Μυστικά που τρελαίνουν όμορφες γυναίκες που δείχνουν απρόσιτες – μέρος 3

Μυστικά που τρελαίνουν όμορφες γυναίκες που δείχνουν απρόσιτες – μέρος 3

Συνεχίζοντας από τα 2 προηγούμενα άρθρα, κλείνω με αυτό το μέρος 3 τα μυστικά που τρελαίνουν όμορφες γυναίκες που δείχνουν απρόσιτες και φτάνουμε σε ένα από τα πιο κομβικά σημεία της γνωριμίας, που έχει να κάνει με το μαγικό συστατικό για να εξελιχθεί σωστά η συζήτηση, εφόσον έχει γίνει η προσέγγιση.

  • Το Μυστικό για να πάει καλά η συζήτηση μετά την προσέγγιση

Η συζήτηση είναι το βασικό κομμάτι της γνωριμίας, για να νιώσει η άλλη άνετα μαζί σου, για να αρχίσει να νιώθει έλξη κα για να κλιμακώσεις σεξουαλικά, τη σωματική επαφή. Όσο καλύτερος γίνεις στη συζήτηση, τόσο περισσότερο θα τραβάς τον κόσμο – άρα και τις γυναίκες – προς το μέρος σου. Πώς θα το καταφέρεις όμως αυτό;

  1. Διασκέδασε με την κοπέλα. Είσαι εκεί για να διασκεδάσεις. Διασκέδασε μαζί της, να έχεις περισσότερη ενέργεια από αυτήν, πέρνα καλά. Διασκέδασε τον εαυτό σου πάνω απ’όλα. Έτσι δείχνεις πιο χαλαρός, πιο άνετος και χαλαρός και άνετος ενώ μιλάει με πολύ όμορφες γυναίκες, δείχνει κάποιος που έχει επιτυχία με τις πολύ όμορφες γυναίκες, οπότε και δεν τον αγχώνει η παρουσία τους.
  2. Μην επιτρέπεις να πέφτει η ενέργεια με βαρετές ερωτήσεις.Είναι αναπόφευκτο να γίνουν μερικές βαρετές ερωτήσεις κάποια στιγμή. Θα σε ρωτήσουν οι κοπέλες: “πού μένεις;” ή “έρχεσαι συχνά εδώ;” .. δώσε χιούμορ στις απαντήσεις σου, όπως “Μένω στην Αγία Παρασκευή, αλλά δε θα σου πω διεύθυνση γιατί μόλις σε γνώρισα και θα γυρίσω σπίτι μόνος μου απόψε:) δε σε εμπιστεύομαι ακόμα”, ή “παλιά ερχόμουν συχνά αλλά διέρρευσε και έρχονται γυναίκες για να με γνωρίσουν, οπότε έχω αραιώσει”.
  3. Γίνε απρόβλεπτος – κράτα ζωντανό το ενδιαφέρον της. Ξέχνα τη λογική όταν συζητάς με γυναίκες. Μην την επικαλείσαι. Χτύπησε την φαντασία της, τα συναισθήματά της. Πήγαινέ την στην παρέα σου, χόρεψε μαζί της, άνοιξε πολλά θέματα συζήτησης και πήγαινε από το ένα θέμα στο άλλο – αυτό δημιουργεί μία έντονη αίσθηση οικειότητας και ότι γνωρίζεις τον άλλον πολύ καιρό.
  4. ΠΑΝΤΑ να ηγείσαι της συζήτησης. Μην αφήνεις στη γυναίκα να ηγηθεί της συζήτησης ή και της γνωριμίας σας. Πάντα να είσαι αυτός που ηγείται της συζήτησης και να την κατευθύνεις εκεί που θέλεις εσύ αλλά και εσύ πρέπει να ηγηθείς της κλιμάκωσης της σωματικής επαφής. Η γυναίκα ΘΕΛΕΙ ο άντρας να ηγηθεί της κατάστασης αλλά και της γνωριμίας. Είναι ο ρόλος μας. Είναι ο ρόλος του αρσενικού. Όσο και αν έχουν ξεφύγει τα πράγματα και έχουν εξισωθεί τα δύο φύλα, αυτό δεν αλλάζει. Όταν λοιπόν βλέπεις ότι ρωτάει πολλές ερωτήσεις ή παίρνει τον έλεγχο του θέματος συζήτησης, πάρε πίσω τον έλεγχο. Είσαι εκεί να της μιλήσεις για να πας τη συζήτηση και τη γνωριμία εκεί που θέλεις ΕΣΥ!
  • Πρέπει να κλιμακώσεις τη γνωριμία! Είναι δική σου ευθύνη

Άφησα για το τέλος το πιο σημαντικό κομμάτι: Την κλιμάκωση μέχρι να καταλήξει στο κρεβάτι σου. Αυτό είναι κάτι που θα έπρεπε να είναι η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων μεταξύ σας, καθώς προχωράει η γνωριμία, αλλά για τους περισσότερους άντρες φαντάζει Γολγοθάς.

Πώς λοιπόν μπορείς να κλιμακώσεις σωστά;

  1. Οι γυναίκες θέλουν να είσαι εσύ αυτός που κλιμακώνει – θέλουν να νιώσουν τη σιγουριά ενός άντρα, που ξέρει τι κάνει να αισθάνονται άβολα.  Να θυμάσαι ότι οι γυναίκες εχουν ανάγκη από έναν άντρα με αυτοπεποίθηση και θέλουν να κάνουν σεξ, απλά περιμένουν τον άντρα που θα τις κάνει να νιώσουν έλξη αλλά και μία άνεση, οικειότητα, εμπιστοσύνη. Κατά τα άλλα, το σεξ το θέλουν όσο το θέλουμε και εμείς. Πρέπει όμως με την αυτοπεποίθησή μας και την ικανότητά μας να ηγηθούμε της κλιμάκωσης, να τους το εμπνεύσουμε!
  2. Από την αρχή της βραδιάς, δημιούργησε σεξουαλική ένταση.(πολλά μικρά βήματα, αντί για ένα μεγάλο βήμα). Μην ανοιγοκλείνεις τον διακόπτη, όταν μιλάμε για σεξουαλική ένταση. ΠΡέπει μόνιμα να είναι ανοιχτός, και να ανεβοκατεβαίνει η ένταση. Να προσπαθείς μόνιμα να τεστάρεις τα όριά της και να τα υπερβαίνεις, να προσπαθείς μόνιμα να τεστάρεις τι περισσότερο μπορεί να δεχτεί από σένα. Μικρά βήματα κάθε φορά, για μία συνεχή ομαλή κλιμάκωση. Αν αντιδρά θετικά, κλιμακώνεις και την “επιβραβεύεις” που δείχνει καλή συμπεριφορά και συνεχίζεις. Αν δεν αντιδρά θετικά, κάνεις ένα βήμα πίσω και ξαναδοκιμάζεις μετά από 3-4 λεπτά.
  3. Η κλιμάκωση αρχίζει από το πρώτο δευτερόλεπτο που την βλέπεις. Καθώς συστήνεσαι, θα έπρεπε αμέσως να ξεκινήσεις σωματική επαφή και με τη γυναίκα που σε ενδιαφέρει αλλά και με όλη την παρέα – κοινωνικό άγγιγμα, όχι ερωτικό και ρομαντικό αμέσως. Η σωματική επαφή και η κλιμάκωσή της ξεκινά από το πρώτο δευτερόλεπτο. Και μην ξεχνάς ότι τα πρώτα 30 δευτερόλεπτα της γνωριμίας σας είναι πάρα πολύ σημαντικά. Κάνε καλή εντύπωση. Μπες με χαμόγελο. Άγγιξέ τους όλους. Δείξε ότι έτσι έχεις μάθει να επικοινωνείς. Αμέσως προσπάθησε να δημιουργήσεις έλξη και να συνηθίσουν το άγγιγμά σου.

Εδώ λοιπόν τελειώνουν τα μυστικά που τρελαίνουν όμορφες γυναίκες που δείχνουν απρόσιτες, καθώς τελειώνει και το μέρος 3 αυτής της σειράς άρθρων. Για περισσότερες λεπτομέρειες ακόμα για το πώς να κερδίσεις τέτοιες γυναίκες αλλά και πώς να το δεις να συμβαίνει στην ΠΡΑΞΗ, δήλωσε συμμετοχή στα bootcamps που διοργανώνουμε. Η νέα σου ζωή μπορεί να ξεκινήσει ΤΩΡΑ! Το θέλεις;

 

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.