Λόγοι που Νιώθεις Ανασφάλειες Όταν Φλερτάρεις!

Στο σημερινό video ο Χρήστος αναφέρεται στους λόγους για τους οποίους ένας Άνδρας νιώθει ανασφάλειες όταν φλερτάρει με μια γυναίκα που του αρέσει αλλά και τις σκέψεις που τις δημιουργούν.

Παράλληλα ο Χρήστος, δίνει σημαντικές συμβουλές για το πως μπορείς να ξεκινήσεις ακόμα και σήμερα να ξεπερνάς τέτοιου είδους σκέψεις που σε σαμποτάρουν.

-Πόσο ρόλο παίζει το που εστιάζεις την προσοχή σου;
-Πόσο σε επηρεάζει η άποψή των άλλων;
-Πως σε φοβίζει κάτι που ακόμα δεν ξέρεις αν θα συμβεί, όπως μια απόρριψη από μια γυναίκα που σου αρέσει;
-Τι είναι αυτό που φοβάσαι αλλά είναι απολύτως διαχειρίσιμο;
-Πως μπορεί να σε βοηθήσει το μυαλό σου τελικά;
-Ποιες είναι οι 3 πράξεις που χρειάζεται να κάνεις για να διεκδικείς αυτό που θες με τις γυναίκες;
-Πόσο ρόλο παίζει το αποτέλεσμα και πως προσπαθείς να ξεφύγεις από την πίεση που σου δημιουργεί η σημασία που του δίνεις;

Οι ανασφάλειες είναι το ακριβώς αντίθετο της αυτοπεποίθησης. Σκέψεις που σε κρατάνε στην απραξία, ακριβώς εκεί δηλαδή που μετανιώνεις. Ο τρόπος που προσεγγίζεις αυτές ακριβώς τις σκέψεις είναι και ένα κομμάτι που θα κάνει την διαφορά για το αν θα νιώσεις ανασφάλειες ή αυτοπεποίθηση.

Εκεί έγκειται η διαφορά για το αν θα προχωρήσεις στην πολυπόθητη πράξη ή για το αν θα μείνεις καθηλωμένος να αναρωτιέσαι τι θα γινόταν αν εν τέλει πραγματικά είχες ξεκινήσει την προσπάθειά σου χωρίς να δίνεις σημασία σε ανασφάλειες που εν τέλει μπορεί να μην έχουν καμία βάση.

Απόλαυσε το video και κάνε subscribe στο κανάλι μας στο YouTube.

 

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.