Τι Κάνεις Όταν η Φίλη της Σε Θάβει – Apla + Andrika #009

 

Σε αυτό το επεισόδιο του πρώτου Ελληνικού podcast για Άνδρες, συζητούμε για την περίπτωση που υπάρχει μια γυναίκα στη ζωή σου και η φίλη της σε κακολογεί ή λέει άσχημα πράγματα για σένα στην κοπέλα σου και πως το χειρίζεσαι.

Δεν γίνεται να τα πηγαίνουμε με όλους καλά, αυτό είναι σίγουρο. Οπότε και δεν είναι σίγουρο πως μια γυναίκα θα μας συμπαθήσει απλά και μόνο επειδή βγαίνουμε με την φίλη της.

Φαντασου πως ξαφνικά μαθαίνεις πως όσο καιρό βγαίνεις με την γυναίκα που σου αρέσει, η κολλητή της σε θάβει και σε στολίζει καθημερινά.

Πώς το χειρίζεσαι;
Πώς θες να το χειριστεί το κορίτσι σου την φίλη της που σε θάβει;
Την πληρώνεις με το ίδιο νόμισμα ή ξεκαθαρίζεις τα πράγματα αποφασιστικά;
Βοηθάει να μη δώσεις καμία απολύτως σημασία και τι πραγματικά σημαίνει όταν η κοπέλα σου δεν δίνει αυτή καμιά σημασία και εν τέλει δεν την βάζει στη θέση της;

Παράλληλα η παρέα σχολιάζει ποια δραστηριότητα δεν θα έκανε ποτέ μα ποτέ.
*—————*

Γίνε συνδρομητής στα παρακάτω για να λαμβάνεις ειδοποιήσεις για κάθε νέο επεισόδιο.

iTunes (Για iPhone & Mac): https://goo.gl/RjWG2V
TuneIn (Για Android & PC) : https://goo.gl/DvE4P5
Stitcher (Για Android & PC): https://goo.gl/2b817p
Fb : https://goo.gl/jkFfKF
YouTube : https://goo.gl/Xrk1XX

ή με το παρακάτω link σε όποιο podcast player σε βολεύει: https://goo.gl/XvVx3y

____________________________________________
Τι είναι το Apla + Andrika;

Ψάχνοντας το τι πραγματικά έχει σημασία για εμάς, καταλήξαμε πως η ανδροπαρέα είναι κάτι ιερό.

Είναι οι κολλητοί σου, που μοιράζεσαι μαζί τους τις σκέψεις σου για τα επαγγελματικά, το φλερτ, τις γυναίκες, τα όνειρα σου και μέσα από την τριβή που παρέχει η ανδρική ειλικρίνεια, περνάς απίστευτα ενώ παράλληλα σε κάνει σοφότερο.
Όμως η ανδροπαρέα δεν μπορεί να είναι μαζί σου σε κάθε στιγμή της ημέρας.

Ή μήπως μπορεί;

Τo Menofstyle.gr για άλλη μια φορά πρωτοπορεί με σκοπό να δημιουργήσει την μεγαλύτερη και πιο ποιοτική ανδροπαρέα.

Αν θέλεις να λάβεις μέρος σε μια κουβέντα με όλα τα καυτά θέματα πάνω στο φλερτ, την ανθρώπινη συμπεριφορά και την προσωπική εξέλιξη περνώντας εκπληκτικά την ώρα σου, τότε το Apla+Andrika είναι η παρέα που έψαχνες.

Μαζί θα γελάσουμε, θα μιλήσουμε για θέματα όπως δεν μιλούν πουθενά και θα αναλύσουμε ζητήματα της καθημερινότητας μας με τρόπο που θα μας βελτιώσει και θα μας κάνει να ξεχαστούμε.

Το Apla+Andrika είναι κάτι σαν τις διακοπές που θέλεις να κάνεις με τους κολλητούς σου γνωρίζοντας πως οι στιγμές που θα περάσεις μαζί τους θα μείνουν αξέχαστες.

Χωρίς σενάριο, περιορισμούς ή λογοκρισία, ο Σπύρος, ο Χρήστος και ο Θέμης θα σου κάνουν παρέα κάθε εβδομάδα από κάθε πλατφόρμα για να μπορείς να απολαμβάνεις και εσύ την ανδροπαρέα όπως σε βολεύει.

____________________________________________

Apla Kai Andrika is the only Greek Podcast show for Men available in video and audio format in all platforms. 

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.