Πότε Να Ζητήσω Το Τηλέφωνό Της;

Γνωριστήκατε σου άρεσε και τώρα ήρθε η ώρα να ανταλλάξετε πληροφορίες για να βγείτε ξανά. Πότε το κάνεις για να γίνει σωστά;

Πόσο καιρό πρέπει να περιμένεις για να ζητήσεις το πολυπόθητο αριθμό του κινητού της που θα λειτουργήσει σαν γέφυρα επικοινωνίας για το ραντεβού σας.

Τι ρόλο παίζει πόσο άνετα νιωθει μαζί σου και πως συνεισφέρει η έλξη;
Είναι αυτοσκοπός το να ανταλλάξετε τηλέφωνα;
Πόσο πρέπει να επενδύσεις, πόσα σημάδια χρειάζεσαι και τι επένδυση κόπου και χρόνου από την πλευρά σου;

Μπορείς να δεις τον Χρήστο, μαζί με Θέμη & Σπύρο και στην εκπομπή Apla + Andrika, το πρώτο podcast στην Ελλάδα αποκλειστικά για τον Άνδρα.
https://goo.gl/Bah6H6

Αν σου άρεσε το video και θες να δεις και άλλα κάνε Subscribe στο κανάλι μας πατώντας εδώ : https://goo.gl/Xrk1XX

Επίσης μπορείς να μας ακολουθήσεις στα παρακάτω μέσα:

FB : http://www.facebook.com/MenOfStylegr
INSTAGRAM : http://www.instagram.com/MenOfStyle.gr
NEWSLETTER : https://www.menofstyle.gr/newsletter
RSS : https://www.MenOfStyle.gr/feed

Δες το σε HD 1080. Και με υπότιτλους!

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.