Το Μεγαλύτερο Πρόβλημα στο Φλερτ (και τι να Κάνεις)

Πρόβλημα Στο Φλερτ; Δες Πως Θα Το Διαχειριστείς

Το μεγαλύτερο πρόβλημα στο φλερτ και ίσως αυτό που θα στοιχειώσει και την σχέση αν και εφόσον φτάσει εκεί, είναι το πόσο πολύ την θες.

Ή μάλλον, το ότι δείχνεις ότι την θες απεγνωσμένα και αυτό είναι ίσως να μη το καταλαβαίνεις.

Και σήμερα θα το λύσουμε.

Γιατί αισθάνεσαι πώς όσο πιο πολύ την θες, τόσο πιο πολύ πονάει η απόρριψη.

Και ναι, η απόρριψη στο φλερτ πονάει, αλλά γιατί όμως;

Γιατί νοιώθουμε ότι η ευτυχία μας εξαρτάται από το αν θα κάνουμε κάτι με την γυναίκα που μας αρέσει;

Τι είναι όμως αυτό τελικά που καθιστά την αξία μας σημαντική; Το πώς αισθανόμαστε εμείς για αυτήν ή εάν κάποια μας απορρίψει;

Και σε ποιο σημείο χάνουμε τον έλεγχο και απλά μας παρασύρει η υπερπροσπάθεια;

Ο Απόλυτος Οδηγός Φλερτ Για Τους Άντρες Είναι εδώ.

κανένα πρόβλημα στο φλερτ

Ένας από τους πιο άμεσους και αποτελεσματικούς τρόπους για να εξελιχθείς και να αποκτήσεις μια καθημερινότητα που θα την απολαμβάνεις στο έπακρο, είναι το να εισάγεις το φλερτ στη ζωή σου.

Για αρκετούς άντρες στις μέρες μας, το φλερτ φαίνεται βουνό. Πολλοί νιώθουν ότι το φλερτ είναι κάτι δύσκολο ή ακόμα και ξένο για εκείνους. Και αυτό είναι λογικό.

Σε μια εποχή που τα social media έχουν ανακηρυχθεί Βασιλιάς της Επικοινωνίας και έχουν αντικαταστήσει σε μεγάλο βαθμό την προσωπική επαφή.

Σε μια καθημερινότητα που τρέχει με τρελούς ρυθμούς, το να φλερτάρει κάποιος σε καθημερινή βάση μπορεί να μην αποτελεί προτεραιότητα.

Ωστόσο, υπάρχουν πολλά που μαθαίνει και κερδίζει κάποιος φλερτάροντας. Και πραγματικά, όσους ανθρώπους έχουμε γνωρίσει που ξεκίνησαν να φλερτάρουν περισσότερο, μας έχουν επιβεβαιώσει αυτό που ξέραμε: Το φλερτ είναι υγεία.

Επιπλέον, το φλερτ αποτελεί βιολογική και συναισθηματική ανάγκη του ανθρώπου, καθώς χωρίς αυτό δεν θα μπορούσε να αναπαραχθεί το είδος.

Επίσης, δεν θα απολαμβάναμε την αποδοχή, τη στοργή, την προσοχή και την αγάπη που τόσο έχουμε ανάγκη.

Επομένως, είναι πολύ σημαντικό να αντιληφθούμε ότι χωρίς το φλερτ, η ζωή μας δεν έχει την ίδια αξία.

Γράψε μας στα σχόλια για το μεγαλύτερο πρόβλημα στο φλερτ που έχεις αντιμετωπίσει με τις γυναίκες.

Κι αν αναρωτιέσαι τι είναι αυτό που μπορείς να κάνεις ώστε να λύσεις αυτό το πρόβλημα μια και καλή και να εκτοξεύσεις τα αποτελέσματά σου με τις γυναίκες που γνωρίζεις, ώστε να μη χάνεις ευκαιρίες, τότε μην διστάσεις να έρθεις σε επικοινωνία μαζί μας εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.