Κόψε το Πορνό

πορνό

Ξέρεις πόσοι άντρες είναι εθισμένοι στο πορνό;

Ίσως πιστεύεις ότι είναι λίγοι.

Ίσως πάλι ξέρεις ότι η πραγματικότητα είναι δυστυχώς διαφορετική.

Γιατί όμως είναι κακός ο εθισμός στο πορνό;

Τυπικά, δεν κάνεις κάτι κακό.
Αντιθέτως, πλέον πρόκειται για μία αρκετά απενοχοποιημένη, ένοχη, απόλαυση.
Είναι όμως έτσι;

Μήπως στην πραγματικότητα όταν βιώνεις κάτι τόσο σημαντικό, όπως ο ερωτισμός μέσα από την οθόνη σου χάνεις την πραγματική αξία;

Σήμερα ο Θέμης έχει τις απαντήσεις όπως αυτές προκύπτουν από την εμπειρία αλλά και από έρευνες που έχουν γίνει πάνω στο θέμα.

Είναι αποδεδειγμένο ότι επηρεάζει την ζωή σου το να είσαι εθισμένος στο πορνό.

Μελέτες δείχνουν ότι δημιουργούνται συμπτώματα και τα κυριότερα είναι ότι, αν είσαι εθισμένος στο πορνό απευαισθητοποιείς τον εαυτό σου στις πραγματικές γυναίκες.

Δίνει στον άνδρα νέα στάνταρ ομορφιάς που στην φυσιολογική ζωή συναντάς πιο δύσκολα.

Ακόμα και αν συναντήσεις μία γυναίκα που είναι πολύ όμορφη για εσένα, δεν την διεκδικείς.

Άλλο ένα σύμπτωμα είναι ότι η ικανοποίηση με πορνό ταινίες ρίχνει την αυτοπεποίθηση σου.

Κάποια άλλα συμπτώματα που εμφανίζονται είναι χαμηλά επίπεδα ενέργειας, έλλειψη συγκέντρωσης, σεξουαλικό άγχος, πρόωρη εκσπερμάτωση, σεξουαλική δυσλειτουργία.

Επίσης η κλιμάκωση σε ολοένα και πιο σκληρά είδη πορνό σε κάνει να πιστεύεις ότι αυτή είναι μία φυσιολογική σεξουαλική διέγερση.

Δες το video στο κανάλι μας στο YouTube.

Μείνε μέχρι τέλος του βίντεο, αποδέξου την πρόκληση του Θέμη και γράψε μας στα σχόλια πώς σου φάνηκε η εμπειρία.

Μην ξεχνάς ότι την αξία σου την ορίζεις εσύ και σίγουρα αξίζεις πολύ περισσότερα από το να σπαταλάς τον χρόνο σου μπροστά από μια οθόνη.
Πάρε την ζωή σου στα χέρια σου και επένδυσε το χρόνο σου κατάλληλα.
Ξεκίνα από εδώ

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.