Ρούχα, Κούρεμα, Ξύρισμα και Φύγαμε : Η Αληθινή Περίπτωση Αλλαγής του Χριστόφορου!

Ρούχα, Κούρεμα, Ξύρισμα και Φύγαμε!

Στο σημερινό video ο Θέμης σας παρουσιάζει στιγμές από την εμπειρία που έζησε ένας άνθρωπος που μας εμπιστεύθηκε, ήρθε στην Αθήνα από την Θεσσαλονίκη για να κάνει τα πρακτικά μαθήματα μαζί μας και βγήκε ο καλύτερός του εαυτός.

Ο Χριστόφορος, αφού πήγε για ψώνια με τον Θέμη και επέλεξαν κάποια outfits που ταιριάζουν στο σωματότυπο και την προσωπικότητα του Χριστόφορου, του προσφέραμε και την εμπειρία του ανδρικού κουρείου.

Ο Χριστόφορος παρουσιάζει ελαφρά αραίωση στα μαλλιά του, κάτι που επηρεάζει πολλούς άνδρες στο κομμάτι της αυτοπεποίθησής τους, καθώς όπως και να το κάνουμε, η εμφάνισή μας παίζει ρόλο.

Με την βοήθεια του επαγγελματία κουρέα καταλήξαμε στο κατάλληλο κούρεμα για το κεφάλι του Χριστόφορου και παράλληλα φρεσκάραμε το μούσι του δίνοντας τόνωση σε γραμμές που κολακεύουν το σχήμα του προσώπου του.

Η εμπειρία ενός ανδρικού κουρείου με κούρεμα και ξύρισμα, είναι κάτι που κάθε άνδρας μπορεί να απολαύσει, είτε έχει πολλά μαλλιά είτε όχι, καθώς όλες οι τρίχες του προσώπου μας και όσες έχουμε στο κεφάλι μας αλλά και το δέρμα μας κατά το ξύρισμα, χρειάζονται την περιποίηση που τους αξίζει.

Τέλος θα δείτε κάποια πλάνα από το πως ο Χριστόφορος εκμεταλλεύτηκε το νέο του look και κοινωνικοποιήθηκε περισσότερο από ότι συνηθίζει, ξεπερνώντας το αρχικό άγχος, γνώρισε κόσμο στο δρόμο και στο μπαρ και μάλιστα κάνοντας και γνωριμίες με ωραίες παρουσίες που θέλησαν να τον γνωρίσουν καλύτερα και έτσι του πρόσφεραν το τηλέφωνό τους.

Ο Χριστόφορος είναι ένας εκπληκτικός τύπος, ο οποιός αν και στην αρχή ήταν διστακτικός προς τις αλλαγές που προτείναμε, όντας θετικός ως άνθρωπος, μας άκουσε και το αποτέλεσμα δικαίωσε και αυτόν και εμάς.

Ο Χριστόφορος παρακολούθησε το πρόγραμμα academy για το οποίο μπορείς να ενημερωθείς εδώ.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Κάποια χαρακτηριστικά του προσώπου του μαθητή μας είναι επεξεργασμένα με blur ώστε να προστατέψουμε την ταυτότητά του. Ο Χριστόφορος δεν έχει εμπειρία με το να βρίσκεται μπροστά σε κάμερες και φυσικά δεν είχε κάποιο script ή οδηγίες για το τι θα πει. Οι αποκρίσεις του Χριστόφορου αφέθηκαν χωρίς επεξεργασία ή επιρροή – ακριβώς δηλαδή όπως τις σκέφτηκε και τις είπε
– ακόμα και όταν ήταν διστακτικός, με άγχος ή με υπερένταση – με σκοπό να περάσει απολύτως στον θεατή, όσο είναι δυνατόν από την κάμερα, η αυθεντικότητα των απαντήσεών του και η αίσθηση της εμπειρίας του ανθρώπου που λαμβάνει μέρος σε ότι διοργανώνουμε.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ευχαριστούμε τον Χριστόφορο που δέχθηκε να καταγράψουμε κάποιες στιγμές από ότι έζησε και τον ευχαριστούμε που μας εμπιστεύθηκε για να τον βοηθήσουμε να γίνει κοινωνικότερος. Αλλά κυρίως, τον ευχαριστούμε που έγινε φίλος μας και μέλος της οικογένειας του Men Of Style για πάντα.

 

Μπορείς να δεις τον Θέμη μαζί με Χρήστο & Σπύρο και στην εκπομπή Apla + Andrika, το πρώτο ελληνικό podcast αποκλειστικά για τον Άνδρα. Δες εδώ.

Αν Σου Άρεσε Το Video 

κούρεμα

Στείλε τον σε κάποιον φίλο σου που πιστεύεις πως θα τον βοηθήσει ,σεχτικά με κούρεμα, στυλ και εξωτερική εμφάνιση γενικά. Φυσικά αν θες να δεις και άλλα κάνε Subscribe στο κανάλι μας πατώντας εδώ.

Επίσης μπορείς να μας ακολουθήσεις στα παρακάτω μέσα:

FB 
INSTAGRAM 
NEWSLETTER
TWITTER 
RSS 

Δες το σε HD 1080. Και με υπότιτλους!

Κάνε follow στο instagram @menofstyle.gr ή πατώντας εδώ.

Κοινωνικoποίηση Και Φλερτ Σε Μια Μικρή Πόλη

Ο Θέμης μεγάλωσε σε μια μικρή πόλη, αντιμετωπίζοντας τις δυσκολίες που αυτό σημαίνει από άποψη κοινωνικοποίησης.

Όταν βρέθηκε στην μεγάλη πρωτεύουσα, η διαδικασία του να γνωρίσει ανθρώπους, δεν θα μπορούσε παρά να είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Με όπλο το πείσμα του και τον πληθωρικό χαρακτήρα του, ο Θέμης κατάφερε να μετατραπεί, όχι μόνο σε έναν εκπληκτικά επικοινωνιακό με το περιβάλλον του Άνδρα αλλά και έναν πολύτιμο συνεργάτη του Men Of Style, εξελισσόμενος μέσα από τα προγράμματα εκπαίδευσής του.

Στους μήνες εκπαίδευσης που πέρασε σε coaching level, ο Θέμης έχει βοηθήσει δεκάδες ανθρώπους να εξελιχθούν και να έρθουν σε επαφή με τον καλύτερό τους εαυτό.

 

Κούρεμα, Grooming Και Ό, τι Άλλο Χρειάζεσαι

κούρεμα, grroming

Ξέρεις ότι είναι δική σου ευθύνη η αυτοβελτίωσή σου. Από τη μια, όλα εξαρτώνται από ένα πρώτο βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Από την άλλη όμως σε ό, τι αφορά τους ανθρώπους, είναι όλα υποκειμενικά.

Τη στιγμή λοιπόν που θα νιώσεις έτοιμος να βελτιώσεις τις ικανότητες σου στο φλερτ έχεις πολλές επιλογές. Όχι μόνο στο κούρεμα ή στα ρούχα. Σε όλα τα επίπεδα της προσωπικής σου βελτίωσης.

Με τη δική σου πρωτοβουλία και με τη δικές μας συμβουλές θα αξιοποιήσεις αυτές τις ικανότητες στο έπακρο!

Γνώρισε τον Θέμη από κοντά (Δωρεάν Συνεδρία). Δες εδώ.

Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Ανδρικής Εξέλιξης. Δες εδώ

Στείλε τις απορίες σου και θα απαντήσουμε άμεσα. Δες εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Έχασες τον κωδικό σου? Εισήγαγε το όνομα χρήστη ή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σου. Θα λάβεις ένα σύνδεσμο για να δημιουργήσεις έναν νέο κωδικό πρόσβασης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.