Πώς της Εξομολογείσαι το Κόλλημά σου;

Σου αρέσει καιρό και θέλεις της εξομολογηθείς το κόλλημα σου; Διάβασε πώς να το κάνεις.

Ένας σοβαρός λόγος που οι άνδρες αποφεύγουμε να μιλήσουμε άνετα για το κόλλημα μας ή τα αισθήματα μας στην γυναίκα που μας αρέσει, δημιουργείται λόγω των σκέψεων που κάνουμε και φυσικά μας αγχώνουν πριν ακόμα εκτεθούμε απέναντι της.

Η αιτία που συμβαίνει αυτό βρίσκεται βαθύτερα μέσα στον καθένα μας και μπορώ με βεβαιότητα να σου πω, ότι κατά κύριο λόγο αφορά στην έκθεση μας σε παρόμοιες καταστάσεις στο παρελθόν.

Είναι ένας από τους πιο συνηθισμένους φόβους, όπως μπορείς να δεις στο παρακάτω βίντεο:

Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για ένα περίπλοκο θέμα, όσον αφορά την κάθε περίπτωση και αυτό γιατί υπάρχει η πιθανότητα να το έχεις αντιμετωπίσει ως τέτοιο, από όσο θυμάμαι και εγώ από προσωπική άποψη και εμπειρία.

Η κατάσταση που βρίσκεται το κόλλημα σου με την γυναίκα που θέλεις, υπάρχει η πιθανότητα να τραβάει υπερβολικά πολύ, επειδή δεν έχεις κάνει ακόμα καμία κίνηση για να την προσεγγίσεις ερωτικά.

Κάποιοι φτάνουν στο σημείο να γίνουν φίλοι και μετά από κάποια στιγμή να εκφραστούν, όμως αυτό μπορεί να επιφέρει μόνο δυσκολίες και να κάνει τα πράγματα περισσότερο περίπλοκα για εσένα, καθώς οι γυναίκες έλκονται από άνδρες που λαμβάνουν δράση, ρίσκο και παίρνουν πρωτοβουλίες για το πρώτο βήμα.

Άλλοι πάλι το θεωρούν ως βάση για να ξεκινήσουν τις πρώτες πιο προσωπικές επαφές μαζί της, πλην όμως παραγνωρίζουν όλα όσα αναφέραμε παραπάνω και καταλήγουν να σπαταλήσουν τις πιθανότητες τους για να γίνει κάτι άλλο μεταξύ τους.

Ας δούμε λοιπόν κάποιους απλούς τρόπους για την αλλαγή που μπορείς να επιχειρήσεις, σε σχέση με την γυναίκα που σκέφτεσαι εδώ και καιρό και θα ήθελες να είστε μαζί.

Με Ειλικρίνεια Γίνεσαι ο Άνδρας που Πάντα Ήθελες
Σου αρέσει καιρό και θέλεις της εξομολογηθείς το κόλλημα σου; Διάβασε πώς να το κάνεις.

Η σημασία που έχει για εσένα να είσαι σίγουρος για τις προθέσεις σου, τα συναισθήματα σου και να εκδηλώνεις στην γυναίκα το κόλλημα σου για αυτήν είναι πρωταρχικής σημασίας καθώς μπορούν να σε απελευθερώσουν από μια διαδικασία που σε έπνιγε και δεν ένιωθες καλά με τον εαυτό  σου.

Η γυναίκα επίσης ποτέ δεν θα δει με αρνητικό τρόπο μια ειλικρινή προσπάθεια σου για να την προσεγγίσεις ερωτικά, αρκεί να τηρήσεις τους κανόνες σεβασμού προς αυτήν, αλλά και αξιοπρέπειας προς τον εαυτό σου.

Να Είσαι Ευθύς Όταν Εξομολογείσαι το Κόλλημα σου
Σου αρέσει καιρό και θέλεις της εξομολογηθείς το κόλλημα σου; Διάβασε πώς να το κάνεις.

Η ευθύτητα και η απλότητα με την οποία ανοίγεις την καρδιά σου και τα συναισθήματα σου προς εκείνη που θεωρείς εκλεκτή, δεν πρέπει να παίζονται με κανόνες ερωτήσεων που θα προσπαθήσεις να εκμαιεύσεις την θετική ή όχι οπτική, με την οποία σε βλέπει.

Κάθε άνθρωπος έχει τις σκέψεις του και τα θέλω του, όμως καλό θα είναι να είσαι σίγουρος για όσα λες, χωρίς να σκέφτεσαι ένα βήμα μπρος και ένα βήμα πίσω, ανάλογα με τις διαθέσεις της και έτσι να δείχνεις αδύναμος.

Απέφυγε από την Αρχή την Φιλική Ζώνη
Σου αρέσει καιρό και θέλεις της εξομολογηθείς το κόλλημα σου; Διάβασε πώς να το κάνεις.

Πρέπει από την αρχή να ξεκαθαρίσεις στο κόλλημα σου ότι σε ενδιαφέρει σεξουαλικά και όχι φιλικά.

Ακόμη και αν καθυστέρησες λίγο, ποτέ δεν είναι αργά να το κάνεις πράξη και όπως ήδη αναφέραμε, μην ξεκινήσεις την προσέγγιση φιλικά, αντίθετα ξεκαθάρισε τον ρόλο σου απέναντι της.

Φλέρταρε την, κάνε τα κομπλιμέντα που θέλεις, πείραξε την για να ανεβάσεις την ένταση ανάμεσα σας και άγγιζε την συχνά, χωρίς να την προσβάλλεις με αυτό, αλλά από την άλλη δεν χρειάζεται να κάτσεις να ακούς τα προβλήματα της σαν να είσαι φίλος της, για κάποιον πρώην και οποιονδήποτε άλλον την φλέρταρε και σου ζητάει συμβουλές.

Βρίσκεστε για να περάσετε ευχάριστο χρόνο μαζί της και μην διστάσεις άμεσα να την φιλήσεις και να θέσεις το πλαίσιο του άνδρα προς γυναίκα.

Ακόμα, επειδή ποτέ δεν ξέρεις, αν της δείξεις πως την βλέπεις ερωτικά και όχι φιλικά, θα αποφύγεις πιθανά μεικτά σήματα, όπως μπορείς να δεις στο παρακάτω βίντεο:


Μην το Αναβάλλεις
Σου αρέσει καιρό και θέλεις της εξομολογηθείς το κόλλημα σου; Διάβασε πώς να το κάνεις.

Έχεις συνειδητοποιήσει το κόλλημα σου μαζί της, ξέρεις ότι αυτή η γυναίκα σε ενδιαφέρει σεξουαλικά οπότε δεν χρειάζεται κάτι άλλο να σκεφτείς.

Το ένστικτο σου αρκεί για να πας να της μιλήσεις, απλά και ανδρικά, χωρίς υπεκφυγές, άλλωστε δεν νομίζω να έχεις κακές προθέσεις για εκείνη, που να αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα για να μην κάνεις με άνεση την κίνηση σου και ο μόνος λόγος που φοβάσαι, είναι επειδή δεν έχεις εμπειρία σε παρόμοιες καταστάσεις.

Όμως από κάπου πρέπει να ξεκινήσεις, όπως ξεκίνησα και εγώ με τα λάθη, με τις αδυναμίες, με τα φάλτσα και μετά από καιρό θα τα σκέφτεσαι και θα γελάς, αλλά θα είσαι χαρούμενος απλά και μόνο από την προσπάθεια σου, καθώς αυτή θα είναι και η μεγάλη σου νίκη.

Οπότε άρπαξε την ευκαιρία ότι στέκεται δίπλα σου, κοίταξε την στα μάτια και πες της ότι σου αρέσει και ύστερα από αυτό θα νιώσεις πολλαπλά ωφελημένος και απελευθερωμένος.

Μην Επικεντρώνεσαι Συνέχεια στην Απόρριψη
Σου αρέσει καιρό και θέλεις της εξομολογηθείς το κόλλημα σου; Διάβασε πώς να το κάνεις.

Το μυαλό μας πολλές φορές είναι συνηθισμένο να στέκεται σε αρνητικά σενάρια και να αμφισβητεί την έκβαση και την κατάληξη της υπόθεσης με βάση πάντα το χειρότερο, ίσως επειδή έτσι μας έχουν νουθετήσει από όταν ήμασταν ακόμα μικρά παιδιά.

Και αν έχεις κολλήσει εσύ!

Η πραγματικότητα όμως είναι πολύ διαφορετική και η θετικότητα μπορεί να υπερκεράσει το άγχος και τις δυσκολίες σε κάποιες περιπτώσεις, χωρίς να σημαίνει ότι τα πάντα επιτυγχάνονται απλά και μόνο επειδή σκέφτηκες εσύ θετικά.

Η θετικότητα όμως, με την οποία αντιμετωπίζεις το κόλλημα σου, θα σε βοηθήσει να εκφραστείς καλύτερα, άρα να έχεις και περισσότερες πιθανότητες να κάνεις σχέση μαζί της και να σταθείς στην προσπάθεια σου.

Άλλωστε η μοναδική παράμετρος που μπορείς να επηρεάσεις και να βελτιώσεις μεταξύ του εαυτού σου και της γυναίκας, αντιλαμβάνεσαι πολύ καλά ποια είναι.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Είναι καλό να εκφράζεις τα συναισθήματα σου στη γυναίκα που σου αρέσει, εδώ θα βρεις οδηγίες, πώς να το κάνεις σωστά!

Οτιδήποτε χρειαστείς, θα με βρεις εδώ.

Να είσαι καλά

alex
author
Όταν η αυτοβελτίωση και η προσωπική ανάπτυξη γίνεται καθημερινότητα με πειθαρχία, πείσμα και επιμονή, τότε μπορείς όχι μόνο να αποκτήσεις ποιοτικές γυναίκες στη ζωή σου αλλά και να γίνεις instructor στην μοναδική Εταιρεία Ανδρικής Αυτοβελτίωσης στην Ελλάδα. Ο Αλέξανδρος, από μαθητής έγινε δάσκαλος και η πορεία του εμπνέει τους ανθρώπους που αναλαμβάνει.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.