Έπεσε Άκυρο! Οι πιο Συνηθισμένοι Λόγοι που θα σε Απορρίψει

Ποιοι Είναι Οι Λόγοι Που Θα Σε Απορρίψει

Πολλές φορές πιστεύουμε ότι τα κάνουμε όλα σωστά. Προσεγγίζουμε μια γυναίκα, ξεκινάμε μια συζήτηση, και παρ’ όλα αυτά μπορεί να μας απορρίψει!

Οι  γυναίκες απορρίπτουν τους άντρες για διάφορους λόγους. Πολλοί από αυτούς δεν είναι αυτοί που περιμέναμε, και ίσως δε μας φαίνονται αρκετά σημαντικοί. Ωστόσο, οι λόγοι που θα διαβάσεις παρακάτω είναι οι πιο συνηθισμένοι λόγοι που μια γυναίκα θα σε απορρίψει.

Μια απόρριψη πάντα πονάει. Κανείς δε θέλει να τον απορρίπτουν, και ιδιαίτερα όταν μας απορρίπτει μια γυναίκα που μας αρέσει, είναι πολύ δύσκολο να ξεπεράσουμε τον πόνο και να προχωρήσουμε στην επόμενη.

Ωστόσο, θα πρέπει να θυμόμαστε ότι μια γυναίκα που μας απορρίπτει μάλλον θα έχει τους λόγους της, και ο σκοπός είναι να σταματήσει να μας συμβαίνει τόσο συχνά εφόσον μπορούμε να το αποτρέψουμε.

Επειδή σε όλους μας συμβαίνει αυτό, δεν είναι καθόλου ωφέλιμο να κριτικάρουμε τον εαυτό μας μετά από μια απόρριψη ή να πιστεύουμε ότι θα έχουμε 100% επιτυχία στο αντίθετο φύλο.

Μάθε ποια είναι τα λάθη που σε οδηγούν στην απόρριψη.

Σε κανέναν δε συμβαίνει αυτό. Όλους μας απορρίπτουν, και είναι οι απορρίψεις που θα σε κάνουν πιο δυνατό και θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς.

Όσο περισσότερες απορρίψεις τρως από το αντίθετο φύλο, τόσο περισσότερο εξελίσσεσαι και μαθαίνεις τον εαυτό σου. Είναι ο απαραίτητος δρόμος που πρέπει να περάσεις προκειμένου να εξελιχθείς. Οπότε μην το παίρνεις αρνητικά. Κάποιος λόγος θα υπάρχει που συμβαίνει.

Συνέχισε να διαβάζεις και θα ανακαλύψεις τους τρεις πιο συχνούς λόγους που μια γυναίκα σου ρίχνει άκυρο.

Οι 3 Πιο Συνηθισμένοι Λόγοι Που Θα Σε Απορρίψει

#1. Δεν Εκφράζεις Ξεκάθαρα Τις Προθέσεις Σου

θα σε απορρίψει

Πολλές φορές οι γυναίκες μπερδεύονται. Για εκείνες δεν είναι πάντα ξεκάθαρο τι θέλει ένας άντρας όταν τις προσεγγίζει. Αν δεν έχεις ξεκαθαρίσει τις προθέσεις σου εξ αρχής, βάζεις μόνος σου τον εαυτό σου στην φιλική ζώνη.

Το πιο αποτελεσματικό είναι πάντα να ξεκαθαρίζεις το ότι δεν προσεγγίζεις μια γυναίκα φιλικά αλλά ερωτικά, και να το κάνεις αυτό στην αρχή της συζήτησης, ώστε η γυναίκα να πιάσει το μήνυμα και να είναι σίγουρη για ποιον λόγο ενδιαφέρεσαι.

Δεν υπάρχει λόγος να μιλάτε με τις ώρες εάν δεν είναι ξεκάθαρος ο λόγος για τον οποίο μιλάτε.

Πάρα πολλές φορές μου έχει τύχει μια γυναίκα να μπερδεύεται ως προς τον λόγο που την προσέγγισα, καθώς, ειδικά στις αρχές, φοβόμουν να πω ξεκάθαρα το τι περίμενα από τη συζήτηση.

Εάν, λοιπόν, δεν είσαι ξεκάθαρος εξ αρχής ότι βλέπεις μια γυναίκα ερωτικά, είναι πολύ λογικό να μην καταλάβει τι θέλεις από εκείνην και να σε απορρίψει.

Θα διαπιστώσεις ότι τα πράγματα είναι πολύ πιο εύκολα όταν ορίζεις εσύ τους κανόνες του παιχνιδιού, και δεν περιμένεις από εκείνην να αποφασίσει τι θέλει από εσένα.

Με τον τρόπο αυτό, θα δεις τις απορρίψεις σου να μειώνονται σε μεγάλο βαθμό.

#2. Δεν Έχεις Στόχους Και Σχέδια Για Το Μέλλον

θα σε απορρίψει γιατι δεν εχεις σχεδια

Οι γυναίκες θέλουν να βλέπουν ότι έχεις όραμα, φιλοδοξίες, και στόχους για το μέλλον.

Καμία γυναίκα δεν θέλει δίπλα της έναν άντρα που δεν ξέρει που πηγαίνει.

Για τις γυναίκες είναι πολύ σημαντικό να βλέπουν ότι έχεις σχέδια για το μέλλον, και ότι θέλεις να πετύχεις πράγματα στην ζωή σου, ειδικά όταν διεκδικείς να έχεις ένα μέλλον μαζί τους. Σκέφτονται τις σχέσεις πολύ μακροπρόθεσμα και θέλουν να είναι σίγουρες ότι ο άντρας που έχουν δίπλα τους θα μπορέσεις να τους προσφέρει κάποια βασικά πράγματα ώστε να χτίσουν οικογένεια μαζί του, όπως άλλωστε θα κάνουν κι εκείνες.

Επομένως, αν είσαι ένας άντρας χωρίς ενδιαφέροντα, χωρίς στόχους και όνειρα, και χωρίς σχέδια για το μέλλον, είναι πολύ λογικό οι γυναίκες να σε απορρίπτουν.

Θα πρέπει να χτίσεις μια ισχυρή πραγματικότητα, στην οποία η γυναίκα θα θέλει να είναι μέρος της. Να είσαι ηγετικός, και να διεκδικείς πράγματα από την ζωή, ώστε κι εκείνη να ξέρει ότι μπορεί να βασιστεί πάνω σου.

Το να μην έχεις στόχους και σχέδια για το μέλλον είναι ένας από τους πιο βασικούς λόγους που μια γυναίκα απορρίπτει έναν άντρα.

#3. Δεν Προβάλλεις Σωστά Τον Εαυτό Σου

πρόβαλλε το εαυτό σου

Ο τρόπος που προβάλλουμε τον εαυτό μας έχει μεγάλη αξία. Η πρώτη εντύπωση είναι πολύ σημαντική, και πάντα προϊδεάζει τους γύρω μας για το ποιοι είμαστε και το τι θα ακολουθήσει.

Πρόσεξε τη γλώσσα σώματός σου, το πως εκφράζεσαι, το πως περιγράφεις τον εαυτό σου στην πρώτη σας συζήτηση. Ειδικά η γλώσσα σώματος αλλά και η συνολική σου εικόνα είναι πολύ σημαντικά στοιχεία που δίνουμε στην πρώτη μας προσέγγιση.

Το καλύτερο είναι να προβάλλεις την εικόνα ενός άντρα δυναμικού, με όνειρα και στόχους, με δίψα για τη ζωή, που ξέρει που πατάει και που θέλει να φτάσει. Δείξε τις ηγετικές σου ικανότητες, και θυμήσου να είσαι αποφασιστικός και ηγετικός. Μην τα περιμένεις όλα από εκείνην, και μην μπαίνεις από κάτω στην σχέση σας από την αρχή.

Βρες το χαμένο κίνητρο. Ξεπέρασε την απόρριψη.

Δεν χρειάζεται να είσαι υπερβολικά ευγενικός ή το καλό παιδί. Οι γυναίκες θέλουν δίπλα τους άντρες που τις προστατεύουν, και το να προβάλλεις ότι είσαι ένας άντρας που μπορεί να της προσφέρει αυτά που θέλει, θα βοηθήσει σίγουρα στο να μην σε απορρίπτουν οι γυναίκες.

Πολλές φορές έχουμε κάποια πολύ ωφέλιμα στοιχεία ως προσωπικότητες, τα οποία ωστόσο για κάποιους λόγους ντρεπόμαστε να τα προβάλλουμε προς τα έξω και να δείξουμε την δύναμή μας. Μην το κάνεις αυτό πια. Δείξε τα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα σου, και άλλαξε άμεσα την εικόνα που έχουν οι άλλοι για εσένα.

Όπως είπαμε, το να τρως άκυρα είναι ο απαραίτητος δρόμος που πρέπει να περάσεις προκειμένου να εξελιχθείς και να φτάσεις τους στόχους σου όχι μόνο όσον αφορά το φλερτ και τις γυναίκες, αλλά και σε όλους τους τομείς της ζωής σου.

Μην αποφεύγεις την απόρριψη. Κυνήγησέ την. Και μάθε ποιοι είναι οι λόγοι που οι γυναίκες σε απορρίπτουν, ώστε να σταματήσει να σου συμβαίνει τόσο συχνά.

Αν ενδιαφέρεσαι να μάθεις περισσότερα για το πώς μπορείς να διαχειριστείς μια απόρριψη, κάνε κλικ εδώ.

Διάβασε πώς να γίνεις Άνδρας Αξίας εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.