Aναλαμβάνοντας Δράση για να Αλλάξεις τη Ζωή σου

Αναλαμβάνοντας Δράση Κερδίζεις Πολλά

Πολλοί άνθρωποι δεν δραστηριοποιούνται για ν’ αλλάξουν την ζωή τους επειδή δεν θεωρούν ότι είναι έτοιμοι ν’ αναλάβουν δράση. Διαβάζουν βιβλία, άρθρα, όλων των ειδών κείμενα. Όλα τα κείμενα είναι μια ευκαίρία να μάθουν κάτι νέο, περιέχουν πληροφορίες που εξυπηρετούν τις ανάγκες τους.

Μπορεί να ισχύουν αυτά που διαβάζουν για την περίπτωσή τους, μπορεί και όχι, πάντως θα εκμεταλλευτούν την ευκαιρία να μάθουν κάτι που τιυς φαίνεται ενδιαφέρον.

Έτσι συνεχώς μαθαίνουν και μαθαίνουν καταλήγοντας να μαθαίνουν για πάντα.

 Μη γίνεις ειδικός μέσω βιβλίων. Γίνε ειδικός μέσω των κατάλληλων εμπειριών.

Σοφή συμβουλή…

Δεν Λύνονται Όλα Τα Προβλήματα Ακαδημαϊκά,

Κάποια Απαιτούν Δράση

δράση

Το θέμα με το game είναι ότι δεν είναι σαν μαθηματικό πρόβλημα που πρέπει να λύσεις. Όσα και να μαθαίνεις καθημερινά για την ανθρωπινή φύση αυτή είναι τόσο πολύπλοκη και επηρεάζεται από τόσες απρόβλεπτες δυναμικές που ποτέ δεν θα είσαι ικανός να την κατανοήσεις πλήρως.

Δεν έχει σημασία να γίνεις τέλειος στο να αποπλανείς γυναίκες. Έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους. Κατά συνέπεια προσωπικότητες, σκέψεις, βιώματα, εμπειρίες. To απρόβλεπτο και η αβεβαιότητα θα είναι πάντα εκεί. Το θέμα είναι πως τ΄ αντιμετωπίζεις. Ποια είναι η δράση που εφαρμόζεις για να παρακάμψεις αστάθμητους παράγοντες.

Η γνώση μαζί με την κοινωνικότητα πάνω στο game συχνά είναι δίκοπο μαχαίρι. Έχω δει ταλαντούχους μαθητές με τους οποίους είμαστε μαζί  σε μια παρέα γυναικών, που  μόλις “ διαβάσουν ” κάποια αρνητική αντίδραση τότε επιλέγουν να φύγουν γιατί θεωρούν ότι πλέον δεν υπάρχει καμιά πιθανότητα επιτυχίας.

Αναλαμβάνοντας Δράση Πετυχαίνεις Πολλά 

Eπίσης την ίδια στιγμή υπάρχουν πολλοί αρχάριοι οι όποιοι έχοντας μάθει κάποια βασικά πράγματα, γεμάτοι ενθουσιασμό βγαίνουν έξω προσπαθώντας να τα εφαρμόσουν (ακόμα και αν κάνουν λάθη τα όποια δεν προσέχουν εξαιτίας της απειρίας ) συνεχίζουν να προσπαθούν και λόγω του ότι προβαίνουν σε δράση, στατιστικά έχουν αποτέλεσμα !

Δες το παρακάτω βίντεο και σταμάτα να σαμποτάρεις το εαυτό σου!

Δημιουργούν μια νέα πραγματικότητα και συνεχίζουν να την δυναμώνουν με την καθημερινή εξάσκηση.
Το δίδαγμα είναι ότι δεν χρειάζεται να γίνονται όλα σωστά.

Το σωστό σαν αρχάριος είναι να θέτεις ένα ελάχιστο αριθμό προσεγγίσεων / βράδια και ν’ αναλύεις τι έμαθες από την κάθε μία. Το κλειδί δεν είναι να περιμένεις να συμβούν θαύματα, αλλά ανεξαρτήτως αποτελέσματος να μην κάμπτεται η θέληση σου να προχωρήσεις μπροστά και η δράση στην οποία προβαίνεις.

Αναλαμβάνοντας Δράση Αποδέχεσαι Το Ρίσκο 

Πολλοί από αυτούς που πραγματικά αναλαμβάνουν δράση προσεγγίζοντας γυναίκες, αποτυγχάνουν να κερδίσουν ότι είναι δυνατόν επειδή τα παράτονε γρηγορότερα απ’ όταν πρέπει.

Όταν συναντάς αντίσταση ή απόρριψη μην φεύγεις εύκολα. Η αρνητική αντίδραση μιας γυναίκας δεν έχει να κάνει με εσένα προσωπικά. Είναι αποτέλεσμα μιας συγκεκριμένης κατάστασης.

Μπορεί να είναι προσωρινή ή και πύλη για επακόλουθες επιτυχίες αν την διαχειριστείς όπως πρέπει.
Όταν αναλαμβάνεις δράση, δεν υπάρχει αποτυχία! Μόνο δίδαγμα !

Επιπλέον όταν φαίνεσαι τολμηρός και έχεις επιμονή δείχνοντας ότι δεν φοβάσαι να την χάσεις (για να κερδίσεις μια γυναίκα πρέπει να είσαι πρόθυμος να ρισκάρεις να την χάσεις ) θα αισθανθεί την αυτοπεποίθηση σου, το ότι δεν είσαι απελπισμένος, και την αίσθηση αφθονίας γυναικών που έχεις.

Αντιθέτως όταν δεν αναλαμβάνεις δράση αποδεχόμενος το ρίσκο ( προσπαθώντας να αποφύγεις να την δυσαρεστήσεις, προσπαθώντας να πεις ότι θέλει ν’ ακούσει, προχωρώντας μόνο όταν είσαι σίγουρος ) εκείνη θα αισθανθεί την νευρικότητα και το άγχος σου.

Φυσικά πρέπει να υπάρχει η ξεκάθαρη διάκριση μεταξύ τόλμης – αγένειας.

Στις κοινωνικές δυναμικές σημαντικό ρόλο παίζει η κοινωνική διαίσθηση.

Η δράση είναι αυτή που φέρνει τ’ αποτελέσματα. Οι δικαιολογίες είναι απλά λέξεις που μετά από λίγο χάνουν το νόημα τους ! 

Διαχείριση Απόρριψης Και Κατάλληλα Mindsets

Γραφώ εν συνεχεία ότι η πραγματικότητα παίρνει την μορφή που της δίνουμε. Τι και αν έγραφα ότι η απόρριψη μπορεί να είναι και καλή;

Α)  Ο φόβος της σταματάει όλους τους υπόλοιπους άνδρες. Άρα μειώνει τον ανταγωνισμό.

Β)  Σε ξεχωρίζει από τους άλλους επειδή δείχνει ότι εσύ έχεις την αυτοπεποίθηση να προσεγγίσεις.

Γ)  Σου γλυτώνει χρόνο. Ναι δεν ήταν διαθέσιμη. Ε και ; Δίπλα υπάρχουν άλλες.

Μην προσπαθείς να ξεφορτωθείς πλήρως τον φόβο της απόρριψης. Αυτός πάντα θα υπάρχει.

Αναλαμβάνοντας δράση κερδίζεις σε όλους τους τομείς. Δες ένα επεισόδιο από το ελληνικό podcast του Apla+Andrika για την ηγεσία στη ζωή και τις σχέσεις.

Μερικές Xρήσιμες Σκέψεις Για Τη Δράση

Α)H απόρριψη δεν είναι προσβολή στην προσωπικότητα σου, όποτε γιατί να την αφήσεις να επηρεάσει την απόφαση σου ν’ αναλάβεις δράση ;
Β)Γιατί ν’ απογοητευθείς αν σε απορρίψει κάποια, αφού δεν έγινε επειδή σε ξέρει πλήρως, αλλά επειδή έχει περιορισμένη γνώση για εσένα βασισμένη σε 1 συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.
Γ)Η απογοήτευση είναι λάθος επειδή ξέρεις ότι υπάρχουν πολλές άλλες γυναίκες που μπορείς να προσεγγίσεις (αίσθημα αφθονίας).
Δ)Η ντροπή είναι παράλογο συναίσθημα. Δημιουργείται εξαιτίας του φόβου που έχουμε να μην μας κρίνουν. Αλλά το να σε κρίνουν δεν έχει και πολλές αρνητικές συνέπειες . Έτσι δεν είναι; Εκτός αν εξαρτάσαι από την κρίση των άλλων για να νιώσεις καλά. Όταν έχεις δυνατό inner και ξέρεις ποιος είσαι κανένας δεν μπορεί να σε επηρεάσει..

Σημαντικό είναι να μην σκέφτεσαι συνεχώς το αποτέλεσμα.

Και Αλλά Χρήσιμα Μindsets 

δράση και επιτυχία

Α)Όσο πιο πολύ φοβάσαι την απόρριψη τόσο πιο πιθανό είναι να την εισπράξεις!

Β)Συγκέντρωση στην βελτίωση και όχι στο αποτελεσμα. Προσπαθησε να αναισθητοποιηθείς μην επιτρέποντας να σε επηρεάζουν οι απορρίψεις.

Γ)Να είσαι στην στιγμή. Σταματά ν΄ ανησυχείς και να υπολογίζεις τα πάντα. Σημασία έχει το ταξίδι και όχι ο προορισμός.

Στην τελική το Game έχει σχέση και με τους αριθμούς.

Αυτό που μετράει είναι οι γυναίκες που κέρδισες και όχι αυτές που έχασαν

την ευκαιρία να είναι μαζί σου!

Κλείνοντας, ξεκίνα να βγαίνεις, να προσεγγίζεις γυναίκες και ν’ αλλάζεις τον εαυτό σου. Τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα καθώς εμπλουτίζεις την εμπειρία. σου. Είναι ένα από τα πλεονεκτήματα της δράσης!

Εμείς θα είμαστε πάντα εδώ να βοηθήσουμε !

Διάβασε το βιβλίο Άνδρας Αξίας. Βρες το εδώ.

Καλή συνέχεια

 

 

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.