Γιατί Είσαι Τυχερός που είσαι Άνδρας;

Είσαι τυχερός που είσαι άνδρας ακόμα και αν το να είσαι αρσενικό σημαίνει πόνο, πάλη και κακουχίες. Διάβασε στο άρθρο του Lord γιατί.

Είσαι Τυχερός Που Είσαι Άνδρας : Μάθε Γιατί

Είναι αλήθεια ότι οι γυναίκες είναι πιο προικισμένα όντα από εμάς τους άνδρες. Και πριν αρχίσεις να διαβάζεις με σκεπτικισμό, σκέψου το εξής:

Πόσες φορές δεν έχεις αντιληφθεί τις γυναίκες της παρέας να επικοινωνούν με τα μάτια;

Πως αντιλαμβάνονται τα συναισθήματα καλύτερα από ότι εμείς; Γιατί είναι ικανές να αντιλαμβάνονται την συναισθηματική σου κατάσταση καλύτερα από ότι εσύ την δική τους;

Μπορείς να κάνεις τα παραπάνω εσύ το ίδιο καλά με αυτές; Και κάτι τελευταίο. Γιατί είναι πιο αποφασισμένες όταν σε χωρίζουν, από ότι είσαι εσύ όταν χωρίζεις αυτές;

Οι απαντήσεις είναι απλές. Η φύση τις έκανε έτσι και η φύση μας έκανε έτσι. Είναι πιο συνειδητοποιημένες σαν όντα από την πρώτη στιγμή της γέννησής τους. Στο μυαλό τους, ο στόχος / σκοπός της ζωής τους είναι πιο καθαρός από την αρχή της αντίληψης του περιβάλλοντος. Από την άλλη εσύ πρέπει να μάθεις το περιβάλλον. Να καταλάβεις τον κόσμο, πως δουλεύει και τότε ίσως θα αρχίσεις να οραματίζεσαι τον στόχο σου.

Δες το παρακάτω επεισόδιο από το ελληνικό podcast του Apla+Andrika για την αξία των στόχων και την πειθαρχία που χρειάζεσαι για να τους πετύχεις.

Ο Άνδρας Γίνεται. Η Γυναίκα Γεννιέται.

Περίεργη εισαγωγή αλλά σου κέντρισα το ενδιαφέρον έτσι δεν είναι; Ο άνδρας γίνεται. Η γυναίκα γεννιέται. Η γυναίκα προστατεύεται από την φύση από την αρχή της ζωής της όντας προικισμένη στην συναισθηματική της νοημοσύνη.

Την κάνει απαραίτητη για την συνέχιση του είδους ως μητέρα που μεγαλώνει παιδί και την προστατεύει φέρνοντας δίπλα της, έτοιμο προς χειραγώγηση τον σημαντικά πιο αδύναμο εξελικτικά, άντρα.

Η κοινωνία επίσης, νομικά την στηρίζει ως αδύναμο φύλο, ως μητέρα, ως γυναίκα εργαζόμενη. Με αυτά τα όπλα και σε αυτά τα πλαίσια, είναι πολύ δύσκολο να αποτύχεις σαν άνθρωπος όταν είσαι γυναίκα.

ο άνδρας πρέπει να προσπαθήσει

Ο άνδρας από την άλλη πρέπει να βγει από μια διαδικασία. Η διαδικασία του άνδρα πάντα περιλαμβάνει πόνο. Λάθη, εμπειρίες και πόνο. Πρέπει να κάνει το πρώτο βήμα και να δεχθεί ή να διαχειριστεί την απόρριψη.

Πρέπει να κυνηγήσει τα πιο άγρια θηρία για να φέρει δέρμα για τα ρούχα της οικογένειας και κρέας για τη γυναίκα και τα παιδιά. Πρέπει να πολεμήσει για να προστατέψει τα κεκτημένα ή να μεγαλώσει την περιοχή που κυνηγάει. Πρέπει να πάρει το επιχειρηματικό ρίσκο γιατί αν μείνει στα λίγα, δεν θα έχει το κοινωνικό στάτους που πρέπει να έχει στη κοινωνία.

Πως Να Πετύχεις Ως Άνδρας

Σκέψου το λίγο. Για να είσαι επιτυχημένος ως άνδρας, πρέπει να πονάς, να θέτεις σε κίνδυνο τη ζωή σου και την περιουσία σου παίρνοντας ρίσκα και να σκοτώνεις άλλους άνδρες. Αδυναμία να το κάνεις αυτό εκλαμβάνεται ως αδυναμία του να είσαι σωστός άνδρας.

Δες εδώ ένα πολύ ενδιαφέρον βίντεο για όλα τα μαθήματα ζωής που θα ήθελα να ξέρω μικρότερος.

Η Θετική Όψη Των Πραγμάτων

οι άνδρες είναι τυχεροί

Ποιος σκέφτηκε αυτό το σύστημα; Και γιατί γράφει τότε στον τίτλο ότι είμαστε τυχεροί σαν άνδρες; Κρίνε εσύ αν είναι λάθος ή σωστό. Επειδή όμως στο Menofstyle.gr μας αρέσει να βλέπουμε την θετική άποψη των πραγμάτων θα σου πω το εξής.

Η πρακτική αξία του θηλυκού στο περιβάλλον των θηλαστικών, είναι η δυνατότητα να ελκύει το αρσενικό, να φέρει παιδιά, να τα μεγαλώσει. Τα έχει εξ ορισμού και τα πουλάει όπως μπορεί. Τα έχει από την αρχή και φθίνουν όσο μεγαλώνει σε ηλικία. Η αξία του αρσενικού δεν δίνεται και δεν χαρίζεται.

Τι σημαίνει όμως αξία; Δες παρακάτω.

Περνάει μέσα από τις μάχες, είτε είναι πόλεμος, είτε είναι κοινωνική αναγνώριση, είτε είναι απόρριψη. Μέσα από αυτές τις διαδικασίες δημιουργείται ένα Mindset, ένας τρόπος σκέψης που ξεχωρίζει τα παιδιά από τους άνδρες και στους τελευταίους δίνει τη δυνατότητα να ξεχωρίζουν αυτό που έχει αξία από αυτό που δεν έχει και αυτό που δίνει χαρά από αυτό που δεν δίνει.

επιτυχία

Τέλος, είναι σημαντικό να γνωρίζεις, αν ζηλεύεις την πρότερη αναφορά στα ταλέντα της γυναίκας, πως η διαδικασία του πόνου που περνάς όσο μεγαλώνεις σε αντίθεση με την αντίστοιχη «ευκολότερη ζωή» της γυναίκας, είναι αυτή που θα σε κάνει ευτυχισμένο άνδρα ακόμα και αν είσαι μόνος στη ζωή σου. Γιατί ένας εργένης 40 χρονών μπορεί να είναι ευτυχισμένος. Μια γυναίκα μόνη στα 40, πόσο ευτυχισμένη στοιχηματίζεις ότι είναι;

Θέλεις να αποκτήσεις τώρα αυτό που σου αξίζει στον ερωτικό τομέα; Μην χάνεις χρόνο. Δες αυτό.

Καλή συνέχεια

Spiros
administrator
Εκτός από επικοινωνιακός, ο Spiros είναι μια αξιόπιστη και φερέγγυα προσθήκη σε κάθε ομάδα, είτε έχει την ηγεσία είτε όχι. Η αποτελεσματική Διαχείριση Κρίσεων και η εξαιρετική διαχείριση της Πίεσης, που προκύπτουν από τα χρόνια εργασιακής του εμπειρίας σε απαιτητικό – ανταγωνιστικό περιβάλλον, εμπνέει την αίσθηση της επιτυχίας σε όλα τα μέλη της ομάδας .