρωπος ταπεινός και δραστήριος, που ξέρει να προσφέρει, να στήνει πετυχημένες επιχειρήσεις και να δημιουργεί δεμένες ομάδες.  Με το χιούμορ του, την αξία που δίνει στους ανθρώπους και τις μοναδικές του γνώσεις πάνω στην ψυχολογία του κοινού και την ανθρώπινη συμπεριφορά, μπορεί να δημιουργήσει μια πετυχημένη ομιλία για κάθε είδους κοινό.

Το 2014 ο Σπύρος δημιούργησε, σε συνεργασία με τον Χρήστο Παπανίκα και τον Ανέστη Δόγιβαν, την πρώτη εταιρεία φλερτ και αυτοβελτίωσης αντρών στην Ελλάδα “Men Of Style”, μια εταιρεία που σε ελάχιστο χρονικό διάστημα σημειώνει μεγάλη επιτυχία και βοηθάει χιλιάδες άντρες σε όλη την χώρα να εξελιχθούν και να γίνουν η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους.

Το 2019 συνέγραψε το βιβλίο “Άνδρας Αξίας: Πώς Να Βάλεις Τάξη Στο Χάος Του Σύγχρονου Φλερτ”, το οποίο έγινε Bestseller σε δέκα μόλις ημέρες, βρίσκοντας τεράστια ανταπόκριση στο αντρικό κοινό αλλά και στο γυναικείο. Έχοντας αποκτήσει δύο Ευρωπαϊκά Βραβεία για τις ικανότητές του στο Management, ο Σπύρος άφησε την καριέρα του σε μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες της Ελλάδας προκειμένου να πραγματοποιήσει το όραμά του.

Γιατί Να Μας Καλέσεις

Ανάλυση Ανθρώπινης Συμπεριφοράς

Συνδυάζοντας γνώσεις από επιστήμες αιχμής, προσφέρεται στους συμμετέχοντες η ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τις δομές της ανθρώπινης συμπεριφοράς, ώστε να λειτουργούν αρμονικότερα στη ζωή τους και να πετυχαίνουν πιο εύκολα τους στόχους τους.

Εξειδικευμένες Γνώσεις

Εφαρμοσμένη γνώση και εμπειρία χρόνων, τόσο πάνω στο κομμάτι των επιχειρήσεων όσο και της ανθρώπινης συμπεριφοράς. Αυτό προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία στους συμμετέχοντες μάθουν τι πραγματικά δουλεύει και να μπορέσουν να το εφαρμόσουν.

Ποιοτική Εκπαίδευση

Δεν καθόμαστε να μιλάμε με τις ώρες. Οι συμμετέχοντες θα ταυτιστούν, θα γελάσουν και φυσικά θα μάθουν με έναν μοναδικό και διασκεδαστικό τρόπο, ζώντας μια ευχάριστη και επιμορφωτική εμπειρία.

Ανάπτυξη Επικοινωνιακών Δεξιοτήτων

Προσφέρεται μια μοναδική ευκαιρία στους συμμετέχοντες να αναπτύξουν τις επικοινωνιακές τους δεξιότητες κατανοώντας τις δομές της επικοινωνίας, ώστε να λειτουργούν καλύτερα στη ζωή τους αλλά και στα πλαίσια μιας ομάδας.

Θεματολογία

 • 1

  Business Growth και Marketing

  Πώς αναπτύσσονται επιτυχημένες ομάδες, επιχειρήσεις και οργανισμοί; Τι κάνει τους ανθρώπους να αγαπούν brands, να τα εμπιστεύονται και να τα βάζουν στο σπίτι τους; Πώς μπορείς να περνάς μηνύματα και να παραμένεις προσιτός στο κοινό σου, ενώ παράλληλα μεγαλώνεις τα μεγέθη σου;

 • 2

  Ανθρώπινες Σχέσεις και Συμπεριφορά

  Τι κάνει τους ανθρώπους να συνδέονται, να ανοίγονται και να εκφράζουν συναισθήματα; Πώς δημιουργούνται δεμένες ομάδες, σχέσεις και συνέργειες σε προσωπικό και επαγγελματικό πλαίσιο; Τι κάνει τα άτομα να συμπεριφέρονται με έναν συγκεκριμένο τρόπο και πώς μια συμπεριφορά μπορεί να λειτουργήσει θετικά για το άτομο αλλά και το περιβάλλον του;

 • 3

  Εκπαίδευση Ανθρώπινου Δυναμικού

  Μια εταιρεία είναι οι άνθρωποί της. Και υπάρχουν πρακτικές λύσεις ώστε οι άνθρωποι αυτοί να λειτουργούν αρμονικά, ως ομάδα, να κινητοποιούν ο ένας τον άλλον και να πετυχαίνουν τους στόχους τους. Μάθε σήμερα πώς.

 • 4

  Στοχοθεσία και Ανάπτυξη

  Πώς η ορθή στοχοθεσία βοηθάει κάθε εταιρεία και ομάδα να πετύχει και να εκπληρώσει τις πραγματικές της προοπτικές; Πώς η ανάπτυξη μιας εταιρείας μπορεί να επιτευχθεί, με την κατάλληλη καθοδήγηση και γνώση; Πώς οι στόχοι σε ανθρώπους και οργανισμούς μπορούν να αποτελέσουν εργαλείο ευημερίας και ανάπτυξης;

Παρουσίες Στα Media

"Ξεκινήσαμε Όλοι Από το Ίδιο Σημείο Και Κάθε Φορά Κοιτάμε να Φτάσουμε την Εξέλιξη Μας Ψηλότερα"

Είσαι εταιρεία ή οργανισμός που διοργανώνει events; Γράψε τα στοιχεία και το μήνυμά σου, έλεγξε το e-mail σου για το επιβεβαιωτικό μας μήνυμα και πολύ σύντομα θα επικοινωνήσει μαζί σου κάποιος από το εξειδικευμένο προσωπικό μας.