Η Γυναίκα που θες, θα Καθορίσει τον Τρόπο του Φλερτ

Πρότυπα γυναικών. Tί αναζητάς;

Το φλερτ είναι μια μοναδική για τον καθένα  μας διαδικασία. Δεν φλερτάρεις με τον ίδιο τρόπο που φλερτάρει ο διπλανός σου.

Κανείς δεν φλερτάρει με τον ίδιο τρόπο. Μπορεί να ταιριάζεις λίγο περισσότερο με κάποιους αλλά ως εκεί. Καλά θα μου πεις, αυτό δεν έχει σημασία.

Μπορεί το κατά πόσο φλερτάρεις με τον ίδιο τρόπο με τον διπλανό σου να μην έχει σημασία, ο τρόπος που φλερτάρεις όμως, σίγουρα θα επηρεάσει το είδος των γυναικών που θα προσεγγίσεις.

Θυμάμαι πιο παλιά, έβγαινα έξω και κοιτούσα τον κόσμο να φλερτάρει. Δεν ήξερα πώς να το κάνω αποτελεσματικά οπότε, όπως καταλαβαίνεις, βίωνα συναισθήματα ζήλιας, θυμού και απογοήτευσης.

Μην αναλώνεσαι σε λάθος σκέψεις
Μην αναλώνεσαι σε λάθος σκέψεις

 

Αντί να αναρωτιέμαι πως το κάνουν και γιατί δεν μπορώ να το κάνω κι εγώ, αναλωνόμουν στο να σκέφτομαι ότι τέτοιου είδους άντρες είναι “περίεργοι”, ”κακά παιδιά”. Αντίστοιχα πίστευα ότι αυτές οι γυναίκες δεν ξέρουν με ποιον πάνε να μπλέξουν και ότι είναι απερίσκεπτες στο φλερτ.

Δες το βίντεο:

Φυσικά εγώ ήθελα μία καλή κοπέλα, που να λειτουργεί στους ρυθμούς μου, να σκέφτεται όπως εγώ, να έχει παρόμοια ενδιαφέροντα. Άσε που ήθελα να είναι όμορφη, καλή στο σεξ και νοικοκυρά. Εντάξει… Απλά τραγικό…

Το θέμα είναι ότι πολύς κόσμος σκέφτεται κατά αυτόν τον τρόπο και είναι αναμενόμενο. Ο τρόπος που μας μεγαλώνουν μπορεί να καθορίσει τον τρόπο που σκεφτόμαστε και φλερτάρουμε.

Σκέψου το λίγο. Μεγαλώνεις σε ένα σπίτι, χωρίς αδελφές και η μητέρα σου είναι μία παχουλή κυριούλα που ασχολείται μόνο με την κουζίνα και την καθαριότητα του σπιτιού. Είναι λογικό να σχηματίσεις μία αντίστοιχη εικόνα για τις γυναίκες που θες στη ζωή σου και στο φλερτ.

Φυσικά θα τρελαίνεσαι κάθε φορά που θα βλέπεις όμορφες, περιποιημένες γυναίκες στο δρόμο.

Αυτομάτως όμως θα σκέφτεσαι ότι αυτές δεν είναι για εσένα καθώς δεν ταιριάζουν στο προφίλ που έχεις στο μυαλό σου.

Αντίστοιχα, αν έχεις μεγαλώσει με πρότυπο μία γυναίκα που στολίζεται, βάφεται και περιποιείται τον εαυτό της αλλά δεν ασχολείται καθόλου με άλλα θέματα, η αναζήτηση σου θα είναι κάτι παρόμοιο.

φλερτ
Τί είδος γυναίκας ψάχνεις;

 

Φλερτ Και Τί Γυναίκα Θες

Α) Αν έχεις στο μυαλό σου ότι θες κάποια απλά για να περάσετε ευχάριστα λίγες ώρες ή μέρες, τότε ενστικτωδώς θα αντιδράσεις αρνητικά σε οποιαδήποτε δήλωση της που θα δείξει ότι θέλει κάτι πιο σταθερό.

Επίσης, αν η συμπεριφορά της είναι πολύ χαλαρή και μαζεμένη, δεν θα σε εξιτάρει τόσο ώστε να σου δώσει κίνητρο να συνεχίσεις να φλερτάρεις μαζί της.

Β) Αν από την άλλη, αυτό που έχεις στο μυαλό σου είναι ότι θες κάποια για κάτι σοβαρό, θα αντιδράσεις αντίστοιχα.

Αν λοιπόν, γνωρίσεις κάποια που είναι πιο ανοιχτή στο φλερτ, πιο κοινωνική και εκδηλωτική με τους άντρες, ίσως παρεξηγήσεις τα κίνητρα της και την απορρίψεις αμέσως.

 

Σωστός Τρόπος Σκέψης

φλερτ

Αναρωτήσου λοιπόν. Είναι αυτός ο σωστός τρόπος να σκέφτεσαι και να προσεγγίζεις γυναίκες; Αντιλαμβάνομαι ότι έχεις έναν απώτερο σκοπό όταν βγαίνεις έξω για να γνωρίσεις γυναίκες αλλά από κάπου πρέπει να ξεκινήσεις.

Αν πιστεύεις ότι θα γνωρίσεις την τέλεια γυναίκα με την πρώτη φορά, μάλλον είσαι πολύ γελασμένος ή θεωρείς ότι είσαι πολύ τυχερός.

Όπως με οτιδήποτε άλλο στη ζωή, χρειάζεται εμπειρία. Αν δεν έχεις συναναστραφεί με αρκετές γυναίκες για να μπορείς να καταλάβεις πως σκέφτονται ή λειτουργούν (όσο μπορεί να γίνει αυτό), δεν θα καταλάβεις ποτέ ποια είναι ιδανική για εσένα.

Είναι καλό λοιπόν, να έχεις ανοιχτό μυαλό όταν προσεγγίζεις άγνωστες γυναίκες. Δεν ξέρεις ποια έχεις απέναντί σου, ούτε τί σκέφτεται, ούτε τί μέρα είχε.

Αυτό που δείχνει, δεν είναι απαραίτητα αυτό το οποίο είναι. Μπορεί απλά να είναι η άμυνα της γιατί δεν της αρέσει να εκδηλώνεται με την πρώτη. Αν αντιδράσεις αρνητικά στις πρώτες δύο με τρεις κουβέντες που θα ανταλλάξετε, είναι σίγουρο ότι η συναναστροφή σας θα πάρει τον κατήφορο πολύ σύντομα.

Μην βγάζεις συμπεράσματα από μία πρώτη ματιά γιατί μπορεί να πέσεις πολύ έξω. Αυτό που έμαθα με τον καιρό είναι ότι κανείς δεν είναι απαραίτητα αυτό που δείχνει.

Βγες, φλέρταρε, γνώρισε γυναίκες, μάθε τες και μάθε από αυτές όσο περισσότερα μπορείς. Κράτα ανοιχτό μυαλό και σιγά σιγά θα δεις ότι θα αρχίσεις να γνωρίζεις γυναίκες που ταιριάζουν περισσότερο στα γούστα σου.

Αν θέλεις να γίνεις ακόμα καλύτερος στο φλερτ μπορείς να κοιτάξεις εδώ.

Απογείωσε την αξία σου στο φλερτ και όχι μόνο. Βρες το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας εδώ.

Καλή συνέχεια

 

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.