Πως Να Μιλάς Με Περισσότερη Αυτοπεποίθηση – 3 Απλές Τακτικές

Στο σημερινό video ο Χρήστος αναφέρεται σε ένα ζήτημα που απασχολεί πολλούς άνδρες.

Πώς μπορείς να μιλάς με αυτοπεποίθηση;

Ο Χρήστος παραθέτει 3 απλές αλλά αποδοτικές τακτικές που μπορείς να εφαρμόσεις ακόμα και σήμερα χωρίς να χρειάζεσαι ιδιαίτερη προετοιμασία ή γνώσεις.

Πιο συγκεκριμένα ο Χρήστος δίνει απαντήσεις σε ερωτήσεις όπως;

Ποιος είναι ο λόγος που δεν επικοινωνείς με την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται;
Ποιοι είναι οι φόβοι που περιορίζουν την αυτοπεποίθησή σου;
Πώς αυτοί οι φόβοι σε επηρεάζουν;
Τι ρόλο παίζει η εκφραστικότητα;
Σε ποια συναισθήματα πρέπει να συγκεντρώνεσαι;
Πόσο μπορεί να σε βοηθήσει η σταδιακή κοινωνική έκθεση;
Πώς το να ρωτήσεις έναν άγνωστο μια απλή πληροφορία μπορεί να σε κάνει σταδιακά να μιλάς με περισσότερη αυτοπεποίθηση;
Πώς μπορείς να εξασκηθείς σε ένα ασφαλές περιβάλλον;
Είναι σημαντική η εικόνα που έχεις εσύ για τον εαυτό σου;

 

**————————-**

Ο Χρήστος είναι dating coach, ιδρυτής και Υπεύθυνος Εκπαιδεύσεων της πρώτης εταιρείας Ανδρικής Εξέλιξης στην Ελλάδα, του MenOfStyle.gr

Η δουλειά του έχει παρουσιαστεί μέσα από τα μεγαλύτερα ελληνικά ΜΜΕ και περιλαμβάνει αρθρογραφία, διαλέξεις, video, σεμινάρια και πρακτικά μαθήματα με μεθοδολογίες και πρακτικές που θα επιτρέψουν στον μαθητή να αποκτήσει βαθύτερη κατανόηση της επιτυχημένης διαπροσωπικής επικοινωνίας μεταξύ των δύο φύλων αλλά και της εξέλιξης του εαυτού του.

**————————-**
Mη ξεχάσεις να κάνεις SUBSCRIBE στο κανάλι μας. Είναι δωρεάν και είναι σημαντικό για εμάς. Έτσι θα μπορείς να λαμβάνεις σχετικές ειδοποιήσεις για κάθε νέο video μας!

Επίσης μπορείς να μας ακολουθήσεις στα παρακάτω μέσα:

FB : fb.com/MenOfStylegr
INSTAGRAM : instagram.com/MenOfStyle.gr

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.