To να είσαι αυθεντικός ως κλειδί για την δημιουργία έλξης

Οι εποχές έχουν αλλάξει. Το όλο θέμα του φλερτ έχει εξελιχθεί σε μεγάλο βαθμό. Από την δεκαετία του 50 με τις καντάδες έως την δεκαετία των 80’s με ατάκες του τύπου «Πόνεσες όταν έπεσες από τον παράδεισο;»  με την αυτονόμηση των γυναικών και την υπερπροσφορά των ανδρών, το να είσαι αυθεντικός είναι και αυτό που θα κάνει την διαφορά..


Ο αυθεντικός άνδρας.

Τα 2 κυριότερα χαρακτηριστικά που αναζητούν οι γυναίκες σε έναν άνδρα εκτός από την εξωτερική εμφάνιση βεβαίως είναι το να έχει αυτοπεποίθηση και να είναι αυθεντικός! Τι εννοούν όμως με το «είναι αυθεντικός;». Το να μην προσπαθείς να την εντυπωσιάσεις! Το να μην πιέζεσαι να δείξεις κάτι καλύτερο από αυτό που ήδη είσαι!
Με το να προσπαθείς να δείξεις κάτι άλλο από αυτό που είσαι ελαχιστοποιείς τις πιθανότητες της γνήσιας σύνδεσης που απαιτείται για να αισθανθεί έλξη για ‘σένα!

Βλέπουμε διαρκώς άνδρες να χρησιμοποιούν ατάκες ή να κάνουν προκαθόρισμένες κινήσεις παρόλο που η πλειοψηφία  αποτυγχάνei να δημιουργήσει  έστω και το παραμικρό ενδιαφέρον από μια γυναίκα.

Φυσικά αυτό που δείχνει κάποιος που αμφιβάλει για την αξία του μη όντας αυθεντικός  σε μια γυναίκα, είναι ότι κάθε άλλο παρά υψηλή αυτοπεποίθηση έχει.

Πώς να φερθείς;

Ένα πολύ συχνό ερώτημα είναι «πώς να φερθώ;»
Γιατί όμως να μην είσαι αυθεντικός; Γιατί να μην περνάς καλά την βραδιά σου μιλώντας στην γυναίκα που σου αρέσει για αυτά που σου αρέσουν;

1) Να είσαι αυθεντικός με τις προθέσεις σου :

Αποδέξου την σεξουαλική σου πλευρά. Είναι απολύτως φυσική. Μάθε πως μπορείς να δημιουργείς σύνδεση και σεξουαλική ένταση πχ πειράζοντας την και μέσω αγγιγμάτων.

Η γυναίκα χρειάζεται να αισθανθεί έλξη πριν αφεθεί πλήρως στην παρουσία και τις πρωτοβουλίες σου. Να θυμάσαι ότι οποιαδήποτε στιγμή εκφράσει ή καταλάβεις ότι δεν αισθάνεται άνετα, οφείλεις να δείξεις κοινωνική νοημοσύνη και να σεβαστείς τα όρια της.

2) Να είσαι αυθεντικός με τις ερωτήσεις σου

Στο θεωρητικό μέρος των bootcamps εξηγούμε την ανάγκη του να σε ενδιαφέρει η γυναίκα που έχεις απέναντι σου!
Τι ξέρεις για αυτήν; Τι είναι σημαντικό για ‘σένα σε μια γυναίκα; Ρώτησε την για αυτά που πραγματικά νοιάζεσαι πχ μάθε ποιο είναι το πάθος της ή τι βιβλία διαβάζει.

Με τον καιρό οι επικοινωνιακές σου ικανότητες θα βελτιωθούν και θα είσαι ικανός να δημιουργείς έλξη φερόμενος τελείως φυσικά.

3) Να είσαι αυθεντικός με τα ενδιαφέροντα και τα γούστα σου.

Εξάλλου το να υποστηρίξεις την άποψη σου και να προβάλεις τον εαυτό σου χωρίς να σε ενδιαφέρει η αποδοχή της, θα της δείξει ότι είσαι ένας άνδρας που γουστάρει τον εαυτό του!

Αν σου αρέσουν οι κοινωνικές ταινίες ή είσαι geek παθιασμένος με τα βιντεοπαιχνίδια , το εκφράζεις χωρίς ντροπή. Στην χειρότερη θα γλυτώσεις χρόνο, στην καλύτερη θα έχεις βρει μια γυναίκα που έχει κοινά ενδιαφέροντα. Ο πραγματικός εαυτό σου πάντα θα φανερωθεί.

Θα εκπλαγείς με το πόσες γυναίκες θα δείξουν ενδιαφέρον να μάθουν για εσένα όταν εκφράζεις τον εαυτό σου με ειλικρίνεια.

4) Να είσαι αυθεντικός με την αξίες σου.

Αν δεν έχεις φρόντισε να βρεις ποιες είναι. Είναι ότι σε καθορίζει και σου δίνει χαρακτήρα.
Είναι ντροπή να προσπαθείς να «ταιριάξεις» σε μια παρέα γυναικών αποδεχόμενος πχ μια συμπεριφορά που δεν σου αρέσει!

Η απλή αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει κάποια μαγική ατάκα. Η συμπεριφορά σου αν δεν είναι προσβλητική δεν έχει σημασία  εφόσον είσαι αυθεντικός και δείχνεις ενδιαφέρον για εκείνην.

Οι γυναίκες δέχονται συνεχώς προσεγγίσεις από άνδρες που προσπαθούν να ανεβάσουν την αξία τους στα μάτια τους! Ειδικά σε ένα περιβάλλον όπως τα bar όπου οι άνδρες είναι πολλοί, αυτό είναι συχνό και κατά συνέπεια το να είναι επιλεκτικές στο ποιον θα ανοιχτούν είναι και ένας αμυντικός μηχανισμός που έχουν αναπτύξει από νεαρή ηλικία.

Από την άλλη  θα δώσει χρόνο και θα δείξει σεβασμό σε έναν άνδρα που είναι αυθεντικός. Η αυτοπεποίθηση του φαίνεται σε κάθε του βήμα. Θα αισθανθεί ότι δεν χρειάζεται να προβάλει άμυνες και η επικοινωνία θα είναι γνήσια!

Κάτι τόσο απλό όσο το να είσαι αυθεντικός θα σε βοηθήσει όχι μόνο να περάσεις καλά μιλώντας με γυναίκες αλλά θα κάνει την αλληλεπίδραση σας  ποιοτική, θα δημιουργήσει έλξη και θα αυξήσει τις πιθανότητες όχι μόνο να σου δώσει τον αριθμό της αλλά και να σε ακολουθήσει για ένα 2 πότο στο συνηθισμένο σου μέρος μετά το bar.. Σπίτι σου!

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.