Κράτα το State σου ψηλά: 7 συνήθειες που καταστρέφουν τη διάθεσή σου

Το να βγεις από το σπίτι έχοντας όρεξη, είναι το σχετικά πιο εύκολο κομμάτι. Το να διατηρήσεις ωστόσο αυτή τη θετική ενέργεια καθ’ όλη τη διάρκεια που βρίσκεσαι έξω, είναι λίγο πιο δύσκολο κομμάτι. Ειδικά όταν θες να προσεγγίζεις συνεχώς γυναίκες. Πως γίνεται λοιπόν να διατηρείς το state σου, για όλη τη βραδιά που είσαι ένα κλαμπ και θες να προσεγγίζεις γυναίκες;

Σε προηγούμενο άρθρο, έγινε εισαγωγή της λέξης state. Δηλαδή το να νιώθεις ευδιάθετος, να έχεις ενέργεια και να έχεις όρεξη όταν βγαίνεις έξω (π.χ. σε ένα κλαμπ). Υπάρχουν 7 συνήθειες που πρέπει να αποφύγεις, ώστε να μπορείς να διατηρείς το λεγόμενο state:

Η απάντηση είναι ΑΠΛΗ.

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕ!

Βγες με το φίλο σου και απλά περάστε όσο πιο ωραία γίνεται μαζί, μέσα στο κλαμπ.
Μην κάθεσαι απλά σε μια γωνία με το ποτό σου και απλά κοιτάς τις κοπέλες στα γύρω τραπέζια. Συζήτησε με το φίλο σου, γελάστε, χορέψτε. Απλά περάστε ωραία! Δεν έχετε βγει για να κάθεστε στο τραπέζι και να κοιτάζετε απλώς δεξιά-αριστερά. Όταν μάλιστα περνάς ωραία, αυτό φαίνεται αμέσως στους τριγύρω. Και θα δεις πως τότε, οι κοπέλες θα αρχίσουν να κοιτάνε προς το μέρος σας. Το 95% των αντρών που βγαίνουν σε κλαμπ/μπαράκια, απλά κάθονται και πίνουν το ποτό τους κοιτάζοντας. Μπορείς εύκολα να ξεχωρίσεις και μάλιστα περνώντας πολύ καλύτερα έτσι!

Είναι ένας απόλυτα φυσιολογικός τρόπος για να κρατήσεις ψηλά τη διάθεσή σου! Αυτό αυτόματα δείχνει στους τριγύρω και ειδικά στις γυναίκες, πως είσαι ένας πολύ cool τύπος, κοινωνικός, που ξέρει να διασκεδάζει και τα έχει καλά με τον εαυτό του. Από εκεί και πέρα, θα σου είναι πολύ πιο εύκολο να προσεγγίσεις γυναίκες που σου αρέσουν στα τριγύρω τραπέζια. Και μάλιστα, θα παίρνεις πάντοτε πολύ καλύτερες αντιδράσεις από αυτό που περίμενες, όταν είσαι σε state. Tότε θα αρχίζεις να προσεγγίζεις όλο και περισσότερες γυναίκες, με πολύ θετικά αποτελέσματα!

Ωστόσο υπάρχουν κάποιες συμπεριφορές  που θέλεις να αποφύγεις, καθώς μπορούν αμέσως να ρίξουν την διάθεσή σου (το state σου) :

1) Το να φεύγεις από το σημείο που κάθεσαι και να κάνεις γύρους μέσα στο κλαμπ, ψάχνοντας για τις “πιο ωραίες” γυναίκες εκεί μεσά. Αντί αυτού, με το που μπεις στο μαγαζί, ξεκίνα μια απλή κοινωνική-διασκεδαστική συζήτηση με όποιον δεις μπροστά σου. Μπορεί να κρατήσει και απλά λίγα δευτερόλεπτα. Θα δεις ότι μετά θα νιώθεις πολύ πιο χαλαρός/κοινωνικός/ευδιάθετος.

2) Το να μιλάς συνεχώς με το φίλο σου, για τις γυναίκες που υπάρχουν τριγύρω. Όπως για το πια είναι πιο ωραία, το ποιος θα πάει να μιλήσει πρώτος, το τι θα πεις αν πας να μιλήσεις σε κάποια… Όλα αυτά, θα αυξήσουν τρομερά το άγχος προσέγγισής σου, με αποτέλεσμα στο τέλος να μην μιλήσεις σε καμία.

3) Το να κάνεις συνέχεια τα ίδια πράγματα. Όταν πας και μιλάς σε κάποια γυναίκα, μην λες συνέχεια τα ίδια πράγματα. Προσπάθησε να ανοίξεις τη συζήτηση, με κάτι καινούργιο/διαφορετικό. Μη μιλήσεις πάλι για τα ίδια βαρετά θέματα.

4) Το να βλέπεις μια γυναίκα που σου αρέσει και να βρίσκεις συνέχεια δικαιολογίες για να μην πας να της μιλήσεις. Όπως π.χ. το ότι μιλάει συνέχεια στις φίλες της, το ότι χορεύει συνέχεια, το ότι είναι συνέχεια με το κινητό στο χέρι κτλ.

5) Το να πηγαίνεις στην τουαλέτα, πριν μιλήσεις καν σε κάποιον μέσα στο μαγαζί! Αυτό θα αυξήσει το άγχος σου τρομερά, ακόμα και στο να μιλήσεις απλά κοινωνικά με κάποιον.

6) Το να παραγγείλεις ποτό, πριν καν μιλήσεις με κάποιον μέσα από το μαγαζί. Θα σου φαίνεται αυτόματα, όλο και πιο περίεργο το να πας και να μιλήσεις απλά σε κάποιους άλλους και ειδικά σε μία γυναίκα που σου αρέσει.

7) Το να προσεγγίζεις γυναίκες χωρίς την αυτοπεποίθηση ότι θα έχεις το αποτέλεσμα που θες, ειδικά όταν πιέζεις τον εαυτό σου για να πας να μιλήσεις σε κάποια.

Το να πηγαίνεις και να μιλάς με γυναίκες, είναι απλά κάτι το διασκεδαστικό, κοινωνικό και απολύτως φυσιολογικό! Διασκέδασε το λοιπόν κάθε φορά που είσαι έξω. Όταν είσαι το πάρτυ όλες θέλουν να συμμετέχουν σε αυτό !

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.