Γιατί οι Άνδρες που Είναι Πρόκληση Είναι Ελκυστικοί

Γιατί οι Άνδρες που Είναι Πρόκληση Είναι Ελκυστικοί

Άνδρες Πρόκληση : Είναι Ελκυστικοί

Υπάρχει ένα συστατικό που είναι άκρως ελκυστικό και το διαθέτουν ελάχιστοι άνδρες. Είναι κάτι που σε κάνουν να αισθάνεσαι, το οποίο τους ανεβάζει αυτόματα στα μάτια σου και κάνει κάθε γυναίκα να τους θέλει.

Είναι αρκετά σπάνιο γιατί δεν πρόκειται για κάτι που κάνεις, ούτε καν για κάτι που είσαι. Πρόκειται για μια συνολική εντύπωση που δημιουργείται στο μυαλό μας και που προέρχεται από τον συνδυασμό διαφόρων χαρακτηριστικών.

πρόκληση

Μιλάω, φυσικά, για τους άνδρες που είναι πρόκληση για μια γυναίκα. Είναι εκείνοι που δεν θα κυνηγήσουν, αλλά θα διεκδικήσουν. Άνδρες που μας κάνουν να τους θέλουμε περισσότερο απ’ όσο μας θέλουν εκείνοι. Αυτοί που ξέρουν που στέκονται, έχουν μια ισχυρή προσωπικότητα και συνολικότερα βγάζουν μια αίσθηση αφθονίας στις γυναίκες και στην ζωή.

Είναι φανερό σε όλους γύρω τους ότι δεν τους λείπει κάτι. Όχι γιατί τα έχουν όλα, αλλά γιατί τα έχουν όλα μέσα τους.

Αν χρειάζεσαι λίγη ώθηση για να βάλεις στόχους ως άνδρας, αλλά και για να τους υλοποιήσεις, δες το παρακάτω επεισόδιο από το ελληνικό podcast του Apla+Andrika.

Είναι Σπάνιο Να Βρεις Τέτοιο Άντρα.

Γιατί; Γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι, άνδρες και γυναίκες, δεν έχουν τόση αυτοπεποίθηση όση χρειάζεται και βάζουν τον εαυτό τους χαμηλότερα από τους άλλους.

Το αποτέλεσμα; Νιώθουν ότι έχουν ανάγκη το άτομο του αντίθετου φύλου με το οποίο συναναστρέφονται και αρχίζουν να παρακαλούν.

Θα έμενες έκπληκτος με το πόσες φορές μου έχει συμβεί. Αντί να βάλω τον εαυτό μου στο επίπεδο που μου αξίζει και να θέσω τα δικά μου κριτήρια, χάνω την αυτοπεποίθηση μου και πιστεύω ότι αξίζω λιγότερα από τον άντρα που έχω απέναντί μου.

Το αποτέλεσμα είναι να νιώθω ότι τον έχω ανάγκη, να μην θέτω τα δικά μου κριτήρια και όρια και εν τέλει να τον κυνηγάω, ενώ ίσως να μην χρειαζόταν καν αυτό.

Αντίστοιχα, ως γυναίκα, όταν νιώθει ο άντρας ότι με έχει ανάγκη σε υπερβολικό βαθμό, σταματάει να είναι πρόκληση.

Δεν είναι απαραίτητα κάτι συγκεκριμένο που κάνει, είναι μια συνολική συμπεριφορά του και αυτό που εκπέμπει το οποίο δεν είναι ελκυστικό για εμένα.

Πόσες φορές όμως μου έχει συμβεί να συναναστρέφομαι με κάποιον άντρα ο οποίος είναι πρόκληση και να μην μπορώ να σταματήσω να τον σκέφτομαι;

Η αλήθεια είναι αρκετές.

Κάθε φορά που συναντάω έναν τέτοιο άντρα, νιώθω ότι έχει κάτι ενδιαφέρον και ότι θέλω να τον μάθω καλύτερα.

Ο Χρήστος έχει μιλήσει σε προηγούμενο βίντεο για τις συμπεριφορές που πρέπει να αποφεύγεις ώστε να γίνεσαι πιο ελκυστικός, ώστε να διατηρείς ψηλά την αξία σου.

Γιατί Όμως Μας Αρέσουν Οι Άνδρες Που Είναι Πρόκληση;

άνδρες πρόκληση

Αρχικά, γιατί μας δείχνουν ότι δεν είναι δεδομένοι. Δείχνουν ότι κάτι πρέπει να κάνει και η γυναίκα για να τους κατακτήσει και δεν κυνηγάνε μόνο εκείνοι. Αυτό είναι πολύ ελκυστικό χαρακτηριστικό, γιατί δείχνει ότι ο άντρας έχει την αυτοπεποίθηση και την δυναμική προσωπικότητα να υποστηρίξει τον εαυτό του. Η δική μου συμπεριφορά δεν επηρεάζει την η προσωπική του ηρεμία και ευτυχία.

Επιπλέον, δείχνει ότι έχει τα δικά του κριτήρια.

Ότι ξέρει ποιος είναι και τι αξίζει και ότι δεν κυνηγάει απελπισμένα όποια γυναίκα γνωρίσει. Αντίθετα, περιμένει κι εκείνος κάποια πράγματα από εκείνη. Την δοκιμάζει και εκείνος για να δει αν του κάνει. Αυτόματα, με κάνει να νιώθω ότι ανεβαίνει και η δικιά μου αξία, γιατί αν ταιριάξω και κάνω σχέση με έναν άντρα που έχει κριτήρια σημαίνει ότι έχω υψηλή αξία.

Τέλος, το πιο σημαντικό είναι το εξής: Οι άνδρες που είναι πρόκληση για εμάς μας δείχνουν αυτόματα ότι έχουν επιλογές και αφθονία στην ζωή τους.

Αυτό είναι ένα απίστευτα ελκυστικό χαρακτηριστικό, γιατί ένας άντρας που έχει επιλογές και επιλέγει εσένα φανερώνει τα δύο ακόλουθα πράγματα:

A) Πρώτον, ότι έχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να είμαι μαζί του, εφόσον τον επιλέγουν πολλές.

Η λογική είναι ότι εάν πολλές γυναίκες θέλουν έναν άντρα, τότε το πιθανότερο είναι ότι είναι κατάλληλος και για εμένα.

ελκυστικός άνδρας

B) Δεύτερον, ότι παρ’ όλο που έχει επιλογές και θα μπορούσε να έχει επιλέξει μια άλλη γυναίκα, επέλεξε εμένα.

Άρα θέλει πραγματικά να είναι μαζί μου και δεν το κάνει από ανάγκη.

Αυτός είναι και ο λόγος που οι άνδρες και οι γυναίκες αντίστοιχα που είναι πρόκληση είναι σπάνιο να βρεθούν.

Αλλά, εάν όλοι καταφέρναμε να φτάσουμε τους εαυτούς μας σε αυτό το επίπεδο και να νιώθουμε πλήρεις με όσα έχουμε ώστε να μην έχουμε ανάγκη κάποιο συγκεκριμένο άτομο και να μην κυνηγάμε, θα νιώθαμε πολύ πιο ευτυχισμένοι.

Όπως προανέφερα, το να γίνεις πρόκληση για μια γυναίκα δεν εξαρτάται από μια ατάκα που θα της πεις ή από ένα συγκεκριμένο στοιχείο που πρέπει να καλλιεργήσεις. Είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων.

Κυρίως εξαρτάται από το πόση αυτοπεποίθηση έχει ο καθένας μας και από το που βάζει τον εαυτό του.

Ο Θέμης έχει συζητήσει σε παλιότερο βίντεο τι μπορείς κι εσύ να κάνεις ώστε να γίνεις πρόκληση για μια γυναίκα:

Μη ρίχνεις τα κριτήριά σου, δεν αξίζει. Αξίζεις μια γυναίκα δίπλα σου που θα σου προσφέρει αυτά που θέλεις.

Εάν θες να μάθεις περισσότερα, δες εδώ.

Καλή συνέχεια

Eva
subscriber
Μέσα από τυχαίες συγκυρίες στη ζωή της η Εύα ήρθε σε επαφή με την επιστήμη γύρω από το φλερτ και τις σχέσεις μεταξύ των δύο φύλων, κάτι που την βοήθησε να εξελιχθεί και να δει τις ανθρώπινες σχέσεις τελείως διαφορετικά. Αυτό την ώθησε να έρθει σε επαφή με τον εαυτό της και να θελήσει να βοηθήσει κι άλλους ανθρώπους να βιώσουν την αλλαγή που βίωσε εκείνη. Η οπτική της γωνία βοηθάει τους άντρες που έρχονται στο Men Of Style να συνειδητοποιήσουν το πώς τους βλέπει μια γυναίκα, τι θέλουν οι γυναίκες και τελικά, το πώς μπορούν να γίνουν η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους. Μέσα από τα άρθρα της εκφράζει τη γυναικεία οπτική των καταστάσεων που διέπουν το φλερτ και τις σχέσεις μεταξύ των δύο φύλων.