Φόβοι στο Φλερτ – Πως Nα Της Δείξω Ότι Μου Αρέσει

Πώς Ξεπερνιούνται Οι Φόβοι Στο Φλερτ;

Έχουν υπάρξει σίγουρα στιγμές, που θες σε μια γυναίκα που σου αρέσει, να της εκφράσεις τις προθέσεις σου, αλλά ο φόβος σε εμποδίζει να το κάνεις ή αν εν τέλει προσπαθήσεις, το φλερτ δεν γίνεται σωστά και αποδοτικά.

#1. Πώς μπορείς απλά και πρακτικά να ξεπεράσεις τον εν λόγω φόβο;

#2. Ποιος είναι ο ρόλος του αγγίγματος;
#3. Πρέπει να αγγίζουμε πολύ μια γυναίκα που μας αρέσει;
#4. Τι άλλο βοηθάει το άγγιγμα πέρα από την οικειότητα στο φλερτ για να ξεπεραστούν οι φόβοι στο φλερτ;
#5. Ποιες πληροφορίες μπορείς να αποσπάσεις από την αντίδρασή της;
#6. Ποια είναι τα κατάλληλα σημεία για να ακουμπάς μια γυναίκα;
#7. Ποια είναι διαφορά του αγγίγματος με το πιάσιμο;
#8. Πώς το να προτείνεις πρώτος να ξαναδείς την γυναίκα σε πιέζει;
#9. Ποιο είναι το χειρότερο λάθος που μπορείς να κάνεις εκείνη τη στιγμή και πως να το ξεπεράσεις;
#10. Πώς ο χρόνος παίζει ρόλο στο πότε εκφράζεσαι στο φλερτ και γιατί είναι απελευθερωτικό;

Μπορείς να δεις τον Χρήστο, μαζί με Θέμη & Σπύρο και στην εκπομπή Apla + Andrika, το πρώτο ελληνικό  podcast αποκλειστικά για τον Άνδρα. Δες εδώ.

Κάνε follow στο instagram @menofstyle.gr ή πατώντας εδώ

Αν Σου Άρεσε Το Video

αντρας

Αν θες να δεις και άλλα κάνε Subscribe στο κανάλι μας πατώντας εδώ .

Βγες εκεί έξω και μίλα με τον κόσμο. Από τις εμπειρίες που θα αποκομίσεις, θα ανέβεις επίπεδο επικοινωνιακά.

Είναι ό, τι καλύτερο για τον εαυτό σου και την προσωπική σου εξέλιξη.

Μάθε πως να καταλαβαίνεις πότε μια γυναίκα είναι διαθέσιμη, αν σου δείχνουν οι γυναίκες κάτι με τη συμπεριφορά τους… Επίσης είναι γνωστό ότι είναι ζωτικής σημασίας να δηλώνες τις προθέσεις σου -από τη δική σου πλευρά- τη στιγμή που πρέπει να γίνει. Αυτές τις εμπειρίες καθώς και τις συμβουλές μας καλό θα είναι να τις χρησιμοποιήσεις γιατι θα σου αλλάξουν τη ζωή!

Μάθε μαζί μας πως να απογειώσεις τα ερωτικά σου αποτελέσματα. Για να μην υπάρχουν πια φόβοι στο φλερτ.

Επίσης μπορείς να μας ακολουθήσεις στα παρακάτω μέσα:

FB
INSTAGRAM
NEWSLETTER
RSS

Δες το σε HD 1080. Και με υπότιτλους!

Προγράμματα Διδασκαλίας: Φλερτ Και Πραγματική Επικοινωνία

Ο Χρήστος είναι ιδρυτής και Υπεύθυνος Εκπαιδεύσεων της πρώτης εταιρείας Ανδρικής Εξέλιξης στην Ελλάδα, του MenOfStyle.gr!

Τα προγράμματα διδασκαλίας του βασίζονται στην πεποίθησή του πως η πραγματική ουσία της σωστής επικοινωνίας με τις γυναίκες, δεν βρίσκεται ούτε σε ατάκες ούτε σε συστήματα και ότι αυτά μπορούν να είναι μόνο η αρχή για το ξεκίνημα μιας νέας ζωής για τον κάθε άνδρα και κρίσιμων θετικών εσωτερικών αλλαγών και εξελίξεων σε οποιοδήποτε τομέα.

 

φλερτ

Η δουλειά του έχει παρουσιαστεί μέσα από τα μεγαλύτερα ελληνικά ΜΜΕ και περιλαμβάνει αρθρογραφία, διαλέξεις, σεμινάρια και πρακτικά μαθήματα με μεθοδολογίες και πρακτικές που θα επιτρέψουν στον μαθητή να αποκτήσει βαθύτερη κατανόηση της επιτυχημένης διαπροσωπικής επικοινωνίας μεταξύ των δύο φύλων αλλά και της εξέλιξης του εαυτού του.

Κι εσύ μπορείς να γίνεις ο καλύτερος στο φλερτ ακολουθώντας τις συμβουλές από τους καλύτερους. Είναι πολύ πιθανό να σου φαίνεται δύσκολο το πρώτο βήμα, αλλα από ένα βήμα ξεκινάνε όλα τα ταξίδια.

Γνώρισε τον Χρήστο από κοντά (Δωρεάν Συνεδρία). Δες εδώ.

Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Ανδρικής Εξέλιξης. Δες εδώ.

Στείλε τις απορίες σου και θα απαντήσουμε άμεσα. Δες εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.