Οι needy συμπεριφορές που θα σε καταστρέψουν

Οι needy συμπεριφορές που θα σε καταστρέψουν

Για να είναι ένας άνδρας ελκυστικός, πρέπει να έχει αυτοπεποίθηση. Να κινείται με βάση τη δική του πυξίδα. Να μη δίνει σημασία στις απόψεις των άλλων, όχι από εγωισμό, αλλά επειδή ξέρει ποιος είναι και τι θέλει από τη ζωή του. Στην αντίθετη περίπτωση γίνεται needy και αναπτύσσει μη ελκυστικές συμπεριφορές.

Ο άνδρας που είναι needy, ακόμα και αν έχει μια καταπληκτική δουλειά ή έξυπνες ατάκες να πει, είναι απλά ένας ακόλουθος και θαυμαστής των γυναικών. Για αυτό και δεν πάει μακριά… Αντίθετα ο άνδρας με αυτοπεποίθηση, ακόμα και εάν στη ζωή του περνάει κάποια κρίση ή δυσκολία, θα χρησιμοποιήσει την ευκαιρία για να βελτιωθεί και να μάθει πράγματα, κάτι που θα τον κάνει πιο ευτυχισμένο και άρα και πιο επιτυχημένο με τις γυναίκες.

Αυτό που κρίνει το πόσο needy είναι κάποιος, έχει να κάνει με το πόση αξία δίνει στα σχόλια και την κριτική των άλλων. Όταν δηλαδή εκτιμάει τις αντιλήψεις των άλλων για τον ίδιο, περισσότερο από τις δικές του, τότε φυσικά θα συμπεριφέρεται με μη ελκυστικό τρόπο. Αν αντίθετα εκτιμά τις δικές του αντιλήψεις περισσότερο και μένει όσο γίνεται ανεπηρέαστος από τους άλλους, τότε θα είναι και πολύ πιο ελκυστικός στα μάτια των τρίτων.

Πέρα από την εμφάνιση, τα ρούχα, το lifestyle, που μετράνε μόνο προσωρινά, αυτό που σε κάνει ελκυστικό είναι το πόσο needy ή όχι είσαι, το πόσο επηρεάζεσαι από τις απόψεις των άλλων ή όχι.

Προσοχή όμως, δεν λέμε ότι πρέπει να αγνοούμε εντελώς τις απόψεις των άλλων, ή ότι θα πρέπει να τις απορρίπτουμε παντελώς. Κάτι τέτοιο είναι απολύτως προβληματικό και οδηγεί επίσης σε μη υγιείς συμπεριφορές. Αυτό που λέμε είναι ότι πρέπει να πιστεύουμε περισσότερο στις προσωπικές μας εκτιμήσεις για τον εαυτό μας παρά στων άλλων.

Το αν είσαι needy ή δείχνεις αυτοπεποίθηση εκφέρεται με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Πιο κάτω γράφουμε κάποια ενδεικτικά παραδείγματα. Και είμαστε σίγουροι ότι πολλά από αυτά θα σου φανούν γνώριμα…

 

Συμπεριφορές που δείχνουν neediness:

  • Καλείς μια γυναίκα πολλές φορές στο τηλέφωνο παρόλο που δεν σου απαντάει
  • Προσπαθείς να βρεις μια καταπληκτική ατάκα ή έξυπνο αστείο για να την εντυπωσιάσεις
  • Λες ψέματα για να παρουσιάσεις τον εαυτό σου καλύτερο ή πιο ελκυστικό
  • Κρύβεις τα ελαττώματά σου και δεν δέχεσαι καμία κριτική για τον εαυτό σου
  • Νιώθεις την ανάγκη να δείξεις κυρίαρχος, alpha male και ότι επιβάλλεσαι, γιατί φοβάσαι ότι αλλιώς θα σου πάρει τον αέρα

 

Συμπεριφορές που δείχνουν πραγματική αυτοπεποίθηση:

  • Αποδέχεσαι ότι αν μια γυναίκα δεν απαντήσει στις τηλεφωνικές κλήσεις σου, πιθανότατα δεν ήταν ούτως ή άλλως η σωστή γυναίκα για σένα
  • Εκφράζεις το σεξουαλικό-ερωτικό σου ενδιαφέρον άμεσα και με ευθύτητα
  • Δεν φοβάσαι μήπως φανούν τα ελαττώματά σου αλλά αποδέχεσαι ότι δεν είσαι τέλειος
  • Συμπεριφέρεσαι στις γυναίκες ως ίσους και έχεις προσωπικά στάνταρντ σχετικά με το ποιες γυναίκες θέλεις στη ζωή σου
  • Βελτιώνεις τον εαυτό σου για σένα τον ίδιο και όχι για να εντυπωσιάσεις τους άλλους.

 

Συμπεριφορές που είναι needy, θα τραβήξουν γυναίκες που είναι και αυτές needy. Αυτό στην ψυχολογία αναφέρεται ως «assortment effect» και αιτιολογεί γιατί ουσιαστικά έλκεις αυτόν τον τύπο ανθρώπου που είσαι κι εσύ.

Έτσι, αν στο παρελθόν επιδείκνυες συμπεριφορές που δείχνουν έλλειψη αυτοπεποίθησης και σκοπού, τότε σίγουρα θα είχες εμπλακεί σε δυσλειτουργικές σχέσεις και προβληματικές καταστάσεις.

Αν θες να σχετιστείς με καταπληκτικές γυναίκες που είναι ανοικτές, ειλικρινείς, ανεξάρτητες, τρυφερές και παθιασμένες πρέπει και εσύ να είσαι στο αντίστοιχο επίπεδο. Πρέπει να είσαι ένας ειλικρινής, ανοικτός, ευθύς και δυνατός άνδρας που πιστεύει στον εαυτό του, μπορεί να φροντίσει τον εαυτό του και είναι περήφανος για την ζωή που ζει. Και αν δεν ξέρεις πως γίνεται αυτό, έλα μαζί μας!

Για να ελκύεις γυναίκες δεν αρκεί να φαίνεσαι ελκυστικός, πρέπει και να είσαι ελκυστικός! Και ο μόνος τρόπος για αυτό είναι να είσαι ένας άνδρας που πιστεύει στον εαυτό του…

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.