10 Τρόποι για να Γίνεις Λιγότερο Ελκυστικός στις Γυναίκες

Υπάρχουν κάποιες συμπεριφορές που σε κάνουν να δείχνεις λιγότερο ελκυστικός. Διάβασε ποιες είναι και ξεκίνα τις αλλαγές.

Αν Δεν Θέλεις Να Γίνεις Λιγότερο Ελκυστικός Στις Γυναίκες

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους οι γυναίκες βρίσκουν ένα άντρα ελκυστικό, αλλά τις περισσότερες φορές επιλέγουν με διαφορετικά κριτήρια από αυτά που διαλέγουμε εμείς την σύντροφο μας.

Ακριβώς έτσι έχουμε και διαφορές σε όσα μας ξενερώνουν και μας κάνουν λιγότερο ελκυστικούς σε εκείνες.

Η εξωτερική εμφάνιση είναι σίγουρα ένα κριτήριο για εμάς. Για τις γυναίκες μετράει η εμφάνιση αλλά και ένα πλήθος άλλων παραγόντων.

Από τη μια καλό είναι να μην αξιολογούμε τους ανθρώπους από κάτι τόσο επιφανειακό. Από την άλλη όμως η έλξη ελιναι πολύ απρόβλεπτη. Μια γυναίκα βλέπει τους άλλους και βγάζει κάποια συμπεράσματα.

Όλα αυτά πώς σε επηρεάζουν;

Διάβασε και πάρε την ευκαιρία να αξιολογήσεις τον εαυτό σου. Είναι ένας τρόπος να έχεις μια ιδέα του πως σε βλέπουν οι γυναίκες και τί εντύπωση κάνεις στους άλλους.

Πριν προχωρήσεις όμως δες εδώ.

Συχνά τα ξεχνάμε μέσα στην σχέση, αφού επαναπαυόμαστε με τον καιρό και αδιαφορούμε για πράγματα που στην αρχή είχαμε συνέχεια στο μυαλό μας ενώ γνωρίζαμε την γυναίκα που μας άρεσε.

Βέβαια αυτό είναι κάτι που μπορεί να φθείρει την σχέση που ήθελες μαζί της και ίσως σου δημιουργεί προβλήματα στο μέλλον.

Θα πρέπει λοιπόν να διατηρούμε και να αυξάνουμε τις συμπεριφορές εκείνες που αποδεδειγμένα μας δείχνουν πιο ελκυστικούς και να μηδενίζουμε ή να ελαττώνουμε εκείνες που χαλάνε την εικόνα που έχει για μας η γυναίκα, εφόσον μας ενδιαφέρει να είμαστε μαζί της.

Πάμε να δούμε μαζί κάποιες συμπεριφορές που κάνουμε και μια μεγάλη μερίδα γυναικών πιθανών να ξενερώνει με αυτές.

#1. Δεν Έχεις Σωστούς Τρόπους Συμπεριφοράς
Και Έτσι Γίνεσαι Λιγότερο Ελκυστικός

Συχνά με την πάροδο του χρόνου μέσα σε μία σχέση χάνουμε τους τρόπους που είχαμε και ξεχνάμε ότι η γυναίκα που μας γνώρισε στην αρχή είχε από εμάς μία συγκεκριμένη εικόνα.

Την ίδια φαντάζομαι συμπεριφορά θα ήθελες να έχει και εκείνη, όπως ακριβώς στην αρχή που την γνώρισες ή τουλάχιστον στα βασικά θέματα να παραμένει ίδια, οπότε μην ξεχνάς να είσαι προσεκτικός με αυτά.

Οι γυναίκες παρατηρούν εύκολα τέτοιες αλλαγές συμπεριφοράς και βλέπουν κατά πόσο αλλάζεις μέσα στην σχέση.

Εν μέρει αυτό είναι φυσιολογικό για όλους μας και όσο περισσότερο γνωρίζεις την γυναίκα που σου αρέσει, εξοικειώνεσαι μαζί της και δεν κοιτάς τις λεπτομέρειες, αλλά φρόντισε να μην το παρακάνεις.

#2. Είσαι Αργόσχολος Ή Τεμπέλης Και Έτσι Γίνεσαι Λιγότερο Ελκυστικός

λιγότερο ελκυστικός στις γυναίκες

Δεν χρειάζεται να στο πει η γυναίκα, ούτε και εγώ φυσικά, ότι ένας άνδρας χωρίς ασχολίες δεν θα έχει τις ίδιες πιθανότητες να βρει ταίρι που θα μείνει μαζί του.

Η δουλειά, οι σπουδές ή οτιδήποτε κάνεις που σε βελτιώνει, δείχνει έναν άνδρα που προσέχει το μέλλον του και ξέρει να φροντίσει και τους γύρω του.

Με λίγα λόγια έχεις φιλοδοξίες.

Όπως καταλαβαίνεις, αν δεν κάνεις κάτι ήδη, φρόντισε να ξεκινήσεις οτιδήποτε, ακόμα και αν δεν σε ενθουσιάζει στην αρχή και αυτό είναι λογικό αφού ο οργανισμός σου έχει συνηθίσει να κάθεται ή να τεμπελιάζει, όμως στην συνέχεια μπορείς να ψάξεις για κάτι ποιοτικότερο που σε εκφράζει καλύτερα.

#3. Μιλάς Συνέχεια Στο Τηλέφωνο Ακόμα Και Σε Προσωπικές Σας Στιγμές

Είναι κατανοητό ότι κάποιες στιγμές χρειαζόμαστε το τηλέφωνο για να επικοινωνήσουμε για δουλειές και άλλα πράγματα που πρέπει να διευθετηθούν.

Όμως καλό είναι να αποφεύγουμε να το κάνουμε επανειλημμένα, χωρίς σπουδαίο λόγο, επειδή φαίνεται να αδιαφορούμε και στο τέλος γίνεσαι λιγότερο ελκυστικός στην γυναίκα που είναι μαζί σου.

Σύμφωνα με έρευνα στην Αμερική, τα τρία τέταρτα των γυναικών θεωρούν ότι να μιλάς στο κινητό σου σε ένα ραντεβού είναι λόγος για να διακόψουν μαζί σου την σχέση και να σε απορρίψουν, οπότε μην το παρακάνεις χωρίς σοβαρή αιτία.

#4. Η Τσιγκουνιά Θα Σε Κάνει Να Φαίνεσαι Αντιπαθής Αντί Για Ελκυστικός

Είναι ένα από τα θέματα που οι γυναίκες δίνουν μεγάλη προσοχή και φυσικά δεν θα ήθελες με τίποτα να φανείς τσιγκούνης.

Καταλαβαίνουν όλοι ότι οι καιροί είναι δύσκολοι, όμως αυτό δεν έχει να κάνει με τα λίγα χρήματα που αμείβεσαι ή τις πολλές υποχρεώσεις που έχεις και εσύ.
Αυτά είναι κατανοητά από μία γυναίκα και μπορεί να τα αντιληφθεί, αφού γνωρίζει τις συνθήκες.
Όμως το να βγαίνεις έξω, να βγάζεις μιζέρια και να χαλιέσαι για τις ακριβές τιμές ενός εστιατορίου δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις.

Η τσιγκουνιά δεν είναι μόνο θέμα ελκυστικότητας, αλλά κυρίως χαρακτήρα.

#5. Ντύσου Όπως Ένας Άντρας Ελκυστικός Και Όχι Άκομψα

Ένας ακόμα λόγος για να γίνεις λιγότερο ελκυστικός είναι να χαλάσεις την εμφάνιση σου με μία κακή επιλογή ρούχων που πιθανότατα δεν σου ταιριάζουν.

Οι γυναίκες (στην πλειοψηφία) δίνουν μεγάλη προσοχή στην εμφάνιση τους, αλλά εξίσου παρατηρούν και την εμφάνιση των ανδρών που τις συνοδεύουν.

Έτσι κάνε μία καλή εντύπωση από την πρώτη στιγμή που την γνωρίζεις, με ρούχα που είναι στο στυλ που σου πάει.

Δες πως να βελτιώσεις το καθημερινό σου στυλ στο βίντεο που ακολουθεί.

#6. Γίνεσαι Επιθετικός Και Απότομος

Απέφυγε να χαλιέσαι με το παραμικρό και να βρίσκεις αφορμή να ξεσπάσεις.

Μία γυναίκα που θα δει αλλαγή συμπεριφοράς από εσένα θα κοιτάξει να σε αποφύγει στο μέλλον, καθώς μπορεί να την τρομάζεις και δεν μπορεί να σε εμπιστευτεί.

Όσο ελκυστικός και να είσαι στα μάτια της, θα αρχίσει να αμφιβάλλει για σένα και τον χαρακτήρα σου, οπότε πρόσεχε τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι σε εσένα και στους γύρω σου.

#7. Δεν Απολαμβάνει Πλέον Το Σεξ Μαζί Σου Και Δεν Είσαι Ελκυστικός

Αν ακόμα δεν το γνωρίζεις, οι γυναίκες δίνουν μεγάλη σημασία στο σεξ και ίσως μεγαλύτερη από ότι φανταζόμαστε.

Όταν με τον καιρό κάνεις κάθε φορά τα ίδια και καταντάει ρουτίνα για αυτήν και για εσένα, να ξέρεις ότι η έλξη ανάμεσα σας πέφτει κατακόρυφα.

Μην κοιτάς μόνο να ικανοποιηθείς εσύ γιατί σύντομα θα το καταλάβει και θα χάσει κάθε ενδιαφέρον της, ενώ εσύ θα απορείς γιατί έχει ψυχράνει μαζί σου.

#8. Δεν Περιποιείσαι Τα Γένια Σου

λιγότερο ελκυστικός

Μπορεί να είναι μόδα ή πλέον να φεύγει, αλλά αυτό δεν έχει σημασία.

Λίγο μούσι μερικών ημερών σε κάνει να φαίνεσαι περισσότερο ελκυστικός στην κοπέλα σου, σύμφωνα με έρευνα που έγινε στην Αυστραλία πριν λίγα χρόνια.

Άλλωστε ταιριάζει σε μεγάλο μέρος του αντρικού πληθυσμού, οπότε μπορείς να το δοκιμάσεις και σε εσένα αρκεί να είναι περιποιημένο.

#9. Μυρίζεις Άσχημα

Φαντάζομαι ότι και για εσένα ισχύει κάτι ανάλογο όταν συναναστρέφεσαι με γυναίκες και θέλεις να μυρίζουν όμορφα.

Ένας άνδρας που δεν φοράει κάποιο αποσμητικό. Ή τα ρούχα του τυχαίνει να μυρίζουν, δεν φαίνεται και τόσο ελκυστικός εκείνη την στιγμή στην κοπέλα του.

Να είσαι καθαρός αξίζει περισσότερο από πολλά που έχουμε αναφέρει παραπάνω, όχι μόνο για την γυναίκα, αλλά για να νιώθεις και εσύ καλύτερα.

Μην ξεχνάς τους βασικούς κανόνες υγιεινής και κάτι παραπάνω.

#10. Είσαι Αναποφάσιστος

Η αποφασιστικότητα είναι ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό και αν περιμένεις συνεχώς η γυναίκα να παίρνει αποφάσεις για εσένα, τότε έχουμε μείον στο πηλίκο.

Δεν λέμε να προσπαθείς να επιβληθείς. Όμως η ικανότητα να ξέρεις τι θέλεις και όταν χρειάζεται να αναλαμβάνεις την ευθύνη. Είναι κάτι που θα σε βοηθήσει πάρα πολύ εκτός του φλερτ.

Τέλος, το να είσαι ελκυστικός δεν είναι πολύ δύσκολο. Στο χέρι σου είναι να αλλάξεις τη ζωή σου προς το καλύτερο και να προβάλλεις την αξία σου στο φλερτ.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Μάθε πως να διαχειρίζεσαι τις δυσκολές καταστάσεις, πάτα εδώ και βρες τις απαντήσεις που έψαχνες.

Βρες και διάβασε το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας εδώ.

Καλή συνέχεια

alex
author
Όταν η αυτοβελτίωση και η προσωπική ανάπτυξη γίνεται καθημερινότητα με πειθαρχία, πείσμα και επιμονή, τότε μπορείς όχι μόνο να αποκτήσεις ποιοτικές γυναίκες στη ζωή σου αλλά και να γίνεις instructor στην μοναδική Εταιρεία Ανδρικής Αυτοβελτίωσης στην Ελλάδα. Ο Αλέξανδρος, από μαθητής έγινε δάσκαλος και η πορεία του εμπνέει τους ανθρώπους που αναλαμβάνει.