Μήπως Τελικά δεν Θέλει; Σημάδια που Δείχνουν πως δεν Θέλει Σχέση

Γιατί Δε Θέλει Σχέση

Ο άνδρας κατά κανόνα, δυσκολεύεται περισσότερο από τη γυναίκα να δεσμευτεί σε σταθερή σχέση. Ιδιαίτερα στην μακροχρόνια δέσμευση, πολλές φορές δείχνει να παλεύει η ανάγκη του για δέσμευση και οικογένεια με την πολυγαμική του πλευρά.

Καθώς όμως η γυναίκα απέκτησε (ορθώς) δικαιώματα και εξισώθηκε με τον άνδρα, μπήκε και η ίδια στον χορό της εργένικης ζωής.

Ειδικά οι γυναίκες που έχουν εστιάσει στην καριέρα τους ή γενικότερα σε μία πολυάσχολη ζωή (γυμναστήριο, δουλειά, ταξίδια, κοινωνικός κύκλος), φτάνουν σε ένα σημείο που θα προτιμήσουν πολλές φορές μία ελεύθερη σχέση ερωτικής φύσης, καθώς νιώθουν ότι δεν έχουν χρόνο ή ενέργεια στην παρούσα φάση για κάτι παραπάνω.

A) Γνωρίζεις λοιπόν μία γυναίκα και σου αρέσει πολύ.

B) Βγαίνετε, ξαναβγαίνετε, κάνετε σεξ, συνεχίζετε να βγαίνετε και θέλεις να ξεκινήσεις μία ερωτική σχέση μαζί της.

Γ) Και εδώ πέφτουμε στην περίπτωση αρκετών αναγνωστών που μας ρωτάνε πώς μπορούν να καταλάβουν ότι μία γυναίκα (δε) θέλει σχέση. Ακολουθούν λοιπόν, 8 σημάδια που δείχνουν ξεκάθαρα ότι η γυναίκα δε θέλει σχέση.

Πώς καταλαβαίνεις ότι μια γυναίκα ενδιαφέρεται; Και ακόμα σημαντικότερο, πώς καταλαβαίνεις ότι έχει σταματήσει πια να ενδιαφέρεται. Σήμερα ο Χρήστος όχι απλά θα απαντήσει σε αυτό το ερώτημα αλλά θα εντοπίσει και τους λόγους που μπορεί να συμβαίνει αυτό και τι μπορείς να κάνεις εάν συμβεί.

 

#1. Λέει Ότι Δεν Ψάχνει Κάτι Σοβαρό Σε Σχέση

Ίσως το πιο ξεκάθαρο σημάδι.. ή όχι;

Το να πει μία γυναίκα ότι δεν ψάχνει κάτι σοβαρό, είναι μία ξεκάθαρη δήλωση ότι δε θέλει σχέση. Ωστόσο, η γυναίκα συχνά θα πει ψέματα ότι δεν ψάχνει κάτι σοβαρό, για να μην αγχώσει τον άνδρα που μόλις γνώρισε ότι πρέπει οπωσδήποτε να κάνουν σχέση αφού ξεκίνησαν να βγαίνουν.

Ωστόσο, αρκετά συχνά θα το εννοεί. Είναι πιο πιθανόν να το εννοεί όταν η ίδια ανοίγει τη συζήτηση χωρίς να έχει υποψιαστεί ότι εσύ πιέζεσαι στο θέμα «σχέση» ή όταν το αναφέρει μόνη της από το πουθενά χωρίς να την ρωτήσεις εσύ ο ίδιος τι ψάχνει. Όταν το εννοεί, να έχεις υπόψιν σου ότι:

  1. Πιθανότατα αυτό που την ενδιαφέρει είναι τακτικό (ή όχι) σεξ χωρίς υποχρεώσεις, δεσμεύσεις και έλεγχο.
  2. Ή της αρέσει να κάνετε παρέα, να κάνετε σεξ και να κάνετε διάφορα πράγματα μαζί, αλλά δε θέλει αφοσιωμένη μονογαμική σχέση.

#2. Δε Σε Ρωτάει Που Πάει η Σχέση Σας / Αν Βγαίνεις με Άλλες

 

Όταν μία γυναίκα πραγματικά ενδιαφέρεται ερωτικά για σένα, καθώς θα αρχίσει να δένεται μαζί σου, θα αρχίσει και να ανησυχεί.

Αν βγαίνεις με άλλες, ποια σου έστειλε μήνυμα, ποιος ήταν που χτυπούσε το κινητό σου, αν φλερτάρεις όταν βγαίνεις με τους φίλους σου, αν θέλεις να περάσεις μαζί της τα Χριστούγεννα.

Όσο περνά ο καιρός και δεν αναρωτιέται τίποτα από αυτά(τουλάχιστον όχι φανερά), τότε:

  1. Ή έχεις να κάνει με υπερβολικά εγωίστρια γυναίκα που περιμένει από εσένα να πεις κάτι και όσο και να το θέλει δε θα το παραδεχτεί πρώτη ότι ενδιαφέρεται τόσο πολύ για εσένα.
  2. Ή δεν ενδιαφέρεται για κάτι παραπάνω από αυτό που ήδη έχετε, ούτε την ενδιαφέρει αν γνωρίζεις και άλλες γυναίκες. Στην περίπτωση αυτού του σεναρίου, να είσαι σίγουρος ότι αφού δεν την ενδιαφέρει τι κάνεις με άλλες γυναίκες, δε θέλει να σε ενδιαφέρει και εσένα τι κάνει η ίδια με άλλους. Είσαι και επίσημα σε μία ελεύθερη σχέση.

Τι γίνεται όμως όταν εσύ την θέλεις πολύ; Μάθε εδώ

#3. Σου Μιλάει Ανοιχτά Για Άλλους Άνδρες

Με την προϋπόθεση ότι δεν προσπαθεί να σε κάνει να ζηλέψεις, αν θέλει να είστε μαζί σε σχέση, δε θα σου μίλαγε για άλλους άνδρες.

Αν σου μιλάει για άλλους άνδρες που της αρέσουν, που θέλει να βγει ραντεβού μαζί τους ή που έτυχε να βγει, τότε όχι απλά δε θέλει να κάνει σχέση, αλλά υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να έχει αρχίσει να σε βλέπει και φιλικά.

Όταν διεκδικείς, δείχνεις ότι είσαι ένας Άνδρας Αξίας με κριτήρια και επιθυμίες. Όταν κυνηγάς, αυτή η εικόνα αλλάζει. Πού σταματάει όμως η διεκδίκηση και που ξεκινάει το κυνήγι; Σήμερα ο Χρήστος θα απαντήσει σε αυτό το ερώτημα, αλλά θα σου δώσει επίσης και τους 5 σημαντικότερους λόγους για να σταματήσεις να την κυνηγάς.

#4. Λέει Ότι Θέλει Χρόνο Να Τα Βρει Με Τον Εαυτό Της, Φυσικά Χωρίς Σχέση

Δεν υπάρχει πιο κλασσική δικαιολογία για κάποιον / κάποια που θέλει να αποφύγει τη σχέση, από το «θέλω λίγο χρόνο για να τα βρω με τον εαυτό μου».

Ουσιαστικά, σημαίνει ότι είναι πιο σημαντικό για την κοπέλα να δει ταινία μόνη της ή να πάει γυμναστήριο, από το να συναντηθείτε. Έχει λίγο (αν όχι καθόλου) χρόνο να σε δει μέσα στην εβδομάδα και εσένα, αλλά ως εκεί.

 

#5. Βγαίνει Συνέχεια Με Τις Φίλες Της

βγαινει με φιλες

Αν η γυναίκα που σου αρέσει προτιμά να βγαίνει περισσότερο με τις φίλες της από ότι μαζί σου, τι λες να συμβαίνει;

  1. Ή δεν είναι σε φάση σχέσης και θέλει να βγαίνει με τις φίλες της να διασκεδάζει και φλερτάρει με άλλους άνδρες
  2. Ή δεν της βγαίνει να κάνει σχέση μαζί σου συγκεκριμένα και προτιμά να βγαίνει με τις φίλες της.
  3. Ή σου λέει ψέματα ότι βγαίνει με τις φίλες της και βγαίνει και με άλλους.

Όποιο από τα τρία σενάρια και αν ισχύει, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο: Η συγκεκριμένη γυναίκα προτιμά να μην είναι σε σχέση μαζί σου.

#6. Ακυρώνει Συχνά Τα Ραντεβού Σας

Ακυρώνει συχνά τα ραντεβού σας; Έχεις την υποψία ή την έντονη αίσθηση ότι είσαι δεύτερη, τρίτη ή και τέταρτη επιλογή στη ζωή της, ενώ εσύ την έχεις πιο ψηλά; Τότε ίσως πρέπει να αποδεχτείς τη γυμνή αλήθεια:

Δεν θέλει σχέση μαζί σου.

Φυσικά και μπορεί κάτι να προκύψει κάποια φορά και να χρειαστεί να ακυρώσει ή να αναβάλλει μία συνάντησή σας.

Ωστόσο, όταν βλέπεις αυτό το μοτίβο να επαναλαμβάνεται, χωρίς να προσπαθεί ιδιαίτερα να το κανονίσετε μετά για άλλη μέρα, ούτε να ανησυχεί μήπως ενοχληθείς ή ξενερώσεις, ίσως πρέπει να αρχίσεις να ψάχνεις για κάτι άλλο.

Ειδικά αν ο σκοπός σου είναι να καταλήξεις σε μία σχέση.

 

#7. Δε Σε Γνωρίζει Στην Παρέα Της, Όπως Θα Έκανε Με Μια Σχέση Της


δε θελει σχέση

Βγαίνετε ήδη λίγες εβδομάδες. Έχει γνωρίσει κάποιους φίλους σου, αλλά η ίδια ακόμα δε σου έχει γνωρίσει την παρέα της.

Όταν η γυναίκα ενδιαφέρεται πραγματικά για εσένα, θα της γεννηθεί κάποια στιγμή η ανάγκη να σε γνωρίσει στους φίλους της, ώστε να πάρει και από αυτούς μία δεύτερη γνώμη. Όσο αυτό δε συμβαίνει ενώ ήδη βγαίνετε κάποιες εβδομάδες, τότε μάλλον δεν την ενδιαφέρει.

#8. Δεν Της Αρέσει Να Κανονίζει Μαζί Σου Αρκετές Μέρες Πριν

Είναι Τρίτη απόγευμα. Μιλάτε στο τηλέφωνο και της προτείνεις να τα πείτε Παρασκευή βράδυ.

Α) Αν η απάντηση που θα σου δώσει είναι «δεν ξέρω, μέχρι τότε θα δούμε, δε θέλω να σου υποσχεθώ κάτι», τότε η κοπέλα με την οποία μιλάς στο τηλέφωνο δε θέλει να δεσμευτεί 3 μέρες πριν να συναντηθείτε.

Β) Επίσης, όταν λέει «δε θέλω να σου υποσχεθώ κάτι», έχει ήδη θεωρήσει πως για εσένα είναι πιο σημαντικό να συναντηθείτε από ότι είναι για την ίδια και παίζει το ρόλο του γονέα με αυτή την απάντηση: Προσπαθώ να σε προστατεύσω, μην ελπίζεις, δε θέλω να πληγωθείς.

Γ) Όταν μία γυναίκα δε θέλει σχέση από εσένα, να είσαι σίγουρος πως δε θα σου δείξει μόνο ένα σημάδι από τα οχτώ.

Αντιθέτως, όσο περνάνε οι μέρες, θα σου δείχνει όλο και περισσότερα σημάδια. Μάλιστα, όσο πιο έντονα την πιέζεις για να δεσμευτείτε, τόσο πιο πολλά και ξεκάθαρα θα είναι τα σημάδια που θα σου δείχνει ότι δεν θέλει να κάνει σχέση μαζί σου.

Εάν νιώθεις έτοιμος για να μάθεις τα μυστικά της έλξης, δες εδώ.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.