Μήπως Παρα-είσαι «Καλό Παιδί»;

Μήπως παρα-είσαι «καλό παιδί»;

Μήπως Παραείσαι Καλό Παιδί ;

Είναι πολύ πιθανό να φταίει αυτό που δεν μπορείς να βελτιωθείς στο φλερτ. Βλέπεις υπάρχει ένα εγγενές πρόβλημα στο να είσαι το καλό παιδί: Δεν είναι sexy. Το καλό παιδί είναι προβλέψιμο, σταθερό και …βαρετό.

Κάθε φορά που κάποια κοπέλα ξεκινάει να περιγράφει τον σύντροφό της με το «Είναι καλό παιδί και…» να ξέρεις ότι ήδη έχει αρχίσει να τρέχει η αντίστροφη μέτρηση της σχέσης τους. Με τον όρο αυτό η κοπέλα δείχνει ότι θεωρεί πως έχει σχέση με κάποιον «κατάλληλο», που όμως δεν την ιντριγκάρει καθόλου.

Ποιο είναι το πρόβλημα με το να είσαι “καλό παιδί”; Δες το παρακάτω video.

Μην απελπίζεσαι όμως, το να είσαι «καλός» δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να είσαι ελκυστικός. Δεν σημαίνει ότι χρειάζεσαι να γίνεις ή να παριστάνεις το bad boy. Αρκεί εκτός από καλό παιδί να είσαι και cool τύπος.  Οι γυναίκες (αλλά και οι άνδρες) θέλουν σύντροφο που να τους ιντριγκάρει (αυτό που τα bad boys κάνουν με τόση επιτυχία). Αν λοιπόν μπορείς να το συνδυάσεις αυτό με σταθερότητα και ασφάλεια έχεις πραγματικά βρει τη χρυσή τομή.

Ποιο Είναι Το Πρόβλημα Όταν Παραείσαι Το Καλό Παιδί

Γιατί εδώ είναι που βρίσκεται το πρόβλημα με το να είσαι καλό παιδί. Το θέμα είναι πως δεν είναι κακό να είσαι καλό παιδί. Το θέμα είναι πως όταν καταλήγουν να χαρακτηρίζουν κάποιον «καλό παιδί» αυτό που υπονοείται είναι πως ο συγκεκριμένος δεν έχει κάτι άλλο να τον χαρακτηρίζει. Ότι είναι πολύ «επίπεδος» χωρίς αυτά τα πάνω-κάτω που κάνουν τους ανθρώπους μοναδικούς. Τα κακά παιδιά τουλάχιστον έχουν ένα ενδιαφέρον, μπορεί να μην είναι ευχάριστα, αλλά γεννούν συναισθήματα (θετικά ή αρνητικά).

Άρα αυτό που σου λείπει είναι αυτό το «κάτι». Αυτό που σε κάνει ξεχωριστό και διαφορετικό από τους υπόλοιπους, αυτό που σε κινητοποιεί, σου δίνει ρυθμό και σε κάνει ενδιαφέροντα τύπο.

Για να ξεχωρίσεις και να τα πας καλύτερα με μια γυναίκα που θες πολύ υπάρχει τρόπος.

Και αν νομίζεις ότι αυτό είναι κάτι με το οποίο είτε γεννιέσαι, είτε όχι, είσαι γελασμένος. Είναι κάτι που μπορείς να αποκτήσεις, αρκεί να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο. Ελεύθερο, ώστε να βρει αυτό που είναι μοναδικό δικό σου, το προσωπικό στυλ και συμπεριφορά που σου ταιριάζει και είσαι «εσύ».

Τι Μπορείς Να Κάνεις;

παραείσαι καλό παιδί

Και πως ξεκινάς να το κάνεις αυτό; Η αρχή μπορεί να γίνει κοιτώντας μέσα σου. Τα περισσότερα «καλά παιδιά» τείνουν να ορίζουν τους εαυτούς τους από τους περιορισμούς τους. Δεν μου κάνει εντύπωση, είναι πολύ ανακουφιστικό να λες στον εαυτό σου «μέχρι εκεί μπορώ να πάω, όχι παραπέρα».  Σε απελευθερώνει από την ευθύνη να ξεπεράσεις τα όριά σου και να αποτύχεις. Αν όμως δεν συμβιβαστείς με την πιθανότητα της αποτυχίας, δεν θα έχεις ποτέ καμία επιτυχία.

Κάτι ακόμα που ίσως κάνεις και χρειάζεται να αποφύγεις είναι να στοχεύεις σε πολύ μεγάλο εύρος. Αυτό που κάνει τα καλά παιδιά μη ελκυστικά είναι ότι προσπαθούν να ταιριάζουν με όλους πάντα. Και προκειμένου να το κατορθώσουν αυτό ελαχιστοποιούν τον αντίκτυπο που έχει η προσωπικότητά τους. Με τον ελάχιστο κοινό παρανομαστή όμως, δεν μπορείς να περιμένεις ότι θα είσαι αξιομνημόνευτος για τις γυναίκες.

Το να πάρεις ρίσκα και να είσαι διατεθειμένος να μην αρέσεις σε όλους είναι μια καλή συνέχεια. Το να ξέρεις ότι δεν μπορείς να τους έχεις όλους ικανοποιημένους, και το ότι με κάποιες θα ταιριάζεις και με κάποιες όχι, θα σε απελευθερώσει να είσαι ο πραγματικός σου εαυτός.

Να ξέρεις ότι υπάρχει η δυνατότητα να κάνεις μια γυναίκα να σε θέλει σαν τρελή. Δες αυτό το βίντεο.

Το άλλο πράγμα που μπορείς να έχεις κατά νου είναι ότι δεν χρειάζεται να είσαι τέλειος, πλούσιος ή όμορφος. Αυτό που χρειάζεται είναι να είσαι άνδρας, με τα καλά του και τα κακά του, με τον χαρακτήρα του, τα πάθη του, αυτά που του αρέσουν και αυτά που δεν του αρέσουν.

παραείσαι καλό παιδί

Όταν Παραείσαι Το Καλό Παιδί : Επίλογος

Σε καμία περίπτωση πάντως δεν χρειάζεται να δημιουργήσεις ένα «νέο εαυτό», ή να παριστάνεις κάτι που δεν είσαι (το «κακό παιδί»). Ο στόχος είναι να βγάλεις προς τα έξω τον πραγματικό σου εαυτό, χωρίς τους περιορισμούς και τις καλοσύνες του παρελθόντος.

Και όταν το καταφέρεις αυτό, θα είσαι έτοιμος να πας στο επόμενο επίπεδο. Μάθε εδώ περισσότερα.

Καλή συνέχεια

 

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.