Τι Μας Τη Σπάει Στο Φλερτ – Apla + Andrika #042

Τί Είναι Αυτό Που Μας Τη Σπάει Στο Φλερτ;

Στη σημερινή συζήτηση θα μιλήσουμε -φυσικά- για το φλερτ…

Όμως! Σήμερα η συνταγή του Apla+Andrika αλλάζει!

Το σημερινό επεισόδιο, σε αντίθεση με την πλειοψηφία των υπολοίπων, δεν απευθύνεται μόνο σε άντρες. Τι μας τη σπάει στο φλερτ, τι μας αρέσει και τι πρέπει να προσέξετε, κορίτσια, την επόμενη φορά που θα φλερτάρετε μαζί μας.

Θα Μιλήσουμε Για Άβολες Στιγμές Στο Φλερτ

αβολες στιγμές στο φλερτ

Οι Θέμης, Σπύρος και Χρήστος συζητούν και εμβαθύνουν σε όλα αυτά τα μικρά πραγματάκια που μας βγάζουν από τα ρούχα μας… με την αρνητική έννοια!

Α) Τι μας τη σπάει στο φλερτ; Τι είναι αυτό που δεν θέλει να ακούσει ένας άντρας όταν φλερτάρει με μία γυναίκα που του αρέσει;

Β) Πώς θέλει να του συμπεριφερθεί η γυναίκα στην οποία έχει εκδηλώσει τις προθέσεις του, αλλά εκείνη βλέπει τα πράγματα λίγο διαφορετικά;

Γ) Υπάρχει κάτι που γρήγορα δημιουργεί μία αρνητική πρώτη εντύπωση στο πρώτο ραντεβού;

Αυτά και πολλά άλλα, αποκλειστικά στο σημερινό βίντεο του Απλά και Αντρικά.

Μία ζουμερή κουβέντα με πολύ γέλιο.

Γίνε συνδρομητής στα παρακάτω για να λαμβάνεις ειδοποιήσεις για κάθε νέο επεισόδιο.

YouTube 
iTunes
Spotify 
TuneIn 
Facebook 

Τελικά Τι Γίνεται Με Το Φλερτ;

απόρριψη στο φλερτ

Το φλερτ είναι μια διαδικασία που προσεγγίζεις το αντίθετο φύλο με σκοπό να δημιουργήσεις μια κατάσταση ευχάριστη και για τους δυο. Φυσικά θες να δημιουργήσεις συνθήκες για να έρθει και η έλξη.

Κατά τη διάρκεια του φλερτ μια γυναίκα θα σου δείξει κάποια σημάδια από τα οποία θα διαπιστώσεις αν ανταποκρίνεται. Από σένα εξαρτάται πώς θα προχωρήσεις . Από τη στιγμή που ξέρεις ότι είναι σημαντικό να δηλώσεις τις προθέσεις σου και να κλιμακώσεις, κάνεις τη κίνησή σου.

Συμπεράσματα Από Το Σημερινό Βίντεο

βιντεο

Στο σημερινό βίντεο βέβαια η συζήτηση κινήθηκε σε τελείως αντίθετη κατεύθυνση, δηλαδή τι μας ξενερώνει εντελώς στο φλερτ! Ειπώθηκαν πολλά σίγουρα και περιμένουμε και τις δικές σου σκέψεις επάνω στο θέμα αν θες να τις μοιραστείς μαζί μας.

Πολλοί νομίζουν ότι είναι σωστό να υποχωρούν σε ό, τι κι αν ακούσουν από τους άλλους ανθρώπους, όμως όταν μιλάμε για κάτι που αφορά τη ζωή σου τον τελευταίο λόγο έχεις εσύ.

Το σημαντικό είναι να μπεις σε μια διαδικασία να αξιολογήσεις ποιο είναι το σημείο που υποχωρείς, ακόμα κι όταν κάτι δε σου αρέσει στον άνθρωπο απένατί σου, προκειμένου να πάει  καλά η προσέγγισή σου.

Από την άλλη βασικό έιναι και το να ορίσεις ποιο τελικά είναι το σημείο που βάζεις τα όρια στο τι θα ακούσεις και θα ανεχτείς.

Πέρα από αυτό, να σκεφτείς αν αυτό που δημιουργεί μια πρώτη κακή εντύπωση στο πρώτο ραντεβού είναι όντως σημαντικό ή αν είναι μια υπερβολή που οφείλεις να αναθεωρήσεις.

Τι Είναι Το Apla + Andrika;

Image result for apla+andrika

Ψάχνοντας το τι πραγματικά έχει σημασία για εμάς, καταλήξαμε πως η ανδροπαρέα είναι κάτι ιερό.

Είναι οι κολλητοί σου, που μοιράζεσαι μαζί τους τις σκέψεις σου για τα επαγγελματικά, το φλερτ, τις γυναίκες, τα όνειρα σου και μέσα από την τριβή που παρέχει η ανδρική ειλικρίνεια, περνάς απίστευτα ενώ παράλληλα σε κάνει σοφότερο.
Όμως η ανδροπαρέα δεν μπορεί να είναι μαζί σου σε κάθε στιγμή της ημέρας.

Ή μήπως μπορεί;

Τo Menofstyle.gr για άλλη μια φορά πρωτοπορεί με σκοπό να δημιουργήσει την μεγαλύτερη και πιο ποιοτική ανδροπαρέα.

Αν θέλεις να λάβεις μέρος σε μια κουβέντα με όλα τα καυτά θέματα πάνω στο φλερτ, την ανθρώπινη συμπεριφορά και την προσωπική εξέλιξη περνώντας εκπληκτικά την ώρα σου, τότε το Apla+Andrika είναι η παρέα που έψαχνες.

Μαζί θα γελάσουμε, θα μιλήσουμε για θέματα όπως δεν μιλούν πουθενά και θα αναλύσουμε ζητήματα της καθημερινότητας μας με τρόπο που θα μας βελτιώσει και θα μας κάνει να ξεχαστούμε.

Το Apla+Andrika είναι κάτι σαν τις διακοπές που θέλεις να κάνεις με τους κολλητούς σου γνωρίζοντας πως οι στιγμές που θα περάσεις μαζί τους θα μείνουν αξέχαστες.

Χωρίς σενάριο, περιορισμούς ή λογοκρισία, ο Σπύρος, ο Χρήστος και ο Θέμης θα σου κάνουν παρέα κάθε εβδομάδα από κάθε πλατφόρμα για να μπορείς να απολαμβάνεις και εσύ την ανδροπαρέα όπως σε βολεύει.

Γνώρισέ μας από κοντά (Δωρεάν Συνεδρία). Δες εδώ.

Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Ανδρικής Εξέλιξης. Δες εδώ

Στείλε τις απορίες σου και θα απαντήσουμε άμεσα. Δες εδώ.

____________________________________________
#Menofstylegr #menofstyle #aplakaiandrika

Apla Kai Andrika is the only Greek #Podcast show for Men available in video and audio format in all Platforms

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.