Φλερτ Στο Γραφείο – Apla + Andrika #028

Φλερτ Στο Γραφείο 

Πολλοί μας ρωτάτε την άποψή μας για το φλερτ στον χώρο εργασίας. Ορίστε η απάντησή μας στο 28ο επεισόδιο από το ελληνικό podcast του Apla+Andrika.

Η κοπέλα που σου μιλάει γλυκά στο γραφείο ή η άγνωστη ακόμα συνάδελφος στον άλλο όροφο στο κτίριο της εταιρείας που δουλεύεις και σε κοιτάει καμιά φορά που διασταυρώνονται οι ματιές σας, είναι ένας πειρασμός.

#1. Τι θα πουν οι συνάδελφοι, οι ανώτεροι ιεραρχικά ή οι υφιστάμενοι;
#2. Πώς να κάνεις κίνηση να βγείτε ραντεβού μετά ως συνέχεια του φλερτ οι δυό σας χωρίς να γίνεται βούκινο σε όλο το γραφείο και να σας συζητάει όλη η εταιρεία;

#3. Και τέλος, τι γίνεται αν κάτι δεν πάει καλά; Θα σταματήσετε να μιλάτε ενώ πρέπει να δουλεύετε μαζί;

Γίνε συνδρομητής στα παρακάτω για να λαμβάνεις ειδοποιήσεις για κάθε νέο επεισόδιο.

YouTube 

iTunes 

Spotify 

TuneIn

Facebook 

Κάνε follow στο instagram @menofstyle.gr ή πατώντας εδώ.

Τι Είναι Το Apla+Andrika;

apla+andrika

 

Ψάχνοντας το τι πραγματικά έχει σημασία για εμάς, καταλήξαμε πως η ανδροπαρέα είναι κάτι ιερό.

Είναι οι κολλητοί σου, που μοιράζεσαι μαζί τους τις σκέψεις σου για τα επαγγελματικά, το φλερτ, τις γυναίκες, τα όνειρα σου και μέσα από την τριβή που παρέχει η ανδρική ειλικρίνεια, περνάς απίστευτα ενώ παράλληλα σε κάνει σοφότερο.

Όμως η ανδροπαρέα δεν μπορεί να είναι μαζί σου σε κάθε στιγμή της ημέρας.

Ή μήπως μπορεί;

Τo Menofstyle.gr για άλλη μια φορά πρωτοπορεί με σκοπό να δημιουργήσει την μεγαλύτερη και πιο ποιοτική ανδροπαρέα.

 Σου Άρεσε Το Βίντεο Με Θέμα Το Φλερτ Στο Γραφείο ;

Αν σου αρεσε το βίντεο για το φλερτ

Το φλερτ είναι πολύ ωραίο να γίνεται σε ένα χώρο που αισθάνεσαι άνετα, προκειμένου να νιώσει και μια γυναίκα άνετα κατά τη διάρκεια του φλερτ. Σε ένα χώρο εργασίας να ξέρεις ότι έχεις να ξεπεράσεις κάποιες δυσκολίες από τη μια πλευρά.

Από την άλλη όμως, ό, τι συμβαίνει σε ένα γραφείο σε καθημερινή βάση, δημιουργεί οικειότητα πριν ακόμα δηλώσεις τις προθέσεις σου, οπότε γνωρίζεις ήδη αν η γυναίκα είναι διαθέσιμη. Επίσης ενδέχεται να έχεις ήδη ξεχωρίσει από τους άλλους άνδρες στον ίδιο χώρο, γιατί έχεις το πλεονέκτημα να γνωρίζεις αυτούς τους ανθρώπους από πριν.

Το Φλερτ Στο Γραφείο Είναι Αμφιλεγόμενο Ζήτημα

Γνωρίζοντας λοιπόν ότι είναι ένα αμφιλεγόμενο ζήτημα, προσέγγισε τη γυναίκα ου σου αρέσει σε ένα χώρο εργασίας. Απλά φρόντισε να λάβεις υπόψιν σου ό, τι ρίσκο αυτό περιλαμβάνει από τη στιγμή που πολλά μπορούν να παρεξηγηθούν από τη δική σου πλευρά αλλά και από μέρους της.

Αν θέλεις να λάβεις μέρος σε μια κουβέντα με όλα τα καυτά θέματα πάνω στο φλερτ, την ανθρώπινη συμπεριφορά και την προσωπική εξέλιξη περνώντας εκπληκτικά την ώρα σου, τότε το Apla+Andrika είναι η παρέα που έψαχνες.

Μαζί θα γελάσουμε, θα μιλήσουμε για θέματα όπως δεν μιλούν πουθενά και θα αναλύσουμε ζητήματα της καθημερινότητας μας με τρόπο που θα μας βελτιώσει και θα μας κάνει να ξεχαστούμε.

Το Apla+Andrika είναι κάτι σαν τις διακοπές που θέλεις να κάνεις με τους κολλητούς σου γνωρίζοντας πως οι στιγμές που θα περάσεις μαζί τους θα μείνουν αξέχαστες.

Χωρίς σενάριο, περιορισμούς ή λογοκρισία, ο Σπύρος, ο Χρήστος και ο Θέμης θα σου κάνουν παρέα κάθε εβδομάδα από κάθε πλατφόρμα για να μπορείς να απολαμβάνεις και εσύ την ανδροπαρέα όπως σε βολεύει. Δες το σημερινό video με θέμα την προσέγγιση και περιμένουμε τα σχόλιά σου.

Γνώρισέ μας από κοντά (Δωρεάν Συνεδρία). Δες εδώ.

Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Ανδρικής Εξέλιξης. Δες εδώ.

Στείλε τις απορίες σου και θα απαντήσουμε άμεσα. Επικοινώνησε εδώ.

Διάβασε το βιβλίο ”Άνδρας Αξίας”. Παράγγειλέ το εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.