Περίεργα Πρώτα Ραντεβού – Apla + Andrika #060

Έχεις μόνο μία ευκαιρία να δημιουργήσεις καλή πρώτη εντύπωση στα πρώτα ραντεβού. Καλό είναι να είσαι ο εαυτός σου πάνω από όλα. Τι γίνεται όμως όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα υπολόγισες;

Μην Έχεις Άγχος Με Τα Πρώτα Ραντεβού

 

ραντεβού

Όταν έχεις ένα μέτριο ή κακό ραντεβού λογικό έιναι να έρχεσαι σε δύσκολη θέση. Έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα σκεφτεσαι είναι πιο καλά να είχες μείνει σπίτι σου. Είναι αυτό από μόνο του ικανό να σε πτοήσει;

Στο Σημερινο Επεισόδιο Από Το Ελληνικό Podcast Apla+Andrika

Σήμερα μιλάμε για πρώτα ραντεβού και σίγουρα όχι για αυτά που πήγανε καλά ή που κύλησαν όπως τα περιμέναμε. Λέμε ιστορίες, ευτράπελα, παραξενιές και απίστευτα πράγματα που μας συνέβησαν την πρώτη μας συνάντηση με μία γυναίκα, μαζί με όλα τα συναισθήματα που μας συνόδευσαν σε όλες αυτές τις στιγμές.

Μπες και εσύ στην παρέα μας, γράφοντας κάποια δική σου απίστευτη εμπειρία στα comments από κάτω.

Γίνε συνδρομητής στα παρακάτω για να λαμβάνεις ειδοποιήσεις για κάθε νέο επεισόδιο.

YouTube 
iTunes
Spotify 
TuneIn 
Facebook 

Τι είναι το Apla + Andrika;

Image result for apla+andrika

Ψάχνοντας το τι πραγματικά έχει σημασία για εμάς, καταλήξαμε πως η ανδροπαρέα είναι κάτι ιερό.

Είναι οι κολλητοί σου, που μοιράζεσαι μαζί τους τις σκέψεις σου για τα επαγγελματικά, το φλερτ, τις γυναίκες, τα όνειρα σου και μέσα από την τριβή που παρέχει η ανδρική ειλικρίνεια, περνάς απίστευτα ενώ παράλληλα σε κάνει σοφότερο.
Όμως η ανδροπαρέα δεν μπορεί να είναι μαζί σου σε κάθε στιγμή της ημέρας.

Ή μήπως μπορεί;

Τo Menofstyle.gr για άλλη μια φορά πρωτοπορεί με σκοπό να δημιουργήσει την μεγαλύτερη και πιο ποιοτική ανδροπαρέα.

Συζήτηση Για Περίεργα Πρώτα Ραντεβού

ραντεβού

Στη σημερινή μας συζήτηση αρχικά πιστεύουμε ότι πέρασες καλά μαζί μας. Δεν χρειάζεται να αντιμετωπίζουμε τη ζωή πάντα τόσο σοβαρά. Ακόμα και σε ένα κατατροφικό πρώτο ραντεβού αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι αν μη τι άλλο θα το σκέφτεσαι μετά σαν εμπειρία.

Αν τη θεωρείς πολύτιμη και διδακτική ή τη θεωρείς αστεία, εσύ ξέρεις, από την πρώτη στιγμή ήδη. Πάντως, ένα τέτοιο ραντεβού μπορεί ακόμα και να σου δώσει αφορμή για συζήτηση σε ένα άλλο μελλοντικό ραντεβού με άλλη κοπέλα!

Είναι αυτά αρκετά για να σκέφτεσαι λίγο πιο θετικά για αυτά που συμβαίνουν μερικές φορές; Αν όχι, ξανασκέψου το. Είναι ένας τρόπος να απελευθερωθείς από τις αρνητικές σου σκέψεις για ένα κακό ραντεβού. Στο κάτω κάτω, έχει συμβεί σε όλους.

Αν θέλεις να λάβεις μέρος σε μια κουβέντα με όλα τα καυτά θέματα πάνω στο φλερτ, την ανθρώπινη συμπεριφορά και την προσωπική εξέλιξη περνώντας εκπληκτικά την ώρα σου, τότε το Apla+Andrika είναι η παρέα που έψαχνες.

Μαζί θα γελάσουμε, θα μιλήσουμε για θέματα όπως δεν μιλούν πουθενά και θα αναλύσουμε ζητήματα της καθημερινότητας μας με τρόπο που θα μας βελτιώσει και θα μας κάνει να ξεχαστούμε.
Το Apla+Andrika είναι κάτι σαν τις διακοπές που θέλεις να κάνεις με τους κολλητούς σου γνωρίζοντας πως οι στιγμές που θα περάσεις μαζί τους θα μείνουν αξέχαστες.

Χωρίς σενάριο, περιορισμούς ή λογοκρισία, ο Σπύρος, ο Χρήστος και ο Θέμης θα σου κάνουν παρέα κάθε εβδομάδα από κάθε πλατφόρμα για να μπορείς να απολαμβάνεις και εσύ την ανδροπαρέα όπως σε βολεύει.

Γνώρισέ μας από κοντά (Δωρεάν Συνεδρία). Δες εδώ.

Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Ανδρικής Εξέλιξης. Δες εδώ

Στείλε τις απορίες σου και θα απαντήσουμε άμεσα. Δες εδώ.

____________________________________________
#Menofstylegr #menofstyle #aplakaiandrika

Apla Kai Andrika is the only Greek #Podcast show for Men available in video and audio format in all Platforms

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.