Το Μυστικό του Φλερτ που δεν Ήξερες 

Το φλερτ είναι μια απολαυστική δραστηριότητα, για άντρες και γυναίκες, ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Όσο όμως και αν δεν είσαι εξαρτημένος από το αποτέλεσμα, είναι λογικό μέσα σου να θέλεις να φλερτάρεις με τον πιο αποδοτικό τρόπο, ώστε η προσπάθεια σου να σου δίνει ακόμη μεγαλύτερη ικανοποίηση.

Το μυστικό του φλερτ λοιπόν έγκειται στο να βρεις αυτούς τους τρόπους και την νοοτροπία που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις μεγαλύτερη έλξη, όταν φλερτάρεις.

Ας δούμε λοιπόν ποια είναι αυτά ένα προς ένα.

#1. Μην Προσπαθείς Τόσο Σκληρά

Το μυστικό του φλερτ που πρέπει να έχεις πρώτα απ’ όλα στον νου σου είναι ότι δεν χρειάζεται να καταβάλλεις υπερ-προσπάθεια, για να φλερτάρεις.

Η υπερ-προσπάθεια οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην απόρριψη.

Είναι πολύ πιο απλό και εύκολο να εντυπωσιάσεις μια γυναίκα, όταν είσαι ο εαυτός σου.

Όντας χαλαρός και άνετος δείχνεις ότι έχεις αυτοπεποίθηση και έχεις τον έλεγχο της κατάστασης, κάτι που σίγουρα θα σε διαφοροποιήσει από τους άλλους άντρες που επιχείρησαν να προσεγγίσουν τη γυναίκα που σου αρέσει.

#2. Η Υψηλή Αυτοεκτίμηση σου Δίνει το Προβάδισμα

Ένας άντρας με χαμηλή αυτοεκτίμηση δυσκολεύεται πολύ στο φλερτ και αυτό γιατί δεν μπορεί να αναγνωρίσει και να προβάλλει τα δυνατά του σημεία.

Επίσης, θεωρεί ότι δεν αξίζει να έχει την γυναίκα που επιθυμεί και δεν αφήνει τον εαυτό του να χαλαρώσει, ώστε να φλερτάρει άνετα και άρα πιο αποδοτικά.

Αυτή η έλλειψη αυθεντικότητας τον αποτρέπει από το να εκφράσει τις προθέσεις του ξεκάθαρα.

Έτσι, δεν φέρνει ποτέ τα επιθυμητά αποτελέσματα και αυτό τον βάζει σε ένα φαύλο κύκλο, βυθιζόμενος ολοένα και περισσότερο σε ένα τέλμα και χάνοντας ολοκληρωτικά την αυτοπεποίθηση του.

Το μυστικό του φλερτ είναι λοιπόν να δεις τα πράγματα θετικά.

Βρες ποια είναι τα τα δυνατά σου σημεία και προσπάθησε να σκεφτείς τι θα μπορούσες να βελτιώσεις στις προσεγγίσεις σου.

Ακόμη, δούλεψε την γλώσσα του σώματος σου, ώστε να δείχνεις πιο ανοικτός και προσιτός.

#3. Βρες την Αυτοπεποίθηση για να Φλερτάρεις Αποδοτικά

Πρέπει να ξέρεις ότι μια γυναίκα που προσεγγίζεται από έναν άντρα με αυτοπεποίθηση, αισθάνεται πολύ όμορφα και αυτό είναι μια δυνατή βάση, για την δημιουργία έλξης κατά τη συνέχεια της αλληλεπίδρασης.

Η αυτοπεποίθηση δείχνει στην γυναίκα ότι δεν έχεις ανάγκη αποδοχής και επιβεβαίωσης, καθώς διαθέτεις αξία.

Ακόμη δείχνει ότι είσαι συναισθηματικά ισχυρός και σταθερός, αλλά και ότι δεν σε απασχολεί το ζήτημα της απόρριψης και άρα ρισκάρεις, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, κάτι που δημιουργεί έλξη.

Στο βίντεο που ακολουθεί ο Χρήστος εξηγεί λεπτομερώς πώς θα ανακτήσεις την χαμένη αυτοπεποίθηση σου.

#4. Πάρε Πρωτοβουλίες για να Πετύχεις

Το μυστικό του φλερτ που δεν πρέπει να αγνοήσεις είναι η καλλιέργεια της αποφασιστικότητας σου.

Κατά τη διάρκεια του φλερτ, ο άντρας που δείχνει ότι παίρνει πρωτοβουλίες και λαμβάνει αποφάσεις, έχει το προβάδισμα και βάζει τις βάσεις για την δημιουργία ερωτικής έλξης.

Αρχικά, ξεκινώντας την συζήτηση με μια γυναίκα, έχεις κάνει το πρώτο βήμα, που δείχνει ότι είσαι άντρας που αναλαμβάνει ρίσκα.

Αυτό όμως είναι κάτι που πρέπει να υποστηρίξεις καθ’ όλη τη διάρκεια της αλληλεπίδρασης.

Πρέπει να είσαι ενεργητικός και να δείξεις ότι είσαι άνθρωπος των πράξεων και όχι των λόγων, αν θέλεις να διατηρήσεις την προσοχή και το ενδιαφέρον της γυναίκας που σου αρέσει.

#5. Το Μυστικό του Φλερτ: Ηγεσία

Όποια γυναίκα και αν ρωτήσεις, θα σου πει ότι θέλει έναν άντρα που ξέρει να ηγείται.

Αυτό σημαίνει ότι διαθέτει αξίες που οι άλλοι θέλουν να ακολουθούν και προϋποθέτει ότι έχει ανεπτυγμένες ικανότητες, τόσο στο κομμάτι της επικοινωνίας, όσο και σε αυτό της λήψης αποφάσεων.

Μια γυναίκα θα διαπιστώσει αν έχεις ή όχι ηγετικές ικανότητες παρατηρώντας τον τρόπο που κινείσαι στο χώρο, καθώς και από την σχέση που δείχνεις να έχεις αναπτύξει με την παρέα σου.

Ο τρόπος που συμπεριφέρεσαι, τόσο στη γυναίκα που φλερτάρεις, όσο και τους γύρω ανθρώπους, λέει πολλά για εσένα.

Μια γυναίκα λοιπόν θέλει να δει ότι διαθέτεις δυναμισμό και θάρρος.

Για το ζήτημα της ηγεσίας στην ζωή και στις σχέσεις έχουμε μιλήσει εκτενώς στην εκπομπή του MOS, Apla+Andrika. Δες το σχετικό επεισόδιο

#6. Κάνε την Γυναίκα να Χαμογελάσει

Το χαμόγελο είναι ένα δυνατό εργαλείο στο φλερτ.

Κάθε γυναίκα θέλει δίπλα της έναν άντρα, ο οποίος να μπορεί να την κάνει να γελάσει.

Το χιούμορ είναι ένα εξαιρετικό στοιχείο της προσωπικότητας που μπορεί να σου δώσει μεγάλο πλεονέκτημα, όταν φλερτάρεις με τη γυναίκα που σου αρέσει.

Το χιούμορ είναι μια ένδειξη κοινωνικής και συναισθηματικής νοημοσύνης, αλλά και αντίληψης.

Επιπλέον, ένας άντρας που διαθέτει χιούμορ δείχνει πως είναι ένα άτομο που διακρίνεται από θετικότητα και καλή διάθεση.

Άρα λοιπόν, μην φοβάσαι να αστειευτείς και να πειράξεις τη γυναίκα την οποία έχεις προσεγγίσει.

Βέβαια, θα πρέπει να προσέξεις και να κρατήσεις κάποιο μέτρο.

Δεν χρειάζεται να λες ανέκδοτα και αστεία συνεχώς.

Ο ρόλος σου δεν είναι να την διασκεδάσεις, αλλά να χρησιμοποιήσεις το χιούμορ, ώστε να περάσετε ευχάριστα και οι δύο και να ισχυροποιηθεί η έλξη.

#7. Περιποιήσου τον Εαυτό Σου

Μια καλή εξωτερική εμφάνιση δίνει μια καλή πρώτη εντύπωση, κάτι που είναι εξαιρετικά σημαντικό.

Αν θέλεις να δεις αποτελέσματα στο φλερτ, φρόντισε να είσαι καθαρός και περιποιημένος.

Ένας καλός συνδυασμός καθαρών ρούχων και παπουτσιών, θα δείξει πρώτον ότι διαθέτεις στιλ και δεύτερον ότι προσέχεις τον εαυτό σου.

Αυτό δίνει θετικούς πόντους στην προς τα έξω εικόνα σου.

Συμπέρασμα:

Όλα όσα αναφέραμε παραπάνω δεν είναι μαγικά μυστικά, ούτε ικανότητες που δεν θα καταφέρεις ποτέ να αποκτήσεις.

Αν το θέλεις και έχεις όρεξη για δουλειά και αυτοβελτίωση, τότε μπορείς σιγά σιγά και μέρα με τη μέρα να αναπτύξεις όλες τις ικανότητες που θα σε κάνουν καλύτερο στο φλερτ και θα σε βοηθήσουν να γνωρίσεις γυναίκες που θα πληρούν τα κριτήρια σου.

Το μυστικό του φλερτ είναι λοιπόν να συνδυάσεις όλα τα παραπάνω, καλλιεργώντας μια ισχυρή προσωπικότητα που θα εμπεριέχει τα στοιχεία ενός Άνδρα Αξίας.

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.