Ανδρική Υπόθεση: Τι Πρέπει να έχει ένας Άνδρας Αξίας!

Υπάρχουν κάποια πράγματα που είναι πολύ πρακτικά ή απλά βοηθούν το στυλ και την καθημερινότητα. Αυτά είναι κάποια από τα βασικότερα για έναν άνδρα.

Τι Πρέπει Να Έχει Ένας Άνδρας Αξίας

Στις μέρες μας, ένας άνδρας που ξεχωρίζει από τους άλλους είναι ο Άνδρας Αξίας. Σε αυτό το άρθρο θα σου προτείνουμε 18 πραγματα που θεωρούμε ότι πρέπει να διαθέτει ένας Άνδρας Αξίας προκειμένου να αποκτήσει την ποιότητα και τα αποτελέσματα που θέλει στη ζωή του.

Και φυσικά όταν λέμε να είσαι ένας Άνδρας Αξίας, δεν εννοούμε πως με το να κάνεις κάποια συγκεκριμένα πράγματα γίνεσαι αυτόματα ένας τέτοιος άντρας.  Άνδρας Αξίας είναι κάτι που είσαι, όχι κάτι που κάνεις. Ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα ωστοσο θα αποκτήσεις μεγαλύτερες ευκαιρίες στη ζωή σου και θα ανεβάσεις το βιοτικό σου επιπεδο.
Πριν ξεκινήσουμε, κάτι που οπωσδήποτε πρέπει να έχεις προκειμένου να γίνεις ένας Άνδρας Αξίας είναι το βιβλίο “Άνδρας Αξίας: Πώς να Βάλεις Τάξη στο Χάος του Σύγχρονου Φλερτ”. Αγόρασε το εδώ.

#1. Τουλάχιστον Ένα Κοστούμι, Με Τις Αντίστοιχες Κάλτσες Και Ζώνη

κοστούμι

Είναι περιττό να το αναλύσουμε! Ένα καλό κοστούμι για τις επίσημες εμφανίσεις σου είναι δεδομένο ότι είναι απαραίτητο.

Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σου χρειαστεί, αν δεν το απαιτεί η δουλειά σου, αλλά όταν αυτό συμβεί – θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο.

 #2. Ένα Ζευγάρι Καλά Μαύρα Παπούτσια Που Πρέπει Να Έχει Ένας Άνδρας Αξίας

μαύρα παπούτσια

Ένα (τουλάχιστον) ζευγάρι καλά παπούτσια μαύρου χρώματος είναι απαραίτητα για να τα ταιριάξεις με το καλό κοστούμι.

Μαζί με το ρολόι, τα παπούτσια είναι από τα κυριότερα κομμάτια ντυσίματος που πρέπει να προσέχεις πάνω σου, σαν Άνδρας Αξίας.

#3. Εργαλεία, Ταινία, WD40 Και Zip Ties

εργαλέια

Δεν νοείται ένας Άνδρας Αξίας που να μην μπορεί να κάνει έστω κάποιες μικροεπισκευές, όταν χρειαστεί.

Από τη μια πλευρά, λένε ότι τα εργαλεία κάνουν τον μάστορα, κάτι που μπορεί τελικά να μην ισχύει. Όμως ένα πλήρες σετ εργαλείων, θα σε βοηθήσει απίστευτα όταν χρειαστεί να κάνεις έστω και τα βασικά.

#4. Δερμάτινο Πορτοφόλι Που Πρέπει Να Έχει Ένας Άνδρας Αξίας

πορτοφόλι

Οι άνδρες δεν χρησιμοποιούν πολλά αξεσουάρ. Τι σημαίνει αυτό; Πως ένα πορτοφόλι είναι απαραίτητο για να διατηρήσεις σε τάξη τα πράγματα σου και να ενισχύσεις το προφίλ σου.Ένα στιλάτο και καλής ποιότητας πορτοφόλι αρκεί για να βάλεις τα απολύτως χρήσιμα (δίπλωμα οδήγησης, χρήματα, κάρτες).

#5. Κολόνια

τι να έχεις ως άνδρας αξίας

Ένα καλό άρωμα είναι κάτι που μπορεί να σε κάνει ιδιαίτερα ελκυστικό. Αν θέλεις να κάνεις την διαφορά με τις γυναίκες, εννοείται ότι τα απλά αποσμητικά δεν είναι αυτό που ζητάς. Υπάρχουν πάρα πολλές καλές κολόνιες από τις οποίες μπορείς να επιλέξεις. Ενδεικτικά μπορείς να δεις το βίντεο του Χρήστου με 6 αρώματα που πρέπει να δοκιμάσεις!

#6. Ρολόι

τι να έχει ένας άνδρας αξίας

Ένα ποιοτικό ρολόι είναι απαραίτητο αξεσουάρ που συνοδεύει το ντύσιμο ενός Άνδρα Αξίας και μπορεί να αναβαθμίσει το στιλ σου.

Ακόμα, δεν χρειάζεται να δώσεις μια περιουσία για να αγοράσεις ένα ποιοτικό ρολόι. Αρκεί να ταιριάζει στο στυλ σου και φυσικά να σου αρέσει.

#7. Γυαλιά Ηλίου

τι να έχεις ως άνδρας αξίας

Τα γυαλιά ηλίου εκτός από την συμβολή τους στο στιλ σου, προσφέρουν και προστασία από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου. Ένας Άνδρας Αξίας μπορείς να διαλέξει μέσα από πληθώρα σχεδίων, ώστε να επιλέξει το κατάλληλο σχέδιο που ταιριάζει στην προσωπικότητα σου.

#8. Ξυριστική Μηχανή

τι να έχει ένας άνδρας

Το ξύρισμα είναι μια από τις πιο συνηθισμένες ανδρικές δραστηριότητες. Μια καλή ξυριστική μηχανή θα σε βοηθήσει να κερδίσεις πολύτιμο χρόνο και να γλιτώσεις κοκκινίλες και ερεθισμούς.

Αν όμως είσαι πιο παραδοσιακός, τότε το παρακάτω βίντεο είναι για εσένα:

#9. Ανοιχτήρι Για Μπουκάλια Κρασιού

Μην χρησιμοποιείς το κλασσικό ανοιχτήρι των παππούδων μας για να ανοίξεις ένα μπουκάλι κρασί. Ένα στιλάτο ανοιχτήρι θα προσδώσει στιλ και θα σε κάνει να ξεχωρίσεις ακόμη και για κάτι τόσο απλό.

Βέβαια, είναι και εξαιρετικά πρακτικό. Αν έχεις βρεθεί ποτέ στην εκνευριστική θέση να θέλεις να ανοίξεις ένα μπουκάλι ως άνδρας και να μην έχεις ανοιχτήρι, τότε καταλαβαίνεις.

#10. Μια Ζυγαριά Ακριβείας
ζυγαριά

Δεν είναι και ό,τι καλύτερο να κοιτάμε την ζυγαριά κάθε λίγο και λιγάκι αλλά ανά διαστήματα χρειάζεται να κάνουμε έναν έλεγχο για να ξέρουμε που βρισκόμαστε.

Και όταν το κάνουμε, η ακρίβεια μετράει!

#11. Ένα Απίστευτο After Shave Που Πρέπει Να Έχει Ένας Άνδρας Αξίας

Το αίσθημα που έχουμε μετά από ένα ποιοτικό ξύρισμα, καθορίζεται σε μεγάλο βαθμό από το after shave.

Μην το αγνοείς. Με λίγα χρήματα μπορείς να βρεις ένα after shave που όχι μόνο θα κάνει πιο απολαυστική την διαδικασία του ξυρίσματος, αλλά θα βοηθήσει και το δέρμα σου.

#12. Ένα Πολύ Καλό Φακό

τι να έχει ένας άνδρας

Είτε συμβεί διακοπή ρεύματος είτε θέλεις απλά να ψάξεις κάτι στο υπόγειο που δεν έχει καλό φωτισμό, ο ποιοτικός φακός χρειάζεται στις δύσκολες στιγμές να δεις καλύτερα και να μην κάνεις κάποιο λάθος.

Ακόμα και αν τις περισσότερες φορές βρίσκεται στο συρτάρι.

#13. Καλώδια Για Το Αυτοκίνητο

να έχει ένας άνδρας

Απαραίτητο για κάθε οδηγό. Η χρήση τους είναι πολύ απλή. Ένα σετ καλώδια θα σε γλιτώσει από πολλούς μπελάδες και θα σε βοηθήσει να σώσεις την κατάσταση σε περίπτωση που μείνεις από μπαταρία.

#14. Αθλητικό Εξοπλισμό

αθλητικός εξοπλισμός

Ο άνδρας που σέβεται τον εαυτό του, διατηρεί την φυσική του κατάσταση.

Ο αθλητικός εξοπλισμός είναι απαραίτητος, είτε αυτό είναι ένα καλό σετ δρομικά παπούτσια, είτε ένα ποδήλατο, είτε κάποιο όργανο γυμναστικής, αρκεί φυσικά να τα χρησιμοποιείς τακτικά για τον ρόλο για τον οποίο προορίζονται και όχι ως κρεμάστρες.

#15. Bar Set

 bar set

Ένα shaker, παγοθήκη και λοιπά αξεσουάρ για να φτιάξεις τα δικά σου κοκτέιλ και να απολαύσεις το ποτό σου με στιλ στο σπίτι.

 #16. Συλλογή Βιβλίων

Μια καλή συλλογή βιβλίων λογοτεχνίας, αλλά και επιστημονικών ή άλλων βιβλίων είναι απαραίτητο να υπάρχει στο σπίτι ενός Άνδρα Αξίας (Εννοείται ότι πρέπει να τα έχεις διαβάσει!). Και φυσικά το βιβλίο που πρέπει οπωσδήποτε να έχεις μέσα σε αυτή τη συλλογή, είναι το Άνδρας Αξίας. Το πρόσφατο βιβλίο των ιδρυτών του Men Of Style και των Εκδόσεων Έσοπτρον που κυκλοφορεί σε όλα τα βιβλιοπωλεία, αλλά και μπορείς να το δεις εδώ !

#17. Τουλάχιστον Ένα Καλό Ποτό Στο Bar

Μαζί με το bar set, ένα καλό ποτό. Για παράδειγμα ένα καλό, ψαγμένο whisky είναι καλό να υπάρχει στο σαλόνι σου.

Ακόμα και αν δεν το έχεις ανοίξει ακόμα, μπορεί να γίνει μια καλή παρέα. Αρκεί να χρησιμοποιηθεί με μέτρο.

#18. Μια Αξιοπρεπή Βαλίτσα

τι να έχει ένας άνδρας

Μια στιλάτη βαλίτσα είναι πάντα χρήσιμη, είτε ταξιδεύεις για αναψυχή είτε για επαγγελματικούς λόγους.

Κλείνοντας, ο Άνδρας Αξίας γνωρίζει ποιος είναι και ξέρει τι θέλει από τη ζωή και δεν καθορίζεται απαραιτήτως από τα αντικείμενα που έχει.

Υπάρχουν όμως κάποια πράγματα, όπως προαναφέραμε, που μπορούν να δώσουν στην καθημερινότητά του στυλ και ποιότητα, αφού η διαφορά φάινεται στις λεπτομέρειες.

Αν έχεις να προτείνεις και εσύ κάτι χρήσιμο και πρακτικό, τότε μπορείς όπως πάντα να μας πεις την γνώμη σου.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Αν θέλεις να αναβαθμίσεις ως άνδρας το στυλ σου στο επόμενο επίπεδο, τότε δες εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.