ΠΟΤΑΡΕΣ… – MOS x Φίλιππος Τασούλας (Odori) | Kanto Me Styl

Ο Θέμης βγήκε βράδυ στην Αθήνα και πήγε στο καλύτερο!
Σε μια vermuteria, από αυτές που πλέον πίστευες ότι δεν υπάρχουν. Εκεί, στον φιλόξενο χώρο της Odori Vermuteria Di Atene, μας περίμενε ο Φίλιππος Τασούλας, καταξιωμένος πλέον bartender για να μοιραστεί μαζί μας τα μυστικά των κοκτέιλ και όχι μόνο!

Ο Φίλιππος Τασούλας είναι ο Έλληνας νικητής του Bacardi Legacy 2019 με το κοκτέιλ του Infinita.
Με το βλέμμα του πλέον στην επόμενη αναμέτρηση, ήταν έτοιμος να μοιραστεί μαζί μας τα σχέδια του, αλλά και τις γνώσεις του.

Φυσικά μας ετοίμασε και δοκιμάσαμε τα καλύτερα κοκτέιλ, αλλά παράλληλα μας μίλησε και για τα μυστικά παραγωγής και την τέχνη που κρύβεται πίσω από το κάθε ένα.

Και φυσικά συζητήσαμε για τις γεύσεις, τι μπορεί να αρέσει στον καθένα, γιατί δεν πρέπει να φοβόμαστε τα κοκτέιλ και ποιες είναι οι αντρικές γεύσεις.

Αν σου άρεσε τo video κάνε subscribe εδώ

Αν θες να μας προτείνεις κάποια ανδρική δραστηριότητα, ενημέρωσέ μας.

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.