Νιώθεις συχνά ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ; – Cine Vlog 002

Πότε απέτυχες πραγματικά;

Και τι είναι η αποτυχία;
Είναι το ίδιο για όλους τους ανθρώπους ή εξαρτάται από την αίσθηση που έχει ο καθένας για τον εαυτό του;

Το να αποτυγχάνεις είναι μέρος της ζωής. Είναι η διαδρομή μέσα από την οποία περνάς για να κατακτήσεις την επιτυχία. Το να είσαι αποτυχημένος είναι σταθμός ώστε να φτάσεις στο να είσαι επιτυχημένος.

Έτσι φτάσαμε κι εμείς στο Φεστιβάλ Βιβλίου 2009. Αυτό συζητήσαμε και στο κανάλι του Παναγιώτη Μήλα.

Κι άλλωστε μέσα από την αποτυχία έχεις να μάθεις τόσα πολλά.
Οι αποτυχίες σου είναι αυτές που ανοίγουν ένα καινούριο παράθυρο στην προσωπική σου αυτοβελτίωση.

Και μερικές φορές, όπως μας είπε και ο Αλέξανδρος στην φετινή πρεμιέρα του Apla + Andrika, δεν μπορείς να καταλάβεις πώς η επιτυχία έρχεται εκεί που νομίζεις ότι έχεις αποτύχει.

Αποτυχημένος είναι μόνο αυτός που μένει άπραγος. Για όλους εμάς, η αποτυχία είναι μέρος της επιτυχίας που θα έρθει! Γι’ αυτό τελικά κανείς άνθρωπος δεν είναι αποτυχημένος!

Γράψε μας στα σχόλια το μεγαλύτερο μάθημα που πήρες μέσα από μια αποτυχία.

Κι αν αναρωτιέσαι πώς μπορείς να ξεκινήσεις το ταξίδι σου προς την επιτυχία, δες εδώ

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.