8 Σημάδια για να Καταλάβεις πως Αυτό το Ραντεβού Είναι Διαφορετικό

Θέλεις να γνωρίζεις αν το ραντεβού σου είναι διαφορετικό; Ρίξε μια ματιά στα παρακάτω σημάδια.

Το θέμα του ραντεβού είναι ίσως από τα πιο πολυσυζητημένα. Είναι και μία δικιά μου αγαπημένη ερώτηση, για να είμαι ειλικρινής, όταν γνωρίζω μία γυναίκα που μου αρέσει:

Πότε βγήκες τελευταία φορά πρώτο ραντεβού που πέρασες πολύ ωραία;

Το πρώτο ραντεβού ειδικά, όπως έχω επισημάνει αρκετές φορές σε άρθρα μου, πρέπει να είναι casual.

Απλό, λιτό και όμορφο. Δε χρειάζεται να ξοδέψεις πολλά χρήματα για να εντυπωσιάσεις.

Ένα υπερβολικά επίσημο ραντεβού δείχνει υπερπροπάθεια από μέρους σου, κάτι που ρίχνει και την αξία σου στα μάτια της πολλές φορές.

Ωστόσο, κατά κανόνα, όπως το διακρίνω και από τους μαθητές μας αλλά και από τους αναγνώστες μας, όσο περισσότερο ερωτικό ενδιαφέρον υπάρχει από την πλευρά του άνδρα, τόση περισσότερη προσπάθεια και τόσο περισσότερος προγραμματισμός λαμβάνει χώρα πριν και κατά τη διάρκεια του ραντεβού.

Καθώς όμως διανύουμε το 2017, όλο και πιο συχνά η έννοια του σωστού ραντεβού χάνεται. Σε αυτό το άρθρο λοιπόν θα αναφερθούν 8 σημάδια που σου δείχνουν ότι ένα ραντεβού (θα) είναι ΦΟΒΕΡΟ.

#1. Στην Αρχή Του Ραντεβού Πας Να Την Πάρεις Από Το Σπίτι Της
Θέλεις να γνωρίζεις αν το ραντεβού σου είναι διαφορετικό; Ρίξε μια ματιά στα παρακάτω σημάδια.

Τι να κάνουμε; Μερικά πράγματα είναι καλό να μένουν «παραδοσιακά». Μου αρέσει να πηγαίνω να πάρω την κοπέλα από το σπίτι της. Τότε νιώθω ότι έχω να κάνω με πραγματικό ραντεβού.

Επίσης, το να είμαστε με το ίδιο αυτοκίνητο είναι ιδιαίτερα πρακτικό, εφόσον η βραδιά κλιμακωθεί με τον οποιοδήποτε τρόπο.

Πέραν του πρακτικού κομματιού όμως, το συναίσθημα του «ξεκινάμε μαζί το ραντεβού και το τελειώνουμε μαζί» με φέρνει πιο κοντά στην κοπέλα και λογικό και επόμενο να φέρει και την κοπέλα πιο κοντά σε εμένα.

Όμως, όταν πολλές γνωριμίες γίνονται μέσω ίντερνετ, είναι φυσιολογικό μία γυναίκα να φοβάται ή να έχει επιφυλάξεις να μπει στο αυτοκίνητο ενός αγνώστου άνδρα.

Ως αποτέλεσμα, πολλές φορές σε γνωριμίες διαδικτυακές, οι συνθήκες του πρώτου ραντεβού να έχουν δημιουργηθεί στο δεύτερο ραντεβού, καθώς το πρώτο είναι αναγνωριστική συνάντηση, συνήθως.

#2. Ραντεβού Σε Βραδινή Ώρα
βραδυ

Μην κανονίζεις ραντεβού μέρα – μεσημέρι.

Η βραδινή ώρα βάζει τη γυναίκα σε διαδικασία να ετοιμαστεί για το ραντεβού πιο «καλά»: Να βαφτεί, να ντυθεί καλύτερα, να περιποιηθεί τον εαυτό της περισσότερο.

Η όλη διαδικασία προετοιμασίας θα την βάλει σίγουρα και περισσότερο σε διάθεση για ραντεβού.

#3. Κέρασμα Στο Ραντεβού
ποτο

Δε θα κεράσεις εσύ απαραίτητα.

Ωστόσο, κάποιος θα κεράσει. Όταν βγαίνουν δύο φίλοι παρέα, συνήθως μοιράζονται το λογαριασμό. Ωστόσο, δεν υπάρχει τίποτα πιο «άγαρμπο» σε ένα ραντεβού από το να μοιράζεις το λογαριασμό.

Ωστόσο, μου έχει τύχει σε ραντεβού να προσφερθεί επίμονα η κοπέλα να κεράσει επειδή πέρασε πολύ ωραία.

Δεν είναι κακό να το επιτρέψεις εφόσον επιμείνει. Όπως και να έχει, όμως, η παράδοση και πάλι συνιστά να κεράσεις και για να είμαι ειλικρινής, αν περνάω όμορφα με την κοπέλα, δεν έχω κανένα πρόβλημα να κεράσω.

#4. Ξεχνάτε Ότι Έχετε Κινητά 
Θέλεις να γνωρίζεις αν το ραντεβού σου είναι διαφορετικό; Ρίξε μια ματιά στα παρακάτω σημάδια.

Πέρασαν δύο ώρες και δεν κοιτάξατε καθόλου τα κινητά σας; Μάλλον επειδή περνάτε φανταστικά μαζί. Κλείσε το ίντερνετ, βάλε το κινητό σου στο αθόρυβο.

Πες πως είσαι Amish! (Χριστιανική αίρεση στην Πενσυλβάνια που αρνούνται να εκσυγχρονιστούν και να χρησιμοποιούν την τεχνολογία. Χωρίς ηλεκτρισμό, κινητά κτλ.)

Πέρασε καλά, πιες, φρόντισε να φλερτάρεις με την κοπέλα. Αν είναι απαραίτητα τα διαφημιστικά διαλείμματα με το κινητό, μάλλον δεν περνάτε και τόσο καλά.

Και μην ανησυχείς. Οι ειδοποιήσεις στο facebook θα σε περιμένουν όταν επιστρέψεις σπίτι!

#5. Σωματική Επαφή 
χορος

Δε νοείται ραντεβού στο οποίο θα καθίσει η κοπέλα απέναντί σου. Μην κάνεις το λάθος να καθίσεις απέναντί της. Θέλεις να καθίσετε κοντά ο ένας με τον άλλον ή να στέκεστε κοντά (σε περίπτωση που είστε σε μπαρ και θέλετε κάτι πιο ζωηρό).

Σε οποιαδήποτε περίπτωση, η σωματική επαφή είναι απαραίτητη για ένα καλό ραντεβού.

Έχετε βγει για να γνωριστείτε ερωτικά. Η σωματική επαφή βοηθά στο να έχεις πιο έντονα και πιο όμορφα συναισθήματα και αναμνήσεις της όλης εμπειρίας.

Επίσης, υπενθυμίζω δεύτερη φορά, είναι ΡΑΝΤΕΒΟΥ! Θέλεις να εξερευνήσεις την κοπέλα στο ερωτικό κομμάτι.

Το άγγιγμα, το πρώτο φιλί, η πρώτη αγκαλιά, η πρώτη σεξουαλική επαφή. Όλα αυτά προκύπτουν στο (όχι απαραίτητα πρώτο) ραντεβού. Και να είσαι σίγουρος, ότι, όσο καθυστερείς τη σωματική επαφή, σαμποτάρεις τον εαυτό σου.

#6. Νιώθεις Την Ανησυχία Και Από Τις Δύο Πλευρές
Θέλεις να γνωρίζεις αν το ραντεβού σου είναι διαφορετικό; Ρίξε μια ματιά στα παρακάτω σημάδια.

Όταν υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον, θα έρθουν στιγμές που θα νιώθεις τη συναισθηματική ένταση. Θα είναι μάλιστα τόσο ισχυρή που δε θα υπάρχει ο φόβος ή η επιθυμία να την κρύψει κάποιος από τους δυο σας.

Θυμάμαι σε πολύ έντονα ραντεβού, η κοπέλα μπορεί να με ρωτούσε με αγωνία αν περνάω όμορφα ή θα εξέφραζε την ανησυχία της σχετικά με το αν με ενδιαφέρει αυτό που έλεγε ή αν με έκανε να βαριέμαι. Αυτά τα ραντεβού, εντέλει, μένουν αξέχαστα. Αγωνία, άγχος, αδρεναλίνη.

#7. Προετοιμασία
Θέλεις να γνωρίζεις αν το ραντεβού σου είναι διαφορετικό; Ρίξε μια ματιά στα παρακάτω σημάδια.

Κατά κανόνα, όσο νωρίτερα ξεκινώ την προετοιμασία, τόσο περισσότερο με ενδιαφέρει η κοπέλα. Με ενδιαφέρει τι θα φορέσω, πώς θα δείχνω και βλέπω ότι το ίδιο ενδιαφέρον και την ίδια αγωνία έχει και η κοπέλα.

Πολύ παλαιότερα, μάλιστα, μου έχει τύχει από το άγχος της προετοιμασίας να μην μπορέσω να κοιμηθώ καν σωστά την προηγούμενη νύχτα και να χρειαστεί να καταναλώσω τεράστια ποσότητα καφέ για να μη φοβηθώ ότι θα νυστάξω και θα ξεμείνω από ενέργεια στο σημαντικό για εμένα τότε ραντεβού.

Όπως καταλαβαίνεις φυσικά, όσο πιο χαλαρός είσαι τόσο το καλύτερο.

#8. Είναι ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ
μηνυμα

Το να πάτε για καφέ δεν είναι ραντεβού απαραίτητα. Ούτε το να της προτείνεις ή να σου προτείνει να περάσει ή να περάσεις που είστε έξω με παρέα.

(Μάλιστα αν δεν έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα μεταξύ σας και δεν έχετε προχωρήσει σεξουαλικά, μη δεχτείς κάποια πρόσκληση όταν είναι ήδη κάπου έξω με παρέα).

Αν και δε θέλω να χρησιμοποιώ τη λέξη «ραντεβού» γιατί είναι αγχωτική, η γυναίκα πρέπει να καταλάβει (όπως και εσύ) ότι βγαίνετε. Οι δυο σας. Επειδή υπάρχει έλξη ανάμεσα σας και όχι απλά να περάσετε την ώρα σας σε φιλικό επίπεδο.

Αν βέβαια το ραντεβού σου δεν πάει και τόσο καλά, τότε θα το καταλάβεις από τα 6 παρακάτω σημάδια:

Εν κατακλείδι, ένα επιτυχημένο ραντεβού σημαίνει ότι η σχέση σας μπορεί να προχωρήσει σε κάτι περισσότερο από το φλερτ. Γι’ αυτό αν δεις ότι αισθάνεται άνετα μαζί σου να εκφραστεί όλο και περισσότερο από την αρχική προσέγγιση και έπειτα, ότι θέλει να κάνετε σχέδια, ότι προσπαθεί να είναι κοντά σου ή ότι ανατποκρίνεται θετικά στη σωματική κλιμάκωση, τότε η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη.

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για ένα πετυχημένο πρώτο ραντεβού, μπορείς να μου στείλεις τις απορίες σου και το αίτημά σου για μία δωρεάν συνάντηση, εδώ.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Μάθε όσα χρειάζεσαι για τα ραντεβού και την επιτυχία σε αυτά εδώ.

Διάβασε το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας. Αγόρασέ το εδώ.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.