Ρούχα, Κούρεμα, Ξύρισμα και Φύγαμε : Η Αληθινή Περίπτωση Αλλαγής του Χριστόφορου!

Στο σημερινό video ο Θέμης σας παρουσιάζει στιγμές από την εμπειρία που έζησε ένας άνθρωπος που μας εμπιστεύθηκε, ήρθε στην Αθήνα από την Θεσσαλονίκη για να κάνει τα πρακτικά μαθήματα μαζί μας και βγήκε ο καλύτερός του εαυτός.

Ο Χριστόφορος, αφού πήγε για ψώνια με τον Θέμη και επέλεξαν κάποια outfits που ταιριάζουν στο σωματότυπο και την προσωπικότητα του Χριστόφορου, του προσφέραμε και την εμπειρία του ανδρικού κουρείου.

Ο Χριστόφορος παρουσιάζει ελαφρά αραίωση στα μαλλιά του, κάτι που επηρεάζει πολλούς άνδρες στο κομμάτι της αυτοπεποίθησής τους, καθώς όπως και να το κάνουμε, η εμφάνισή μας παίζει ρόλο.

Με την βοήθεια του επαγγελματία κουρέα καταλήξαμε στο κατάλληλο κούρεμα για το κεφάλι του Χριστόφορου και παράλληλα φρεσκάραμε το μούσι του δίνοντας τόνωση σε γραμμές που κολακεύουν το σχήμα του προσώπου του.

Η εμπειρία ενός ανδρικού κουρείου με κούρεμα και ξύρισμα, είναι κάτι που κάθε άνδρας μπορεί να απολαύσει, είτε έχει πολλά μαλλιά είτε όχι, καθώς όλες οι τρίχες του προσώπου μας και όσες έχουμε στο κεφάλι μας αλλά και το δέρμα μας κατά το ξύρισμα, χρειάζονται την περιποίηση που τους αξίζει.

Τέλος θα δείτε κάποια πλάνα από το πως ο Χριστόφορος εκμεταλλεύτηκε το νέο του look και κοινωνικοποιήθηκε περισσότερο από ότι συνηθίζει, ξεπερνώντας το αρχικό άγχος, γνώρισε κόσμο στο δρόμο και στο μπαρ και μάλιστα κάνοντας και γνωριμίες με ωραίες παρουσίες που θέλησαν να τον γνωρίσουν καλύτερα και έτσι του πρόσφεραν το τηλέφωνό τους.

Ο Χριστόφορος είναι ένας εκπληκτικός τύπος, ο οποιός αν και στην αρχή ήταν διστακτικός προς τις αλλαγές που προτείναμε, όντας θετικός ως άνθρωπος, μας άκουσε και το αποτέλεσμα δικαίωσε και αυτόν και εμάς.

Ο Χριστόφορος παρακολούθησε το πρόγραμμα academy για το οποίο μπορείς να ενημερωθείς εδώ :
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Κάποια χαρακτηριστικά του προσώπου του μαθητή μας είναι επεξεργασμένα με blur ώστε να προστατέψουμε την ταυτότητά του. Ο Χριστόφορος δεν έχει εμπειρία με το να βρίσκεται μπροστά σε κάμερες και φυσικά δεν είχε κάποιο script ή οδηγίες για το τι θα πει. Οι αποκρίσεις του Χριστόφορου αφέθηκαν χωρίς επεξεργασία ή επιρροή – ακριβώς δηλαδή όπως τις σκέφτηκε και τις είπε
– ακόμα και όταν ήταν διστακτικός, με άγχος ή με υπερένταση – με σκοπό να περάσει απολύτως στον θεατή, όσο είναι δυνατόν από την κάμερα, η αυθεντικότητα των απαντήσεών του και η αίσθηση της εμπειρίας του ανθρώπου που λαμβάνει μέρος σε ότι διοργανώνουμε.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ευχαριστούμε τον Χριστόφορο που δέχθηκε να καταγράψουμε κάποιες στιγμές από ότι έζησε και τον ευχαριστούμε που μας εμπιστεύθηκε για να τον βοηθήσουμε να γίνει κοινωνικότερος. Αλλά κυρίως, τον ευχαριστούμε που έγινε φίλος μας και μέλος της οικογένειας του Men Of Style για πάντα.

 

Mη ξεχάσεις να κάνεις SUBSCRIBE στο κανάλι μας. Είναι δωρεάν και είναι σημαντικό για εμάς.

Επίσης μπορείς να μας ακολουθήσεις στα παρακάτω μέσα:

FB : http://www.facebook.com/MenOfStylegr
INSTAGRAM : http://www.instagram.com/MenOfStyle.gr
YOUTUBE: http://www.youtube.com/MenOfStyleGreece
NEWSLETTER : https://www.menofstyle.gr/newsletter
TWITTER : http://www.twitter.com/Men_Of_Style_Gr
RSS : https://www.MenOfStyle.gr/feed

**————————-**
Δες το σε HD 1080 – Διαθέσιμοι υπότιτλοι / Captions Available

**————————-**

Ο Θέμης μεγάλωσε σε μια μικρή πόλη, αντιμετωπίζοντας τις δυσκολίες που αυτό σημαίνει από άποψη κοινωνικοποίησης.

Με όπλο το πείσμα του και τον πληθωρικό χαρακτήρα του, ο Θέμης κατάφερε να μετατραπεί, όχι μόνο σε έναν εκπληκτικά επικοινωνιακό με το περιβάλλον του Άνδρα αλλά και έναν πολύτιμο συνεργάτη του Men Of Style, εξελισσόμενος μέσα από τα προγράμματα εκπαίδευσής του.

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.