Πώς Δείχνει μια Γυναίκα Ότι Ενδιαφέρεται – Apla + Andrika #020

Πως Ξέρεις  Ότι Μια Γυναίκα Ενδιαφέρεται;

Ποια είναι εκείνα τα σημεία στην συμπεριφορά μιας γυναίκας που εκδηλώνουν πώς ενδιαφέρεται για εσένα;

Πώς μια γυναίκα θα σου δείξει το ενδιαφέρον της ώστε να πιαστείς και ουσιαστικά να πάρεις πράσινο φως απο την ίδια για να προχωρήσεις και να κλιμακώσεις τα πράγματα μεταξύ σας; Πώς καταλαβαίνεις ότι πραγματικά ενδιαφέρεται και δεν είναι απλά φιλική;

Τι δείχνει στην συμπεριφορά μιας γυναίκας ότι ο άνδρας που έχει απέναντί της, της εξάπτει το ενδιαφέρον και την φαντασία;

Αυτά θα συζητηθούν στο 20 επεισόδιο του Απλά Και Ανδρικά, το πρώτου podcast για Άνδρες!

Γίνε συνδρομητής στα παρακάτω για να λαμβάνεις ειδοποιήσεις για κάθε νέο επεισόδιο.

YouTube 
iTunes
Spotify 
TuneIn 
Facebook 

 Πως Θα Το Καταλάβεις Ότι Μια Γυναίκα Ενδιαφέρεται;

μια γυναίκα που ενδιαφέρεται

Το φλερτ είναι μια διαδικασία που προσεγγίζεις το αντίθετο φύλο με σκοπό να δημιουργήσεις μια κατάσταση ευχάριστη και για τους δυο. Φυσικά θες να δημιουργήσεις συνθήκες για να έρθει και η έλξη.

Κατά τη διάρκεια του φλερτ μια γυναίκα θα σου δείξει κάποια σημάδια από τα οποία θα διαπιστώσεις αν ανταποκρίνεται. Από σένα εξαρτάται πώς θα προχωρήσεις . Από τη στιγμή που ξέρεις ότι είναι σημαντικό να δηλώσεις τις προθέσεις σου και να κλιμακώσεις, κάνεις τη κίνησή σου.

Τι είναι το Apla + Andrika;

Image result for apla+andrika

Ψάχνοντας το τι πραγματικά έχει σημασία για εμάς, καταλήξαμε πως η ανδροπαρέα είναι κάτι ιερό.

Είναι οι κολλητοί σου, που μοιράζεσαι μαζί τους τις σκέψεις σου για τα επαγγελματικά, το φλερτ, τις γυναίκες, τα όνειρα σου και μέσα από την τριβή που παρέχει η ανδρική ειλικρίνεια, περνάς απίστευτα ενώ παράλληλα σε κάνει σοφότερο.
Όμως η ανδροπαρέα δεν μπορεί να είναι μαζί σου σε κάθε στιγμή της ημέρας.

Ή μήπως μπορεί;

Τo Menofstyle.gr για άλλη μια φορά πρωτοπορεί με σκοπό να δημιουργήσει την μεγαλύτερη και πιο ποιοτική ανδροπαρέα.

 Αν Μια Γυναίκα Ενδιαφέρεται  Και Όχι Μόνο : Παρακολούθησε Συζητήσεις Για Όλα Τα Θέματα Του Φλερτ

μια γυναίκα που ενδιαφέρεται

Αν θέλεις να λάβεις μέρος σε μια κουβέντα με όλα τα καυτά θέματα πάνω στο φλερτ, την ανθρώπινη συμπεριφορά και την προσωπική εξέλιξη περνώντας εκπληκτικά την ώρα σου, τότε το Apla+Andrika είναι η παρέα που έψαχνες.

Μαζί θα γελάσουμε, θα μιλήσουμε για θέματα όπως δεν μιλούν πουθενά και θα αναλύσουμε ζητήματα της καθημερινότητας μας με τρόπο που θα μας βελτιώσει και θα μας κάνει να ξεχαστούμε.

Το Apla+Andrika είναι κάτι σαν τις διακοπές που θέλεις να κάνεις με τους κολλητούς σου γνωρίζοντας πως οι στιγμές που θα περάσεις μαζί τους θα μείνουν αξέχαστες.

Χωρίς σενάριο, περιορισμούς ή λογοκρισία, ο Σπύρος, ο Χρήστος και ο Θέμης θα σου κάνουν παρέα κάθε εβδομάδα από κάθε πλατφόρμα για να μπορείς να απολαμβάνεις και εσύ την ανδροπαρέα όπως σε βολεύει.

Γνώρισέ μας από κοντά (Δωρεάν Συνεδρία). Δες εδώ.

Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Ανδρικής Εξέλιξης. Δες εδώ

Στείλε τις απορίες σου και θα απαντήσουμε άμεσα. Δες εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.