Κωδικός ”χυλόπιτα” – Γυναικείες συμπεριφορές που παρερμηνεύεις

Μην ερμηνεύεις τις ουδέτερες αντιδράσεις ως χυλόπιτα.

Υπάρχουν περιπτώσεις που για διάφορους λόγους μια γυναίκα θα συμπεριφέρεται με τρόπο που θα σου δίνει την εντύπωση ότι δεν ενδιαφέρεται. Αν είσαι άπειρος με τις γυναίκες και αν δεν είσαι και τόσο σίγουρος για την αξία σου, αυτές οι περιπτώσεις μπορεί να σε επηρεάσουν αρνητικά και να νιώσεις ότι δεν ”μετράς” στις γυναίκες. Συνέχισε να διαβάζεις και θα καταλάβεις πόσες φορές έκανες το λάθος και ερμήνευσες γυναικείες συμπεριφορές ως χυλόπιτες ενώ η συμπεριφορά τους επικοινωνούσε ” έλα, αυτός είναι ο τρόπος που θα με αποπλανήσεις, γιατί δεν το κάνεις ; ”.

Τρέξε λίγο στο μυαλό σου τις ακόλουθες δύο περιπτώσεις σε μια συναναστροφή με μια γυναίκα που της αρέσεις.

– Εισάγεις πλαίσιο σεξουαλικής επαφής χωρίς να διευκρινίζεις τί είδους σεξουαλική επαφή επιθυμείς.

Όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο, λόγω κοινωνικού προγραμματισμού η επαφή θα κινηθεί στο πλαίσιο ”μονογαμική σχέση”.
Πιθανές διαθεσιμότητες και ανταποκρίσεις της γυναίκας :

 • Είναι διαθέσιμη μόνο για ”μονογαμική σχέση” και επειδή της αρέσεις σου καθρεπτίζει την συγκεκριμένη συμπεριφορά σου.
 • Είναι διαθέσιμη για όλα τα πλαίσια σεξουαλική επαφής και επειδή της αρέσεις αποδέχεται το πλαίσιο ”μονογαμική σχέση” και σου καθρεπτίζει την συγκεκριμένη συμπεριφορά. Το γεγονός όμως οτι συμπεριφέρεται σε εσένα εντός του συγκεκριμένου πλαισίου δεν σου εξασφαλίζει ότι θα είναι ”πράγματι” μονογαμική και πιστή απέναντί σου.
 • Είναι διαθέσιμη για σεξουαλική επαφή αλλά δεν επιθυμεί να προσφέρει αποκλειστικότητα και μονογαμικότητα. Ίσως σου ξεκαθαρίσει η ίδια ότι δεν θέλει δεσμεύσεις. Ίσως να σου καθρεπτίσει την συγκεκριμένη συμπεριφορά σου και να προσποιείται ”μονογαμικότητα” αλλά στην πραγματικότητα να συναναστρέφεται σεξουαλικά και με άλλους άντρες χωρίς να το ξέρεις. Στον αντίποδα ίσως και να απορρίψει παντελώς το συγκεκριμένο πλαίσιο που εισάγεις και να μην συνεχίσει να συναναστρέφεται μαζί σου εντός σεξουαλικού πλαισίου.

– Εισάγεις πλαίσιο σεξουαλικής επαφής υποεπικοινωνόντας ότι δεν δεσμεύεσαι σε πλαίσια ”αποκλειστικότητας” και ”μονογαμικότητας”.

Πιθανές επιθυμίες και ανταποκρίσεις της γυναίκας :

 • Είναι διαθέσιμη για το πλαίσιο επαφής που εισάγεις και επειδή της αρέσεις αποδέχεται το πλαίσιο και σου καθρεπτίζει την συγκεκριμένη συμπεριφορά σου.
 • Είναι διαθέσιμη για σεξουαλική επαφή μόνο εντός πλαισίου ”αποκλειστικότητας” και ”μονογαμικότητας” και παρόλο που της αρέσεις δεν αποδέχεται και απορρίπτει την συγκεκριμένη πλαισίωση.

Όπως έχουμε πεί σε προηγούμενο άρθρο μας είναι σημαντικό να επικοινωνείς το πλαίσιο επαφής που επιθυμείς. Εκτός όμως από το είδος του πλαισίου που εισάγεις έχει ιδιαίτερη σημασία και ο τρόπος που το εισάγεις.

 • Υπάρχουν γυναίκες που λόγω του κοινωνικού προγραμματισμού (η ισότιμη έκφραση της γυνακείας σεξουαλικότητας για αιώνες ήταν ”κυνηγημένη” και ”κατακριτέα” ) νιώθουν ”ενοχές” αν ανταποδώσουν γρήγορα σε σεξουαλική ένταση και σεξουαλική επαφή. Ο τρόπος που ανταποκρίνονται οι συγκεκριμένες γυναίκες δίνουν πολλές φορές στον μέσο άντρα την εντύπωση ότι δεν ανταποκρίνονται και ο άντρας μένει με την εντύπωση ότι έφαγε ”χυλόπιτα”, ενώ το μόνο που έχει να κάνει είναι να την κάνει να νιώσει όμορφα με την διαδικασία και να εξανεμίσει το συναίσθημα της ενοχής.
 • Υπάρχουν γυναίκες που λόγω του είδους της αυτοεκτίμησής τους (self-esteem), θέλουν να τις κυνηγήσεις λίγο παραπάνω – χωρίς να συντρέχει η προηγούμενη περίπτωση – και ο τρόπος που συμπεριφέρονται δίνει πολλές φορές στον μέσο άντρα την εντύπωση ότι δεν ανταποκρίνονται και ο άντρας μένει με την εντύπωση ότι έφαγε ”χυλόπιτα”, ενώ το μόνο που έχει να κάνει είναι να επιμείνει λίγο παραπάνω.
 • Υπάρχουν γυναίκες που απλά δεν αντέχουν την πολύ γρήγορη και έντονη σεξουαλική κλιμάκωση και ο τρόπος που συμπεριφέρονται δίνει πολλές φορές στον μέσο άντρα την εντύπωση ότι δεν ανταποκρίνονται και ο άντρας μένει με την εντύπωση ότι έφαγε ”χυλόπιτα”, ενώ το μόνο που έχει να κάνει είναι να είναι πιό ομαλός στην σεξουαλική κλιμάκωση.
 • Υπάρχουν γυναίκες που – σε αντίθεση με τις προηγούμενες – βαριούνται την πολύ ήπια σεξουαλική κλιμάκωση και ο τρόπος που συμπεριφέρονται δίνει πολλές φορές στον μέσο άντρα την εντύπωση ότι δεν ανταποκρίνονται και ο άντρας μένει με την εντύπωση ότι έφαγε ”χυλόπιτα”, ενώ το μόνο που έχει να κάνει είναι να είναι πιό γρήγορος ή πιο έντονος στην σεξουαλική κλιμάκωση.
 • Υπάρχουν γυναίκες που απλά δεν αντέχουν το πολύ έντονο σεξουαλικό λεξιλόγιο – ανεξάρτητα από την ταχύτητα της κλιμάκωσης – και ο τρόπος που συμπεριφέρονται δίνει πολλές φορές στον μέσο άντρα την εντύπωση ότι δεν ανταποκρίνονται και ο άντρας μένει με την εντύπωση ότι έφαγε ”χυλόπιτα”, ενώ το μόνο που έχει να κάνει είναι να είναι λιγότερο ”ωμός” και ”βρώμικος” στο σεξουαλικό του λεξιλόγιο.
 • Υπάρχουν γυναίκες που – σε αντίθεση με τις προηγούμενες – απλά δεν πρόκειται να ερεθιστούν χωρίς πολύ βρώμικο λεξιλόγιο και ο τρόπος που συμπεριφέρονται δίνει στον μέσο άντρα την εντύπωση ότι δεν ανταποκρίνονται και ο άντρας μένει με την εντύπωση ότι έφαγε ”χυλόπιτα”, ενώ το μόνο που έχει να κάνει είναι να είναι πιό ”ωμός” και πιο ”βρώμικος” στο σεξουαλικό του λεξιλόγιο.

Κανόνας : Μην βιαστείς ποτέ να συμπαιράνεις ότι έφαγες χυλόπιτα. Έχε πάντα υπόψη σου τις παραπάνω παραμέτρους και κινήσου ανάλογα και μην εγκαταλείπεις την προσέγγισή σου στην πρώτη δυσκολία. Άκουσέ την και παρατήρησέ την. Π.χ. σοκάρεται στην ένταση της σεξουαλικής σου κλιμάκωσης και χρειάζεται να κλιμακώσεις πιο ομαλά ή ξενερώνει και θέλει να κλιμακώσεις πιο έντονα ; Σοκάρεται από το σεξουαλικό σου λεξιλόγιο και χρειάζεται να γίνεις λιγότερο ”ωμός” και ”βρώμικος” ή ξενερώνει και χρειάζεται να γίνεις περισσότερο;
Να θυμάσαι : η σεξουαλική ένταση ”πρέπει” να προκληθεί από την πρώτη συναναστροφή και η σεξουαλική συνεύρεση πρέπει να έχει ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι την τρίτη σας συνάντηση. Όπως καταλαβαίνεις μπορείς από την πρώτη κιόλας προσέγγιση – δηλαδή από τα πρώτα είκοσι λεπτά συναναστροφής – να ”διαβάσεις” την μέθοδο αποπλάνησής της. Αρκεί να ξέρεις  τι να προσέξεις.

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.