”Παιχνίδι” (game) και Αποπλάνηση: μια Γρήγορη Εισαγωγή

Παιχνίδι (game) είναι το προσωπικό μοντέλο έκφρασης επιθυμιών και διεκδίκησης της ικανοποίησής τους.

Παιχνίδι Και Αποπλάνηση

Η αποπλάνηση μιας γυναίκας σε σεξουαλική συνεύρεση είναι συνάρτηση πολλών παραγόντων. Η έλξη, το συναίσθημα και η άρση των σεξουαλικών ενοχών είναι μόνο μερικοί από τους παράγοντες που μπορεί να ισχύουν. Σε αυτό το άρθρο θα επιχειρήσω μια γρήγορη εισαγωγή στη γυναικεία ψυχολογία και στο βασικό μοντέλο του παιχνιδιού της αποπλάνησης.

Αρχικά, το παιχνίδι είναι απλό. Δείχνεις σε μια γυναίκα ότι σου αρέσει και διαχειρίζεστε τις δυναμικές. Δες το video που ακολουθεί για να μάθεις πως:

Το ”Παιχνίδι” (game) Της Απολάνησης

Παιχνίδι (game) είναι το προσωπικό μοντέλο έκφρασης επιθυμιών και διεκδίκησης της ικανοποίησής τους. Πρόκειται για μια εξωτερίκευση (outer game) της εσωτερικής μας πραγματικότητας (inner reality – inner state).

Στην σεξουαλική αποπλάνηση, ως παιχνίδι (game) ορίζουμε το να εκφράζουμε το ποίοι είμαστε και ποίες είναι οι επιθυμίες μας. Ταυτόχρονα να καθοδηγούμε (leading) την γυναίκα στην διαδικασία ικανοποίησης των επιθυμιών μας.

Όπως έχει διαπιστωθεί, στις περισσότερες περιπτώσεις ο λόγος που μας έχει οδηγήσει στο να αναζητάμε τρόπους επιτυχίας με τις γυναίκες μέσα σε μεθόδους, είναι ότι μέσα από έναν περιοριστικό κοινωνικό προγραμματισμό (social conditioning), μεταξύ άλλων :

(α) έχουμε μεγαλώσει με ένα αμφισβητούμενο self-worth

(β) πιστεύουμε ότι για να είναι μια γυναίκα μαζί μας πρέπει να της αποδείξουμε ότι είμαστε καλοί κ ότι πληρούμε τις προϋποθέσεις της και,

(γ) κρίνουμε τις γυναίκες ώς αγνές ή τσούλες ανάλογα με την έκφραση της σεξουαλικότητας τους.

Τα Παραπάνω Με Τη Σειρά Τους Μας Οδηγούν: αποπλάνηση

(α) στην αυτοαμφισβήτηση της προσωπικής μας αξίας, στην μερική έλλειψη ή και παντελή απουσία αυτοπεποίθησης και στην αναζήτηση επιβεβαίωσης σε εξωτερικά ερεθίσματα.

(β) στην προσμονή κάποιας αποδοχής (seeking approval) από την γυναίκα για να αισθανθούμε καλύτερα και να μπορέσουμε να προχωρήσουμε άνετα την διαδικασία μαζί της. Θεωρούμε δηλαδή ότι σε κάποιον τομέα υστερούμε και προσπαθούμε να παρουσιάσουμε μια ψεύτικη εικόνα που πιστεύουμε λανθασμένα ότι είναι αποδεκτή και θα μας οδηγήσει στα επιθυμητά αποτελέσματα.

(γ) στην λανθασμένη πεποίθηση ότι η γυναίκα που εκφράζει και απολαμβάνει την σεξουαλικότητά της με τρόπο απελευθερωμένο είναι τσούλα και αυτή η πεποίθηση οδηγεί, αφενός μεν τους άντρες να αντιμετωπίζουν τις απελευθερωμένες γυναίκες ως τσούλες, αφετέρου δε τις γυναίκες να φορούν το κοινωνικό προσωπείο της ”ηθικής” και ”αγνής” κοπέλας (βλέπετε και madonna/whore complex).

Inner State

Στην αρχή λοιπόν το inner state μας (inner reality – η ψυχολογία μας) δεν είναι σε καλό επίπεδο και έχουμε προφανώς ανάγκη από :

(α) ”εικονική εξωτερίκευση” δηλαδή ”fake outer game” για να εκφράσουμε τον εαυτό μας και τις επιθυμίες μας και να διεκδικήσουμε την ικανοποίησή τους και

(β) αλλαγή προς το καλύτερο της εσωτερικής μας πραγματικότητας δηλαδή αυτοβελτίωση (inner game).

Η Γυναικεία Φύση Και Ψυχολογία Της Αποπλάνησης

αποπλάνηση

Βασικό τμήμα της προσωπικής μας αυτοβελτίωσης, τόσο στον τομέα των γυναικών όσο και σε άλλους τομείς της ζωής μας, είναι και η αλλαγή των προσωπικών μας πεποιθήσεων που μας περιορίζουν (limiting beliefs) και η αλλαγή των λανθασμένων πεποιθήσεων (false beliefs) τα οποία μας οδηγούν στο να ερμηνεύουμε τις εξωτερικές καταστάσεις με τρόπο μη εποικοδομητικό.

Βασικό τμήμα της προσωπικής μας αυτοβελτίωσης, τόσο στον τομέα των γυναικών όσο και σε άλλους τομείς της ζωής μας, είναι και η αλλαγή των προσωπικών μας πεποιθήσεων που μας περιορίζουν (limiting beliefs) και η αλλαγή των λανθασμένων πεποιθήσεων (false beliefs) τα οποία μας οδηγούν στο να ερμηνεύουμε τις εξωτερικές καταστάσεις με τρόπο μη εποικοδομητικό.

Σημαντικό κομμάτι σε ό,τι αφορά την αποπλάνηση είναι τα ”λανθασμένα πιστεύω” που έχουμε για τις γυναίκες και τα οποία προέρχονται από την κοινωνική καθοδήγηση (social conditioning).

Δες εδώ το επεισόδιο από το ελληνικό podcast του Apla+Andrika για την αλλαγή στον τρόπο σκέψης που σου χρειάζεται.

Αν και θα αναφερθούμε εκτενέστερα σε άλλο άρθρο στο συγκεκριμένο θέμα, ως μια σύντομη εισαγωγή στην γυναικεία φύση και ψυχολογία θα αναφέρουμε τα ακόλουθα:

(α) Η φύση δεν νοιάζεται για μόδες, κεράσματα, όμορφες λέξεις και φλέρτ. Την φύση την ενδιαφέρει η διαιώνιση των ισχυρών ειδών και αυτό επιτυγχάνεται με το ζευγάρωμα των ισχυρών γονιδίων. Στις γυναίκες έχει ανατεθεί από τη φύση ο ρόλος της επιλογής και κυοφορίας του ισχυρού γονιδίου και της ανατροφής και προστασίας του απόγονου (μάνα).

Είναι προγραμματισμένη από την φύση να αναζητά ένα πανίσχυρο αρσενικό για να βρεί πανίσχυρο γονίδιο για να δημιουργήσει απογόνους με πανίσχυρο γονίδιο και στη συνέχεια να εξασφαλίσει την προστασία των απογόνων μέχρι να είναι ικανοί να αυτοπροστατευτούν.

Οι Ασυνείδητοι Μηχανισμοί Της Γυναίκας

Για αυτό το λόγο η γυναίκα είναι εφοδιασμένη από την φύση με τους ακόλουθους αρχέγονους ενστικτώδεις ασυνείδητους μηχανισμούς:

(αα) να εντοπίσει ένα πανίσχυρο αρσενικό (screening for the Alpha Male)

(αβ) να αποκτήσει τον έλεγχο του αρσενικού για να τον μετατρέψει σε προστάτη των απογόνων (Betaizing the Alpha Male)

(β) Οι γυναίκες είναι συναισθηματικά πλάσματα. Έχουν διαφοροποιημένο τρόπο εγκεφαλικής λειτουργίας με διαφορετική εμπλοκή του συναισθηματικού τμήματος τους εγκεφάλου. Είναι συναισθηματικά πλάσματα που λατρεύουν να ζουν στο συναίσθημα απολαμβάνοντας κάθε είδους συναίσθημα.

Δεν τους ενδιαφέρει αν είναι αρνητικό ή θετικό αρκεί να βιώνουν συναισθηματική φόρτιση. Χωρίς συναίσθημα νιώθουν πεθαμένες και μισούν οτιδήποτε τους ηρεμεί, περιορίζει ή μπλοκάρει τη συναισθηματική φόρτιση.

(γ) Όλες οι ψυχοσυναισθηματικά υγιείς γυναίκες απολαμβάνουν και αναζητούν το σεξ, αν όχι περισσότερο, το ίδιο όσο και οι άντρες. Η σεξουαλική απόλαυση είναι κίνητρο της φύσης για να αναπαράγονται τα είδη. Στο θέμα της σεξουαλικής απόλαυσης, άντρας και γυναίκα είμαστε ισότιμοι.

Η κοινωνική ηθική όμως έχει προγραμματίσει (social conditioning) τις γυναίκες να νιώθουν ενοχές (ASD) για την αναζήτηση της σεξουαλικής απόλαυσης και τις αναγκάζει να κρύβουν τις σεξουαλικές τους επιθυμίες. Γι’ αυτό και  η αποπλάνηση είναι θέμα άρσης των ενοχών.

Το Βασικό Μοντέλο Του ”Παιχνιδιού” Της Αποπλάνησης

Οι γυναίκες αποπλανιούνται σε σεξουαλική συνεύρεση, από έναν άντρα που θα τους προκαλέσει έλξη, θα τις διεγείρει σεξουαλικά και θα χαλαρώσει τις σεξουαλικές ενοχές τους.

Οι γυναίκες νιώθουν έλξη για έναν άντρα που έχει αξία και τους διεγείρει τον συναισθηματισμό τους, νιώθουν σεξουαλική διέγερση μέσω συναισθηματικής και βιολογικής διέγερσης και νιώθουν τις ενοχές τους να χαλαρώνουν όταν νιώσουν ότι δεν θα κριθούν ως ανήθικες ή τσούλες.

Δεν θα επιτρέψουν στον εαυτό τους να αφεθεί στη σεξουαλική διέγερση αν δεν νιώσουν έλξη και αν δεν νιώσουν εμπιστοσύνη ότι δεν θα κριθούν. Δεν θα επιτρέψουν να τους προκαλέσει συναισθηματική και βιολογική διέγερση ένας άντρας που δεν εκπέμπει αξία. Δεν θα λειτουργήσει η αποπλάνηση.

Δεν θα νιώσουν άνετα αν αντιληφθούν την αξία του άντρα ως πολύ μεγαλύτερη από την δική τους, καθώς λόγω του ενστίκτου τους για έλεγχο του αρσενικού (betaizing instict) θα νιώσουν αδυναμία να τον ελέγξουν και να τον μετατρέψουν σε προστάτη των απογόνων.

Παιχνίδι Και Αποπλάνηση : Φάσεις

Με βάση τα παραπάνω, οι βασικές φάσεις στο παιχνίδι και την αποπλάνηση, οι οποίες θα αναλυθούν εκτενέστερα σε επόμενα άρθρα, είναι οι ακόλουθες :

ΕΛΞΗ

(α) επίδειξη Αξίας
(β) αίσθηση άνεσης για την αξία του άντρα
(γ) συναισθηματική διέγερση
(δ) επίδειξη αμοιβαίου ενδιαφέροντος

ΑΝΕΣΗ – ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ

(α) αίσθηση άνεσης στην συντροφιά του άντρα
(β) αίσθηση άνεσης για την σεξουαλικότητα τους
(γ) αίσθηση συναισθηματικής επαφής
(δ) αίσθηση σιγουριάς ότι δεν θα εγκαταλειφθούν

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΠΑΦΗ

(α) συναισθηματική και βιολογική διέγερση
(β) αίσθηση άνεσης για την διέγερσή τους
(γ) χαλάρωση των γυναικείων ενοχών
(δ) χαλάρωση του μηχανισμού αντίστασης της τελευταίας στιγμής

Τέλος, δες το βίντεο για το πως θα χτίσεις ενα δικό σου πλάνο σωστής προσέγγισης.

Κλείνοντας, ως Seduction Game μπορούμε να ορίσουμε το προσωπικό μας μοντέλο έκφρασης του ποιοι είμαστε. Επίσης ποιές είναι οι επιθυμίες μας.  Ταυτόχρονα πώς να καθοδηγήσουμε (leading) τη γυναίκα μέσα από τις παραπάνω φάσεις με στόχο την ικανοποίηση των επιθυμιών μας.

Οι όροι με τους οποίους θα δημιουργήσουμε το προσωπικό μας Seduction Game είναι ζήτημα προσωπικής αυτοβελτίωσης. Στη συνέχεια όποιοι πρόσθετοι όροι, μπορούν να τελειοποιήσουν το παιχνίδι της αποπλάνησης και να απογειώσουν τα ερωτικά μας αποτελέσματα.

Αν θέλεις να μάθεις πώς να κατακτήσεις το παιχνίδι της αποπλάνησης, δες εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.