Λόγοι που Νιώθεις Ανασφάλειες στο Φλερτ!

Στο σημερινό video ο Χρήστος αναφέρεται στους λόγους για τους οποίους ένας Άνδρας νιώθει ανασφάλειες στο φλερτ με μια γυναίκα που του αρέσει αλλά και τις σκέψεις που τις δημιουργούν.

Παράλληλα ο Χρήστος, δίνει σημαντικές συμβουλές για το πως μπορείς να ξεκινήσεις ακόμα και σήμερα να ξεπερνάς τέτοιου είδους σκέψεις που σε σαμποτάρουν.

#1. Πόσο ρόλο παίζει το που εστιάζεις την προσοχή σου;
#2. Πόσο σε επηρεάζει η άποψή των άλλων;
#3. Πως σε φοβίζει κάτι που ακόμα δεν ξέρεις αν θα συμβεί, όπως μια απόρριψη από μια γυναίκα που σου αρέσει;
#4. Τι είναι αυτό που φοβάσαι αλλά είναι απολύτως διαχειρίσιμο;
#5. Πως μπορεί να σε βοηθήσει το μυαλό σου τελικά;
#6. Ποιες είναι οι 3 πράξεις που χρειάζεται να κάνεις για να διεκδικείς αυτό που θες με τις γυναίκες;
#7. Πόσο ρόλο παίζει το αποτέλεσμα και πως προσπαθείς να ξεφύγεις από την πίεση που σου δημιουργεί η σημασία που του δίνεις;

Οι ανασφάλειες είναι το ακριβώς αντίθετο της αυτοπεποίθησης. Σκέψεις που σε κρατάνε στην απραξία, ακριβώς εκεί δηλαδή που μετανιώνεις. Ο τρόπος που προσεγγίζεις αυτές ακριβώς τις σκέψεις είναι και ένα κομμάτι που θα κάνει την διαφορά για το αν θα νιώσεις ανασφάλειες ή αυτοπεποίθηση.

Εκεί έγκειται η διαφορά για το αν θα προχωρήσεις στην πολυπόθητη πράξη ή για το αν θα μείνεις καθηλωμένος να αναρωτιέσαι τι θα γινόταν αν εν τέλει πραγματικά είχες ξεκινήσει την προσπάθειά σου χωρίς να δίνεις σημασία σε ανασφάλειες που εν τέλει μπορεί να μην έχουν καμία βάση.

Μπορείς να δεις τον Χρήστο, μαζί με Θέμη & Σπύρο και στην εκπομπή Apla+Andrika, το πρώτο ελληνικό podcast αποκλειστικά για τον Άνδρα. Δες εδώ.

Αν Σου Άρεσε Το Video 

Image result for watching video

 

Το φλερτ είναι μια ικανότητα που σε κάθε περίπτωση οφείλεις στον εαυτό σου να εξελίξεις. Από τη στιγμή που παίρνεις μια τέτοια απόφαση, θα δεις στην πράξη ότι το να προσεγγίζεις το αντίθετο φύλο όλο και πιο αποτελεσματικά θα σου αλλάξει τη ζωή.

Καλό είναι για έναν άντρα να ανακαλύπτει ποιος πραγματικά είναι και τι θέλει για να μπορεί να διεκδικήσει μια γυναίκα που θέλει να είναι μαζί της. Και για τη γυναίκα είναι όμως σημαντικό να την προσεγγίζει ένας Άνδρας Αξίας. Ένας ανδρας με αυτοπεποίθηση δηλαδή, είναι πάντα πιο ελκυστικός και έχει καλύτερα ερωτικά αποτελέσματα. Μια γυναίκα που είναι διαθέσιμη και ενδιαφέρεται θα ανταποκριθεί θετικά στο φλερτ ενός τέτοιου άντρα.

Θες να δεις και άλλα βίντεο; Κάνε Subscribe στο κανάλι μας πατώντας εδώ.

Μάθε πως να ανεβάσεις τη δική σου αξία στο φλερτ. Είναι ό, τι καλύτερο μπορείς να κάνεις για την εξέλιξή σου, όχι μόνο στην ερωτική σου ζωή, αλλά σε όλα τα επίπεδα της προσωπικής σου ανάπτυξης.

Επίσης μπορείς να μας ακολουθήσεις στα παρακάτω μέσα:

FB
INSTAGRAM
NEWSLETTER
RSS

Δες το σε HD 1080. Και με υπότιτλους!

Κάνε follow στο instagram @menofstyle.gr ή πατώντας εδώ.

Τι Μπορείς Να Μάθεις Για Το Φλερτ Κοντά Μας

φλερτ

 

Ο Χρήστος είναι ιδρυτής και Υπεύθυνος Εκπαιδεύσεων της πρώτης εταιρείας Ανδρικής Εξέλιξης στην Ελλάδα, του MenOfStyle.gr!

Τα προγράμματα διδασκαλίας του βασίζονται στην πεποίθησή του πως η πραγματική ουσία της σωστής επικοινωνίας και του φλερτ με τις γυναίκες, δεν βρίσκεται ούτε σε ατάκες ούτε σε συστήματα και ότι αυτά μπορούν να είναι μόνο η αρχή για το ξεκίνημα μιας νέας ζωής για τον κάθε άνδρα και κρίσιμων θετικών εσωτερικών αλλαγών και εξελίξεων σε οποιοδήποτε τομέα.

Η δουλειά του έχει παρουσιαστεί μέσα από τα μεγαλύτερα ελληνικά ΜΜΕ και περιλαμβάνει αρθρογραφία, διαλέξεις, σεμινάρια και πρακτικά μαθήματα με μεθοδολογίες και πρακτικές που θα επιτρέψουν στον μαθητή να αποκτήσει βαθύτερη κατανόηση της επιτυχημένης διαπροσωπικής επικοινωνίας και φλερτ μεταξύ των δύο φύλων αλλά και της εξέλιξης του εαυτού του.

Γνώρισε τον Χρήστο από κοντά (Δωρεάν Συνεδρία). Δες εδώ

Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Ανδρικής Εξέλιξης. Δες εδώ

Στείλε τις απορίες σου και θα απαντήσουμε άμεσα. Δες εδώ.

Ανέβασε την αξία σου στο φλερτ, διαβάζοντας το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας. Βρες το εδώ.

Καλή συνέχεια

 

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.